Vejledninger

Sådan deaktiveres "Åbn fil - sikkerhedsadvarsel" i Windows 7

Vi har alle brug for sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte os, mens vi bruger computersystemer. Windows 7 har ligesom enhver anden platform også en rimelig andel af sikkerhedsrisici og trusler. Det er af denne grund, at Microsoft satte sig for at indføre foranstaltninger for at advare dig om potentielle angreb på dit system. En sådan mekanisme er tilfældigvis sikkerhedsadvarslen “Vil du køre denne fil?”Normalt vil du se navnet, udgiveren, typen og kilden til den“ mistænkelige ”fil. Dette tiltrækker brugerens opmærksomhed på den pågældende fil, og de fortsætter kun efter nærmere gennemgang.

Denne funktion tager højde for, at brugerne i løbet af brugen af ​​computere undertiden henter programmer uden meget overvejelse. Disse programmer udgør truslen om at inficere computere. Men hvis du har et godt antivirusprogram på plads, er der virkelig ikke behov for at få disse advarsler til at dukke op nu og da. Helt ærligt kan advarslerne i Windows 7 blive irriterende. Hvis du har fået nok af irritationen, er der nogle måder, hvorpå du kan udrydde de irriterende meddelelser.

BEMÆRK: Deaktivering af sikkerhedsadvarslen er i sig selv en sikkerhedstrussel. Gør dette, hvis du har et stærkt opdateret antivirusprogram på din pc.

Metode 1: Registreringseditor

HoldWindows-nøgle og Tryk på R.

Type regedit.exe i køredialogen, og tryk på GÅ IND eller klik Okay. Sørg for at tage en sikkerhedskopi af registreringsdatabaseindstillinger (klik her)

Hvis en advarsel om brugerkontokontrol vises efter ovenstående trin, skal du klikke på “Ja”Eller tryk på GÅ IND igen.

Registreringseditoren vises her. Du får opdagelsesvinduet til venstre og komponenterne eller elementerne, der skal redigeres, i højre side af det.

Klik på elementet “HKEY_CURRENT_USER”. Det udvides til undermapper. Klik på under den “Software” for endnu en gang at få adgang til flere undermapper.

Fortsæt til undermapperne Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Politikker, og derefter til I nogle sjældne tilfælde finder du muligvis ikke undermappen Association. Hvis det er tilfældet, skal du oprette det selv. Stadig under Politikker, højreklik på et tomt rum og vælg NY -> Nøgle -> Foreninger

Klik på Foreninger mappen, og flyt derefter til højre side af vinduet. Identificer LowRiskFileTypes Dobbeltklik på den. Bare hvis der ikke er sådan en post på dit system, skal du igen oprette en ny med navnet LowRiskFileTypes (Højreklik i venstre rude, vælgNy -> strengværdi).

Vær opmærksom på, at sikkerhedsadvarslen gælder for bestemte programudvidelser. Du skal selv indtaste dem. Hvis du kender de nøjagtige filer, der beder advarslen, skal du fortsætte og udfylde de filtypenavne, du vil overses af systemet. Ellers skal du blot indsætte nedenstående poster i det resulterende vindue under "værdidata":

.avi; .bat; .cmd; .exe; .htm; .html; .lnk; .mpg; .mpeg; .mov; .mp3; .mp4; .kvkv; .msi; .m3u; .rar; .reg .txt; .vbs; .wav; .zip; .7z

For at tilføje flere værdier skal du blot tilføje ; .værdi-her til slutningen af ​​linjen.

Disse udvidelser er ikke begrænset overhovedet; du kan indtaste alle filtypenavne, som du tror udløser sikkerhedsadvarslen.

Når du er færdig, skal du trykke på OK og lukke registreringsdatabase-vinduet. Genstart din pc. Det er det! Den irriterende advarsel er ikke mere.

Metode 2: Lokal redaktør for gruppepolitik

Hvis du ikke er i stand til at snyde dig med registreringsdatabasenøgler, er redigering af den lokale gruppepolitik din næste bedste indsats, men gruppepolitikfunktionen er dog kun indbygget i Pro-versioner.

Gør som følger:

Gå til "Løb" og skriv “Gpedit.msc”; eller få adgang til politikeditoren på enhver anden foretrukken måde.

Gå til Brugerkonfiguration, og klik derefter på Administrative skabeloner. Gå til Windows-komponenter undermappe og derefter igen til Attachment Manager.

Find emnet på listen over poster "Vær opmærksom på at bevare zoneoplysninger i vedhæftede filer" og åbn den. Skift værdien til Aktiveret sig derefter OK. Luk vinduet, og gem ændringerne. Gå ikke ud af Group Policy Editor endnu.

Åbn "Inklusionsliste for lave filtyper" vare. Endnu en gang skal du ændre indstillingen til “Aktiveret ”, og i valgfeltet skal du også indtaste filtypenavne skrevet under metode 1. Klik på OK (indstillinger gemmes efter lukning). Du kan nu afslutte politikeditoren og genstarte din computer.

Metode 3: Internetindstillinger 'fanen Sikkerhed

Der er endnu en måde at fjerne sikkerhedsadvarslen på. Dette sker gennem redigering af internetindstillinger. Følg blot nedenstående trin.

Hold Windows-nøgle og Tryk på R og skriv “Inetcpl.cpl” i det kørselsvindue, der vises. Tryk på ENTER, eller klik på OK.

Det internet ejendomme vindue vises. Klik på “Sikkerhed”-Fanen i det øverste område af vinduet Internetegenskaber. Du vil se sikkerhedsniveauer for din nuværende zone.

Klik på “Brugerdefineret niveau”Knap; et andet vindue vises med det samme. Find den linje, der siger “Start af applikationer og usikre filer (ikke sikre)” og vælg "Aktivér".

Klik på OK. Der vises en advarsel; bare klik Ja. Klik på OK igen for at afslutte internetindstillingerne.

Genstart computeren, hvis det er nødvendigt.

Du har deaktiveret “Åbn fil - sikkerhedsadvarsel” i Windows 10 ” advarsel.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found