Vejledninger

Fix: Windows oprettede en midlertidig personsøgningsfil

Det Windows oprettede en midlertidig personsøgningsfil fejl vises hver gang Windows starter op, eller brugeren forsøger at manuelt få adgang til Systemindstillinger. Denne særlige fejl sker, fordi pagefile.sys der bruges af Windows til virtuel hukommelse er blevet ødelagt, eller fordi Windows narre til at tro, at det er nødvendigt at oprette en pagefile.sys-fil på en lyd-cd.

Brugere rapporterer hovedsageligt dette problem på Windows 7, men der er nogle knappe forekomster på Windows 10.

Hvad er Pagefile.sys?

Pagefile.sys (også kendt som swap-filen), er en Windows-personsøgningsfil, som operativsystemet bruger som Virtuel hukommelse.Når det løber tør for fysisk hukommelse (eller RAM), vil Windows ty til virtuel hukommelse.

Hvis din computer udfører en førsteklasses aktivitet, hvor alle dine systemressourcer kræves, vil nogle af de oplysninger, der er gemt på RAM, blive skrevet til personsøgningsfilen (pagefile.sys). I tilfælde af at de oplysninger, der netop blev overført til personsøgningsfilen, er nødvendige igen, vil systemet skrive andet indhold i personsøgningsfilen, og de tidligere skrevne oplysninger læses tilbage.

Over tid kan denne personsøgningsfil vokse så stor til det punkt, hvor den ender med at ødelægge sig selv. Windows er blevet mere effektiv til at styre pagefile.sys fil, men der er stadig forekomster, hvor personsøgningsfilen skal genskabes fra bunden.

Løsning af problemet med pagefile.sys

Hvis du ønsker at fejlfinde dette problem, er der faktisk tre potentielle rettelser, der har hjulpet mange brugere med at løse problemet. Vi vil nedbryde hver metode og diskutere trin og effekter detaljeret. Følg hver potentielle løsning i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der løser dit problem.

Metode 1: Deaktivering af AFS via forhøjet kommandoprompt

AFS er Audio File System driver. Formålet er at give Windows mulighed for at læse lyd-cd'er og præsentere sporene som individuelle filer. Under visse omstændigheder narre Windows 7 sig til at tro, at en lyd-cd er monteret som en fast disk - fordi den ikke kan læse disken og oprette en pagefile.sys-fil på den, får den systemet til at mislykkes med Windows oprettede en midlertidig personsøgningsfil fejl.

Denne metode er den nemmeste ud af bunken, og det involverer at deaktivere lydfilsystemdriveren. Dette kan have konsekvenser, hvis du nogensinde beslutter at lytte til en lyd-cd på din computer. Men da lyd-cd'er næsten er helt døde, er chancerne for, at denne metode forårsager underliggende problemer, minimal. Men husk, at denne metode muligvis ikke kan anvendes, hvis du ikke har AFS-driveren installeret.

Under alle omstændigheder vil vi også præsentere trinnene for at genaktivere Audio File System-driveren, hvis metoden ikke var effektiv, eller du vil lytte til en Audio CD på din computer.

Følg nedenstående trin for at deaktivere AFS-driveren:

 1. Få adgang til Windows startlinje (nederste venstre hjørne) og søg efter “cmd“. Højreklik derefter på Kommandoprompt og vælg Kør som administrator.

  Bemærk: Du kan også køreKommandoprompt som administrator ved at vælge den og trykke på Ctrl + Skift + Enter.

 2. Skriv eller indsæt følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt, og tryk på Enter:

  sc config afs start = deaktiveret

  Bemærk: Hvis du skriver kommandoen manuelt, skal du sørge for at få syntaksen for denne kommando rigtigt. Husk, at der ikke er plads efter Start, men der er en efter = skilt (start = deaktiveret).

 3. Hvis tjenesten er deaktiveret med succes, kan du sikkert lukke den forhøjede kommandoprompt og genstarte dit system.

Hvis denWindows oprettede en midlertidig personsøgningsfil fejl dukker ikke op igen efter genstart, har du løst dit problem.

Bemærk: Hvis du nogensinde har brug for at montere eller lytte til en lyd-cd efter at have fulgt denne metode, kan du genaktivere AFS-driveren ved at åbne en anden forhøjet kommandoprompt (trin 1) og køresc config afs start = aktiveretkommando.

I tilfælde af at systemet returnerede "Den angivne tjeneste findes ikke som en installeret enhed", skal du gå til nedenstående metode.

Metode 2: Brug af systemfilkontrolværktøjet

DetWindows oprettede en midlertidig personsøgningsfil fejl kan faktisk stamme fra en systemfilfejl, i hvilket tilfælde kørsel af et par diagnostik måske løser problemet automatisk.

Nogle brugere har været i stand til at fjerne problemet ved at køre en SFC-scanning. Det Kontrol af systemfiler værktøj scanner alle beskyttede systemfiler og erstatter alle beskadigede filer med en cache, ren kopi af dem. Vi skal supplere denne scanning med en DISM / Restorehealth kommando for at bruge Windows opdatering for at rette eventuelle resterende beskadigede filer. Endelig skal vi køresfc / scannow igen og genstart pc'en.

Bemærk: Det sfc / scannow kommandoen vil forsøge at rette eventuelle beskadigede filer ved hjælp af Windows Component Store - det kræver derfor ikke en internetforbindelse. Imidlertid kørerDism / Online / Cleanup-Image / RestoreHealthkommando er afhængig af WU (Windows Update) for at erstatte korruption, så internetadgang er påkrævet. Med dette i tankerne skal du sørge for at have en stabil internetforbindelse, inden du gennemgår nedenstående trin.

Husk, at det er en almindelig begivenhed for Kontrol af systemfiler til at identificere og rette fejl uden at rapportere dem. Uanset resultatet af den første SFC-scanning skal du gennemgå alle nedenstående trin (SFC-scanning> RestoreHealth> SFC-scanning)

Når du er klar, skal du følge nedenstående trin for at køre den nødvendige diagnose:

 1. Få adgang til Windows startlinje (nederste venstre hjørne) og søg efter “cmd“. Højreklik derefter på Kommandoprompt og vælg Kør som administrator.

  Bemærk: Du kan også køreKommandoprompt som administrator ved at vælge den og trykke på Ctrl + Skift + Enter.

 2. Skriv i den forhøjede kommandoprompt sfc / scannow og ramte Gå ind at køre Kontrol af systemfiler.

  Bemærk:Husk, at afhængigt af korruptionsniveauet, der findes på dit system, kan denne proces tage alt fra omkring 10 minutter til et par timer at afslutte.

 3. Når scanningen er afsluttet, skal du genstarte dit system og se, om problemet er løst ved næste opstart. Hvis det ikke er tilfældet, skal du fortsætte med nedenstående trin.

  Bemærk: Hvis problemet ikke er løst, skal du gennemgå alle nedenstående trin, selvom den første SFC-scanning ikke har rapporteret nogen systemfilfejl.

 4. Åbn en anden forhøjet kommandoprompt (trin 1), indsætDism / Online / Cleanup-Image / RestoreHealthog ramte Gå ind at indlede RestoreHealth scanning.

  Bemærk: Sørg for, at du ikke mister forbindelsen til internettet i løbet af denne periode, og vent, indtil scanningen er afsluttet. Kontroller derefter resultatsektionen for at se, om den formår at rette eventuelle fejl.

 5. Uanset resultatet af RestoreHealth kommando, kør en anden SFC-scanning (sfc / scannow)i den samme forhøjede kommandoprompt og lad processen fuldføre.

 6. Når den tredje scanning er afsluttet, skal du lukke den forhøjede kommandoprompt og genstarte din enhed.

Næste gang dit system starter op, skal du kontrollere, om problemet er løst. Hvis du stadig oplever det sammeWindows oprettede en midlertidig personsøgningsfil fejl, fortsæt med nedenstående metode.

Metode 3: Tvinger Windows til at lave en ny kopi af pagefile.sys

Hvis de to første metoder ikke har haft succes, så lad os tage en mere direkte rute og slette personsøgningsfilen. Følgende trin vil instruere dig, hvordan du midlertidigt deaktiverer virtuel hukommelse - dette giver dig mulighed for (muligvis beskadiget) personsøgningsfil. Når vi har slettet pagefile.sys-filen, vil Windows blive tvunget til at opbygge en ny personsøgningsfil fra bunden og dermed løse ethvert korruptionsrelateret problem automatisk.

Bemærk: Selvom pagefile.sys er placeret på C: \ pagefile.sys, du kan ikke se det, medmindre du beder din Windows Stifinder om at vise skjulte operativsystemfiler. Du kan dog ikke slette det, før du tvinger dit operativsystem til at stoppe med at bruge din fil (ved at deaktivere virtuel hukommelse).

Husk, at sletning af pagefile.sys-filen ikke har nogen negativ indvirkning på dit system overhovedet. Tværtimod vil det hjælpe med at frigøre værdifuld diskplads og fremskynde visse processer, når den nye personsøgningsfil er oprettet.

Følg trinene nedenfor for at tvinge dit operativsystem til at oprette en ny pagefile.sys-fil:

 1. Log ind med en lokal konto med administrative rettigheder. Husk, at du skal genstarte flere gange under denne metode. Husk at logge ind med administratorkontoen ved hver opstart.
 2. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue og skrive “systemegenskaber avanceret“. Hit Gå ind at åbne Fremskreden fanen Systemegenskaber.

 3. I Fremskreden skal du klikke på Indstillinger knappen under Ydeevne afsnit.

 4. I Ydeevne muligheder vindue skal du vælge Rykkefanen d, og klik på Lave om knappen under Virtuel hukommelse.

 5. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Administrer automatisk sidefilstørrelse for alle drev. Vælg derefter Brugerdefineret størrelse til en Indledende størrelse på 0 MB og en Maksimal størrelse på 0 MB og klik på Sæt.

  Bemærk: Vi indstiller de brugerdefinerede størrelser til 0 for at forhindre, at dit operativsystem dumper oplysninger om det.

 6. Når du bliver bedt om at bekræfte af Systemegenskaber, vælg Ja. Luk derefter alle dialogbokse, og genstart computeren. Husk at logge ind med administratorkontoen igen som vi gjorde i trin 1.
 7. Når opstarten er afsluttet, skal du navigere til dit C: -drev og finde pagefile.sys fil. Hvis det ikke er synligt som standard, skyldes det, at det som standard er skjult. I dette tilfælde skal du udføre et ekstra trin - se Bemærk afsnit nedenfor for instruktioner om, hvordan du gør filen pagefile.sys synlig.

  Bemærk: Hvis du ikke kan se filen pagefile.sys, skal du åbne et Run-vindue (Windows-tast + R), skriv “control.exe mapper”Og ramte Gå ind at åbne Mappeindstillinger. I Mappeindstillinger, få adgang til Udsigt fanen og vælg Vis skjulte filer, mapper eller drev under Avancerede indstillinger.

 8. Rul derefter ned gennem Avancerede indstillinger liste og deaktivere afkrydsningsfeltet ud for Skjul beskyttede operativsystemfiler. Du vil straks se en ekstra Advarsel vindue - klik Ja at fortsætte. Endelig ramte ansøge for at gemme dine mappeændringer. Det pagefile.sys filen skal nu være synlig.

 9. Nu det pagefile.sys er synlig, skal du kunne slette det uden problemer. Gør det ved at højreklikke på det og vælge Slet.

 10. Følg derefter trin 1 til 4 igen for at vende tilbage til Virtuel hukommelse vindue. Når du er tilbage der igen, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Automatisk administrering af personsøgningsfilstørrelse for alle drev for at genaktivere virtuel hukommelse.

 11. Klik på Okay, luk alle dialogbokse, og udfør en sidste genstart. Du behøver ikke længere bruge en konto med administratorrettigheder. Windows skal automatisk genskabe en ny personsøgningsfil ved næste opstart, og problemet skal nu løses.