Vejledninger

Fix: Den anmodede handling kræver højde

Microsoft udgav sin nyeste og mest ventede version af sin operativsystemserie; Windows 10 den 29. juli 2015. Der var store ændringer i det nyeste operativsystem baseret på udseende, tjenester, let adgang og GUI. Cirka 14 millioner mennesker opgraderede til Windows 10 med 24 timers lancering.

På samme tid begyndte folk at rapportere, at de fik en fejl, da de udførte forskellige handlinger, der krævede administratoradgang. Fejldialogen sagde, “Den ønskede handling kræver elevation”.

Dette blev oplevet af brugere ved forskellige lejligheder, f.eks. Når de fik adgang til deres eksterne harddisk eller kørte et hjælpeprogram eller program, der krævede administrativ adgang. Vi har listet en række trin til, hvordan du kan foretage fejlfinding af, hvad der forårsager problemet og rette det i overensstemmelse hermed.

Som det viser sig, er der flere forskellige årsager, der kan ende med at forårsage dette særlige problem:

 • Privilegeproblem - Som det viser sig, er et af de mest almindelige tilfælde, der vil gyde denne fejlkode, et tilladelsesproblem. Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at tvinge den eksekverbare applikation til at starte med administratoradgang og ændre standardadfærden, hvis denne løsning viser sig at være en succes.
 • For strenge UAC-regler - Hvis du ser denne fejl på Windows 10, er det også muligt, at brugerkontokontrol ender med at skabe dette problem, hvis du tidligere har indstillet det til at fungere med maksimal strenghed. I dette tilfælde kan du rette det hurtigt ved at slappe af eller deaktivere UAC-opførslen.
 • Streng sikkerhedspolitik håndhæves - Hvis du bruger en Pro-version af Windows, kan du også se denne fejl på grund af en lokal gruppepolitik, der dikterer, hvordan administratorkonti fungerer i Admin-godkendelsestilstand. I dette tilfælde skal du bruge gpedit.msc-værktøjet til at ændre denne politik, så administratorkonti får lov til at hæve uden at spørge.
 • 3. parts interferens - Hvis du bruger en overbeskyttende AV-pakke, kan du også forvente at se denne fejl på grund af en falsk positiv, der ender med at narre din AV til at tro, at dit system har at gøre med en sikkerhedstrussel. Hvis du er sikker på, at den eksekverbare fil, du prøver at starte, er 100% sikker, kan du løse problemet ved at deaktivere realtidsbeskyttelsen eller ved at afinstallere tredjeparts antiviruspakken helt.
 • Korrupte Windows-konti - Under visse omstændigheder kan du også forvente at se denne fejl på grund af en eller anden form for korruption, der i øjeblikket påvirker din hoved Windows-konto. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at oprette en ny admin-konto (enten via cmd eller via appen Indstillinger på Windows 10).

Metode 1: Tvinger administratoradgang

Et af de mest almindelige tilfælde, der i sidste ende vil gyde "Fejl 740 - Den anmodede operation kræver højde ” er, når du ikke har nok privilegier til at køre applikationen på Windows 10.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du løse problemet ved at tvinge appen til at køre med administrativ adgang.

For at tvinge et program til at køre med administratoradgang skal du ændre adfærden for dets vigtigste eksekverbare fil. Så naviger til installationsprogrammet / installationsprogrammet, højreklik på det, og vælg Kør som administrator fra den nyligt viste kontekstmenu.

Hvis denne handling giver dig mulighed for at rette 740-fejlen, kan du tvinge appen til at bruge administratorrettigheder ved hver opstart ved at ændre standardadfærden fra Ejendomme menu. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Højreklik på den eksekverbare fil, der beskæftiger sig med administratoradgangsproblemet, og klik på Ejendomme fra genvejsmenuen.
 2. Inde i Ejendomme skærmbillede, vælg Kompatibilitet fane fra den vandrette menu øverst.
 3. Fra Kompatibilitet fanen, flyt ned til Indstillinger menuen og markere afkrydsningsfeltet tilknyttet Kør dette program som administrator, og klik derefter på ansøge for at gemme ændringerne.

  Bemærk: Hvis du støder på dette problem med WinZip og den tilknyttede boksKør dette program som administratorer markeret, fjern markeringen for at løse problemet. Da kontekstmenuen styres af Windows Stifinder (explorer.exe), kan du forvente at se fejlen, fordi Windows Stifinder ikke kan hæve tilladelserne.

 4. Start applikationen igen og se om problemet nu er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 2: Afslappende eller deaktivering af UAC (brugerkontokontrol)

Brugerkontokontrol er en sikkerhedsmekanisme, der er designet til at informere slutbrugeren om, at den handling, han / hun er ved at udføre, vil foretage ændringer, der kræver administratorrettigheder. Dette sker typisk, når du installerer ny software eller når du ændrer vigtige systemindstillinger.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, og den første potentielle løsning ikke fungerede for dig, skal du være i stand til at forhindre "Fejl 740 - Den anmodede operation kræver højde ”vises ved at deaktivere eller ændre den aktuelle adfærd for brugerkontokontrol.

Bemærk: Deaktivering af UAC-komponenten betyder, at du ikke får en meddelelse, når du installerer ny software, hvilket kan efterlade dit system udsat for andre sikkerhedsrisici, hvis du ender med at installere tvivlsomme applikationer.

Her er en hurtig guide til, hvordan du slapper af eller deaktiverer UAC:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Indtast i tekstfeltet 'styring' og tryk på Gå ind for at åbne det klassiske kontrolpanelinterface.
 2. Inde i Kontrolpanel Brug søgefunktionen (øverste højre hjørne) til at søge efter 'Uac'. Klik derefter på listen over resultater Skift kontrol af brugerkontiindstillinger.

 3. Inde i Brugerkontokontrolindstillinger, skub den lodrette skyder helt til Giv aldrig besked og klik Okay for at gemme ændringerne.
 4. Klik på bekræftelsesvinduet Ja for at bekræfte handlingen.
 5. Gentag den handling, der tidligere forårsagede Fejl 740og se om problemet nu er løst.

Metode 3: Ændring af sikkerhedsindstillinger via gpedit.msc (hvis relevant)

Hvis ovenstående metode ikke fungerede for dig, kan du også prøve at hæve adgangen uden at bede om det ved hjælp af Group Policy Editor til at rette 'Den anmodede handling kræver højde: Fejl 740'problem.

Men husk, at ikke alle Windows-versioner har Group Policy Editor installeret som standard. Typisk inkluderer kun PRO-versioner dette indbyggede værktøj, mens hjemmeudgaver typisk ikke gør det.

Bemærk: Hvis du bruger Windows 10 Home, er der en måde at installere hjælpeprogrammet gpedit.msc på.

Hvis dette scenarie ser ud til at være relevant, skal du følge instruktionerne nedenfor for at deaktivere 'hæve uden at spørge' inde i gruppepolitikredigeringsprogrammet. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'gpedit.msc'Inde i Løb dialogboks, og tryk på Gå ind at åbne op for Lokal redaktør for gruppepolitik.
 2. Når du er inde i Local Group Policy Editor, skal du bruge menuen til venstre for at navigere til følgende placering:
  Computerkonfiguration> Windows-indstillinger> Sikkerhedsindstillinger> Lokale politikker> Sikkerhedsindstillinger
 3. Når du ankommer til det rigtige sted, skal du flytte til højre sektion og dobbeltklikke på Sikkerhedsindstillinger.
 4. Når du er inde i menuen Sikkerhedsindstillinger, skal du rulle ned gennem listen over politikker og dobbeltklikke på den navngivne post Brugerkontokontrol: Opførelse af højdeprompten for administratorer i Admin-godkendelsestilstand

 5. Når du er inde i den næste politikmenu, skal du vælge Lokale sikkerhedsindstillingerfanen, og indstil derefter den relevante rullemenu til Løft uden at spørge. Klik derefter på Ansøge.
 6. Genstart computeren, og se om problemet løses ved næste opstart af computeren.

Hvis du stadig ender med at se Fejl 740når du udfører den samme handling, skal du gå ned til den næste mulige løsning nedenfor.

Metode 4: Deaktivering af AV-interferens fra tredjepart (hvis relevant)

Som det viser sig, kan du også forvente at se denne fejl, hvis programmet ikke er i stand til at få administratoradgang på grund af det faktum, at din AV-suite ender med at blokere den på grund af en falsk positiv.

Hvis du bruger en tredjepartspakke, og du er sikker på, at den applikation, du prøver at åbne eller installere, ikke udgør en sikkerhedstrussel, skal du være i stand til at løse problemet ved at deaktivere realtidsbeskyttelsen, mens du starter eller installere det program, der udløser “Fejl 740 - Den anmodede operation kræver højde ”.

Selvom trinene til at gøre det vil være forskellige afhængigt af den tredjepartspakke, du bruger, giver de fleste antivirusprogrammer dig mulighed for at deaktivere realtidsbeskyttelsen direkte via proceslinjemenuen.

Når det lykkes dig at deaktivere realtidsbeskyttelsen, skal du prøve den handling, der tidligere forårsagede Fejl 740 og se om problemet nu er løst.

Hvis fejlen stadig opstår, eller du nu får en anden fejlkode, og du har en tredjeparts AV-suite, der inkluderer en firewall i realtid, skal du også prøve at afinstallere sikkerhedspakken, da firewallreglerne forbliver på plads, selv efter du har deaktiveret tredjepartsbeskyttelsen.

Dette er grunden til at du også skal prøve at afinstallere sikkerhedsprogrammet og fjerne eventuelle restfiler, der stadig kan håndhæve de samme sikkerhedsregler.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 5: Oprettelse af en ny admin-konto

Som det viser sig, kan du også forvente at se Fejl 740i en situation, hvor din computer simpelthen ikke har en administratorkonto, som den kan bruge til at hæve den operation, der forårsager denne fejlkode. Det er muligt, at du muligvis for nylig har slettet admin-kontoen, eller den er blevet ødelagt til det punkt, hvor dit operativsystem ikke længere kan bruge det.

Bemærk: Dette problem er ret almindeligt med admin-konti, der blev migreret fra en ældre Windows-version til Windows 10.

Hvis dette scenario er relevant, skal du kunne løse problemet ved at oprette en ny administratorkonto. Når du gør dette, har du to måder fremad:

 • Via indstillingsmenuen i Windows 10 - Eksklusivt til Windows 10
 • Via kommandoprompt - Kan bruges til ældre Windows-versioner

Følg guiden, der er tættere på din foretrukne måde at implementere Windows-ændringer på:

Mulighed A: Oprettelse af en ny administratorkonto via appen Indstillinger

 1. Åbn en Løb dialogboks ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter 'ms-indstillinger: andrebrugeresi tekstfeltet, og tryk på Gå ind at åbne op for Familie og andre mennesker fanen i Indstillinger app.
 2. Fra Familie og andre brugere fanen, rul ned tilAndre brugerefanen og klik på Føj en anden til denne pc.
 3. Når du kommer til det næste skærmbillede, skal du fortsætte med at tilføje den e-mail og telefon, som du vil knytte til Microsoft-kontoen.

  Bemærk: Hvis du vil oprette en lokal konto, skal du klikke påJeg har ikke denne persons loginoplysninger.

 4. Tilføj et brugernavn og en adgangskode til den nye administratorkonto, som du planlægger at oprette. Oven i dette bliver du nødt til at oprette et par sikkerhedsspørgsmål til gendannelsesformål. Når du er færdig med dem, skal du klikke på Næste.
 5. Når det er lykkedes dig at oprette den nye konto, skal du vende tilbage til Familie og andre mennesker vindue, find den nyoprettede konto og klik på Skift kontotype.
 6. Inde i Skift kontotype skærm, skal du bruge rullemenuen til at vælge Administrator, klik derefter på Okay for at gemme ændringerne.
 7. Genstart din computer og log ind med den nyoprettede admin-konto under den næste tilmeldingsskærm.
 8. Gentag den handling, der tidligere forårsagede “Fejl 740 - Den anmodede operation kræver højde ” og se om problemet er løst.

Mulighed B: Oprettelse af en ny administratorkonto via CMD

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'Cmd' inde i tekstfeltet, og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt.

  Bemærk: Når du kommer til UAC (brugerkontokontrol), klik Ja for at give administratoradgang.

 2. Inden i det forhøjede kommandopromptvindue skal du skrive følgende kommandoer og trykke på Gå ind efter hver for at oprette en ny Windows-konto og tildele den administratorrettigheder:
  netbruger / tilføj ReplaceME nye lokale gruppeadministratorer ReplaceME /tilføje

  Bemærk: * ReplaceMe * er en pladsholder, som du skal erstatte med navnet på den nye Windows-konto, som du vil oprette og give administratoradgang.

 3. Efter at have kørt disse to kommandoer med succes, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst, når den næste opstart er afsluttet.

Metode 6: Tilføjelse af domæneadministratorer til gruppen Lokale administratorer

Hvis ovenstående metode ikke virker for dig, hvis du har fejlmeddelelsen i et hvilket som helst domæne (såsom arbejde, hjem osv.), Kan vi prøve at føje domæneadministratorgruppen til den lokale administrators gruppe og kontrollere, om vores fejl bliver fast.

Bemærk: Denne løsning er målrettet mod personer, der har fejlmeddelelsen, da de registrerede deres computer til et hvilket som helst domæne. Hvis dette ikke er tilfældet for dig, henvises til løsningerne nedenfor.

For det første skulle vi definere en sikkerhedsgruppe i AD-computere og brugere. I denne vejledning kalder vi vores sikkerhedsgruppe som IT_Appuals

 1. Log ind på din domænecontroller.
 2. Højreklik på Brugere, og vælg Ny på listen over tilgængelige indstillinger. Klik derefter på Grupper og derefter Sikkerhed. Omdøb den nye gruppe som IT_Appuals.
 3. Tilføj nu gyldige og korrekte medlemmer. Jeg vil tilføje Kevin, Alan og Indigo.

Derefter skal vi oprette en gruppepolitik. Der er også en løsning på dette ved at bruge standarddomænepolitikken, men vi anbefaler det ikke. I denne vejledning opretter vi en ny politik kaldet "Lokale administratorer".

 1. Start din konsol til gruppepolitikstyring.
 2. Når den er åbnet, skal du højreklikke på din OU eller dit domæne.
 3. Vælg Opret en GPO, og link den også her.
 4. Navngiv gruppepolitikken som lokale administratorer.
 5. Hvis politikken blev oprettet, skulle du kunne se den i træet.

Nu vil vi rediger politikken at indeholde gruppen IT_Appuals. Du kan også placere dem i grupper, du ønsker at bruge.

 1. Højreklik på “Lokale administratorer”Politik og udvid følgende
  Computerkonfiguration \ Politikker \ Windows-indstillinger \ Begrænsede grupper
 2. Nu til højre for vinduet i Begrænsede grupper skal du højreklikke på et tomt rum og vælge “Tilføj gruppe ...”.
 3. Indtast navnet på gruppen som “IT_Appuals”Og tryk på OK for at gemme ændringer.
 4. Klik nu på Tilføj under underoverskriften "Denne gruppe er medlem af:" og tilføj "Administratorer”Og“Brugere af eksternt skrivebord”.
 5. Tryk på OK for at gemme ændringer.

Bemærk: Når du tilføjer grupper, kan du tilføje hvad du vil. GPO'en matcher automatisk gruppen på din pc og forbinder den. Hvis du skriver "Blyant", vil den søge i alle de lokale grupper efter en gruppe med navnet "Blyant" og placere IT_Appuals i den gruppe.

Også, hvis du ændrer “Medlemmer af denne gruppe:”Det overskriver automatisk de konti, du oprettede i de indledende faser.

Nu kan vi prøve hvis denne proces var vellykket.

 1. Vent 10-15 minutter, og log på en pc.
 2. Skriv “gpupdate / force”Og tjek den lokale administrators gruppe. Hvis du udførte trinene korrekt, skulle du kunne se IT_Appuals i den gruppe.
 3. Nu kan alle medlemmerne af gruppen, dvs. Kevin, Alan og Indigo, få adgang til pc'erne.

Metode 7: Deaktivering af administrationsgodkendelsestilstand for indbygget administrator

Hvis du stødte på et problem efter opdatering af din Windows til den nyeste version, er det muligt, at systemet automatisk aktiverede indstillingen "Admin godkendelse for indbygget administrator". Dette betyder, at din computer beder om tilladelse, når du vil udføre administrative opgaver, selvom du selv er administrator. Denne politik findes i gruppepolitisk editor, og vi kan prøve at ændre den.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “gpedit.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Dette starter den lokale gruppepolitiske redaktør. Bemærk: Lokal gruppepolitisk editor er et kraftfuldt værktøj og kræver ekstrem forsigtighed, hvis du håndterer det for første gang. Du må ikke ændre ting, som du ikke kender til, og hold dig til instruktionerne.

 1. Når du er i editoren, skal du navigere til følgende filsti ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen:
Computerkonfiguration> Windows-indstillinger> Sikkerhedsindstillinger> Lokale politikker> Sikkerhedsindstillinger

 1. Nu på højre side af vinduet kan du se et antal emner. Rul ned til bunden og se efter “Brugerkontokontrol: Administration af godkendelsestilstand for fanen Indbygget administratorkonto Lokal sikkerhedsindstilling”. Dobbeltklik på den for at åbne dens ejendomme.
 2. Naviger til og indstil indstillingen som handicappet. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte elementet.

Genstart computeren, så ændringerne træder i kraft, og kontroller, om problemet forsvandt.

Metode 8: Ændring af ejerskab af filer

Hvis du oplever fejlen, mens du får adgang til nogle filer, enten på din computer eller din harddisk, kan vi prøve at ændre ejerskabet af disse filer. Ændring af ejerskabet af enhver fil / mappe gør dig til ejer, og computeren giver dig adgang til filerne og udfører enhver handling, der muligvis kræver administratoradgang.

Denne løsning er også velegnet til folk, der har sikkerhedskopieret deres data på en ekstern harddisk, og efter at have skiftet computer, så de fejlmeddelelsen, når de forsøgte at få adgang til den. I dette tilfælde kan du ændre ejerskab af den eksterne harddisk ved at højreklikke på den, vælge Egenskaber og navigere til fanen Sikkerhed. Derefter kan du følge instruktionerne for, hvordan du normalt skifter ejerskab, og du vil være god at gå.

Du kan skifte ejerskab manuelt, mens der også er mulighed for at tilføje en "skift ejerskab" -knap til din genvejsmenu, hvis du ofte snubler over dette problem.

Metode 9: Kørsel af programmet som administrator

Hvis du oplever fejlmeddelelsen, når du udfører en kommando ved kommandoprompten, eller hvis du åbner en systemfil, er det muligt, at computeren ikke giver dig adgang, fordi du ikke har administrative rettigheder.

Du kan prøve at genstarte applikationen ved hjælp af indstillingen "Kør som administrator" og kontrollere, om du stadig modtager fejlmeddelelsen. I dette tilfælde vil vi trykke på Windows + S og skrive "kommandoprompt" i dialogboksen. Når søgeresultaterne kommer, højreklikker vi på kommandoprompten og vælger “Kør som administrator”. Nu kan du nemt udføre kommandoer som “netstat –anb”Osv. Uden nogen forhindringer.

Denne løsning gælder også for alle applikationer, der giver dig fejlmeddelelsen. Højreklik på applikationen, og vælg “Kør som administrator”.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found