Vejledninger

Sådan løses langsom buffering af videoer?

Hvert så ofte sker det, at du streamer din yndlingsvideo, men af ​​en eller anden grund er dens bufferingstid længere end den faktiske længde af videoen. Når vi taler om video- eller lydbuffering, mener vi at forudindlæse nogle af lyd- eller videodataene, før de afspilles.

Hvilke faktorer bestemmer buffertiden for en video?

Bufferingstid bestemmes hovedsageligt af hastigheden på din internetforbindelse. Når du bruger hurtigere internetforbindelse, minimeres din bufferingstid. Men der er også mange andre faktorer, der til trods for at have en god nok internetforbindelse kan forårsage øgede buffertider. Disse inkluderer svage trådløse signaler, forskellige malware kan forårsage øget buffertid såvel som langsommere browsing, og adskillige browserudvidelser kan forårsage øget buffertid.

Bestemmelse af årsagen til langsom buffering:

Nogle gange sker det, at vi trods en god nok internetforbindelse stadig står over for langsomme buffertider. I de næste par trin vil vi forklare nogle almindelige årsager og deres løsninger.

Løsninger:

 1. Den allerførste ting at kontrollere er din internetforbindelse og for at sikre, at du får maksimal Wi-Fi-signalstyrke. Brug om muligt en Ethernet-kabel for at få problemfri forbindelse i stedet for trådløs.
 2. Sørg for, at meget af din båndbredde forbruges ikke af andre husstandsmedlemmer.
 3. Downloader dine videoer er den bedste måde at nyde dem problemfrit på. Flere videostreamingtjenester giver dig mulighed for at downloade videoer og se dem offline.
 4. Har forskellige enheder forskellige buffertider? Dette er ikke sandt eller i det mindste ikke mærkbart. Antag, at du står over for betydeligt forskellige buffertider på forskellige enheder. For eksempel buffere din bærbare computer en video meget langsommere end smartphonen, så ligger problemet sandsynligvis i den bærbare computer. Det kan være en malware, eller det kan være din browser. Følgende er et par trin, du kan tage for at sikre, at dine video buffere med mindst mulig tid.
   • Kører en Anti-virus scan for at opdage og fjerne enhver mulig malware.
   • Rydning af Cache i din browser.
   • Kør et komplet system Ryd op for at fjerne midlertidige filer, ubrugelig software, caches, cookies osv. (for eksempel CCleaner)

    Bemærk:CCleaner er et anbefalet værktøj til dette formål.

   • Tjek din browsers udvidelser. Afinstallation af dem kan forbedre din bufferingstid.
   • Tjek din fuldmagt indstillinger. Til tider ændrer malware eller anden software dine proxyindstillinger, som kan påvirke dine buffertider.
   • Endelig geninstallation din browser kan hjælpe. Hvis trinnene ovenfor ikke giver nogen væsentlig effekt på dine buffertider, skal du prøve at geninstallere din browser.

Bemærk:Nogle gange er det ikke dig, men serveren. Du har måske bemærket, at på trods af ideelle forhold indlæser nogle websteder en video meget langsommere end andre. Her har vi et eksempel på Facebook og Youtube. Youtube er et dedikeret videostreamingswebsted, der er optimeret til at give brugeren den bedste streamingoplevelse selv under gennemsnitlig tilslutning. Facebook er derimod en social medieplatform, hvis prioritet ikke er at levere problemfri videostreaming

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found