Vejledninger

Fix: Windows 10 begrænset forbindelse

Windows Update er en vigtig del af ethvert Windows-operativsystem. Det leverer de nødvendige rettelser og opdateringer for at forbedre din oplevelse og hjælpe dit operativsystem med at blive mere effektivt og opdateret med alle nye funktioner.

Under opdatering af Windows 10 kan nogle gange brugere opleve en fejl, hvor deres netværksforbindelse er begrænset, og de ikke er i stand til at få adgang til internettet korrekt. Dette sker, selv når du har en stabil internetforbindelse, og den fungerer perfekt på andre enheder. Dette problem kan spores tilbage til tredjepartsapplikationer eller nogle konfigurationer. Vi har sammensat en guide til at hjælpe dig med at løse dette problem. Start med den første løsning og arbejd dig ned.

Løsning 1: Afinstallation af tredjeparts firewall / antivirus

Antivirus / Firewall beskytter din computer mod malware og vira. De sætter et ekstra skjold op, før dataene behandles af din computer. Mange brugere rapporterede, at de efter at have opdateret deres computer mistede forbindelsen og havde en begrænset status.

Desuden rapporterede de, at dette var forårsaget af deres tredjeparts antivirus eller firewall. Hvorfor sker dette? Det ser ud til, at Microsoft efter opdateringen ændrede nogle af netværksindstillingerne. Tredjepartsapplikationerne blev ikke opdateret med denne ændring; de begrænsede således forbindelsen mellem din maskine og internettet. Vi kan prøve at afinstallere softwaren og kontrollere, om dette løser problemet.

 1. Trykke Windows + R knappen for at starte programmet Kør. Skriv “kontrolpanel”Og tryk Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på “Afinstaller et program”Findes under titlen Programmer og funktioner.
 3. Nu viser Windows alle de installerede programmer foran dig. Naviger gennem dem, indtil du finder det program, der forårsager problemer.

 1. Når den er afinstalleret, skal du genstarte din computer og kontrollere, om dette har løst dit problem.

Bemærk: Afinstaller venligst din antivirus / firewall på egen risiko. Vi er ikke ansvarlige, hvis din computer opretholder skader på enhver mulig måde.

Løsning 2: Nulstilling af dine netværkskonfigurationer

Det er også muligt, at din begrænsede tilslutningsfejl skyldes IP-adresseproblem. Vi kan prøve at nulstille din TCP / IP-stak til standardværdien. TCP / IP er for det meste den vigtigste protokol, der bruges til at få adgang til internet på de fleste computere.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt og skrive “kommandoprompt”. Højreklik på det første resultat, der kommer frem, og vælg Kør som administrator.
 2. Skriv nu følgende kommandoer efterfulgt af Enter efter hver linje:

netsh winsock reset-katalog

netsh int ipv4 reset reset.log

Disse kommandoer nulstiller dine WINSOCK-poster og TCP / IP-stack til deres standardværdier.

 1. Genstart nu din computer for at gemme alle ændringer. Efter genstart skal du kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 3: Deaktivering af strømbesparelsestilstand på din Wi-Fi-adapter

Windows 10 har en funktion, der slukker enheder, når de ikke er i brug for at spare strøm og spare energi. Dette gøres for at maksimere batteriets levetid på dine maskiner. Chancerne er, at systemet slukkede for din enhed, og at den ikke tændes igen. Vi kan prøve at deaktivere strømbesparelsestilstanden og kontrollere, om dette medfører nogen forbedring i vores sag.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “ncpa.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter. Dette starter et vindue, der består af alle adapterne på din computer.

 1. Højreklik på den Wi-Fi-adapter og vælg Ejendomme.

 1. Når egenskaberne er åbnet, skal du klikke på Konfigurer knap til stede i den nærmeste start af vinduet. Du vil blive omdirigeret til egenskaberne for Wi-Fi-hardware.

 1. Vælg Fanen Strømstyring og fjern markeringen af ​​indstillingen, der siger “Lad computeren slukke for denne enhed for at spare strøm”.

 1. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte. Du skal muligvis genstarte din computer.

Løsning 4: Nulstilling af drivere til din Wi-Fi-adapter

Et andet problem kan være med hensyn til driverne til din Wi-Fi-adapter. Vi kan prøve at opdatere dine Wi-Fi-adaptere. Hvis dette stadig ikke fungerer, kan vi prøve at afinstallere adapteren og genstarte din maskine. Ved genstart registrerer computeren automatisk hardwaren og installerer standarddriverne til den.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware og klik på Netværkskort Højreklik på din trådløse hardware, og vælg “Opdater driver”.

 1. Nu åbner Windows en dialogboks, der spørger dig, hvilken vej du vil opdatere din driver. Vælg den første mulighed (Søg automatisk efter opdateret driversoftware) og fortsæt. Hvis du ikke kan opdatere driverne, kan du gå over til producentens websted og installere dem manuelt.

 1. Genstart din computer og kontroller, om problemet bliver løst. Hvis det ikke gør det, skal du gå tilbage til din trådløse hardware i enhedsadministratoren, højreklikke på den og vælge "Afinstaller enhed".
 2. Efter afinstallation skal du genstarte computeren igen.

Løsning 5: Fjern markering af fildeling osv.

Et andet problem, som du får begrænset forbindelse til, skyldes fil- eller printerdeling i dine trådløse adapteregenskaber. Det er muligt, at disse indstillinger efter Windows-opdateringen ikke er konfigureret korrekt på din computer og forårsager problemer. Vi kan prøve at deaktivere disse indstillinger og kontrollere, om de gør en forskel.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Ansøgning. Skriv “ncpa.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter. Dette starter et vindue, der består af alle adapterne på din computer.

 1. Højreklik på Wi-Fi-adapter og vælg Ejendomme.

 1. Når du er i egenskaberne, skal du fjerne markeringen af ​​de indstillinger, der angiver:

Deling af filer og printere til Microsoft Networks

QoS pakkeplanlægger

 1. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte. Du skal muligvis genstarte din computer for at ændringerne skal træde i kraft.

Løsning 6: Ændring af indstillingen af ​​buffere

Vi kan prøve at ændre værdien af ​​din buffertransmission til maksimum og kontrollere, om dette løser problemet. Du kan altid vende tilbage til indstillingerne, hvis de ikke fungerer for dig.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware og klik på Netværkskort Højreklik på din trådløse hardware, og vælg “Ejendomme”.

 1. Når du er i egenskaberne, skal du navigere til Fanen Avanceret og find indgangen til “Modtag buffere”. Forøg denne værdi til maksimum ved hjælp af indstillingen i højre side af skærmen.
 2. Find nu posten af ​​“Send buffere”. Forøg denne værdi til maksimum ved hjælp af indstillingen i højre side af skærmen.
 3. Klik på Ok for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 7: Kørsel af fejlfinding

Windows har en indbygget fejlfinding til at registrere indstillinger eller konfigurationer, der ikke er korrekte på din computer og ændre dem i overensstemmelse hermed. Nogle gange kan det endda informere dig om, hvad problemet er, så du kan løse det manuelt.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “fejlfinding”I dialogboksen, og vælg det første resultat, der kommer frem.

 1. Når du er i fejlfindingsmenuen, skal du vælge indstillingen internetforbindelser og klik på knappen “Kør fejlfindingsværktøjet”.

 1. Nu begynder Windows automatisk at opdage problemer med din internetforbindelse og informerer dig, hvis der er nogen uoverensstemmelse. Vær tålmodig, da denne proces kan tage et stykke tid at gennemføre.

Løsning 8: Fjernelse af proxyindstillinger

Hvis du bruger proxyindstillinger til dit arbejde eller universitet, er det muligt, at dette forårsager problemet. Proxyindstillinger giver internettet en anden sti til at fungere. Denne implementering udføres hovedsageligt i institutioner eller arbejdspladser, der ikke tillader fuld internetadgang eller overvåger den.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet til din start. Skriv “fuldmagt”I dialogboksen, og vælg det første resultat, der kommer frem.

 1. Trykke LAN-indstillinger knap til stede i den nærmeste ende af vinduet.

 1. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der siger “Brug en proxyserver til dit LAN”. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Kontroller nu, om problemet blev løst.

Løsning 9: Valg af maksimal båndbreddeværdi

Brugere rapporterede, at indstilling af båndbredde til den maksimale værdi også havde tendens til at løse deres problem. Dette kan gøres ved hjælp af de avancerede indstillinger via enhedsadministratoren.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware og klik på Netværkskort Højreklik på din trådløse hardware, og vælg “Ejendomme”.

 1. Find nu indgangen til båndbredde i venstre side af skærmen. Forøg denne værdi til maksimum ved hjælp af indstillingen i højre side af skærmen.

 1. Klik på Ok for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 10: Ændring af roamingfølsomhed

Brugere rapporterede, at ændring af deres roamingfølsomhed også fik deres problem løst. Dette kan ændres ved hjælp af de avancerede indstillinger på din netværksadapter.

 1. Trykke Windows + R at starte Løb Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen og tryk Enter. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Naviger gennem al hardware og klik på Netværkskort Højreklik på din trådløse hardware, og vælg “Ejendomme”.
 3. Når du er i egenskaberne, skal du navigere til Fanen Avanceret og find indgangen til “Roaming aggressivitet”. Sænk denne værdi til minimum (nummer 1).

 1. Klik på Ok for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 11: Brug af flytilstand

Du kan prøve at deaktivere din Wi-Fi midlertidigt ved hjælp af flytilstand. Indstillingen flytilstand i Windows 10 deaktiverer al internetforbindelse på din computer, indtil du slukker for den igen. Brugere rapporterede, at brugen af ​​flytilstand noget løste deres problem.

 1. Tryk på netværksikon til stede nederst til højre på skærmen.
 2. Klik på Flytilstand med ikonet for et fly.

 

 1. Vent et par minutter, og sluk den igen. Kontroller nu, om problemet blev løst.

Løsning 12: Nogle yderligere kommandoer

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve nogle yderligere kommandoer.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt og skrive “kommandoprompt”. Højreklik på det første resultat, der kommer frem, og vælg Kør som administrator.
 2. Skriv nu følgende kommandoer efterfulgt af Enter efter hver linje:

netsh int tcp sæt heuristik deaktiveret

netsh int tcp sæt global autotuninglevel = deaktiveret

netsh int tcp sæt global rss = aktiveret

 1. Kør nu denne kommando for at se, om indstillingerne er deaktiveret

net tip tcp viser global

 1. Genstart nu din maskine, og kontroller, om problemet blev løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found