Vejledninger

Sådan løses “Et problem fik programmet til at stoppe med at fungere korrekt”

Et problem fik programmet til at stoppe med at fungere korrekt. Windows lukker programmet og giver dig besked, hvis løsningen er tilgængelig, når Windows registrerer, at en sløjfe, f.eks. Et stykke tid (sandt) {} ikke afsluttes. Den pågældende applikation skal på dette tidspunkt sende en besked til Windows om, at den stadig fungerer, men den mislykkes, hvilket resulterer i denne fejlmeddelelse.

Denne fejl vises i næsten alle versioner af Windows-operativsystemet, og det kan ske med enhver app, program eller spil, du prøver at køre. Problemet ligger i Windows selv og ikke i appen, selvom fejlmeddelelsen måske får dig til at tro det. Nogle mennesker har forbundet det med det faktum, at visse applikationer er lavet til ældre versioner af Windows og ikke er fuldt kompatible med nyere udgivelser.

Uanset hvad årsagen til din specifikke situation er, er der en løsning på dette problem, og du vil være i stand til at køre dine apps ved at følge nedenstående metoder.

Metode 1: Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne og gendanne korrupte og manglende filer fra herNår du er færdig, fortsæt med nedenstående metoder. Det er vigtigt at sikre, at alle systemfiler er intakte og ikke korrupte, inden du fortsætter med nedenstående metoder.

Metode 2: Brug af Windows-kompatibilitetstilstand

Prøv at åbne programmet eller din applikation i Windows-kompatibilitetstilstand. Det får grundlæggende applikationen til at tro, at du faktisk kører en anden version af Windows. Årsagen er, at din applikation muligvis ikke er kompatibel med den seneste opdatering eller opgradering til dit Windows OS. Følg nedenstående trin for at gøre det:

 1. Højreklik programikonet betyder ikke noget, om det er et spil eller en fil, du har problemer med, og klik derefter på Ejendomme.
 2. Klik på Kompatibilitet fanen Egenskaber.
 3. Under Kompatibilitetstilstand header, vælg rullemenuen, der siger Kør programmet i kompatibilitetstilstand for og i den menu, der dukker op, skal du vælge Windows Vista / 7 eller XP for at åbne programmet, som det ville åbne i en ældre version af operativsystemet.
 4. Hvis det ikke fungerer med XP, skal du prøve Vista, hvis det ikke fungerer med Vista, prøv 7 og så videre, indtil du finder den korrekte kompatibilitet til programmet.
 5. Klik på ansøge og så Okay. Prøv at køre applikationen eller spillet nu - det skal fungere uden problemer.

Metode 3: Opdater dine grafikkortdrivere

Nyere drivere kommer konstant ud til næsten alle grafikkort, og de inkluderer rettelser til mange fejl, du måtte opleve - som denne. Trinene til opdatering af dem er ret lette.

 1. Tryk samtidigt Windows og R, og indtast devmgmt.msc i Løb vindue. Trykke Gå ind eller klik Okay at åbne Enhedshåndtering.
 2. Udvide Displayadaptere fra listen over enheder, og Højreklik dit grafikkort.
 3. Fra kontekstmenuen skal du vælge Opdater driversoftware.
 4. Følg vejledningen i guiden for at opdatere dine drivere og genstart din enhed til sidst.

Hvis den ikke kan finde en ny driver, skal du gå til producentens websted og manuelt opdage, identificere, downloade og installere den nyeste grafiske driver.

Metode 4:Fjern modstridende software

Ifølge nogle rapporter har mange mennesker bemærket det Norton Antivirus kan ofte være roden til dette problem. Derfor vil det være hensigtsmæssigt at prøve at afinstallere den Antivirus / Firewall-software, du kører, og hvis programmet begynder at fungere efter afinstallationen, skal du skifte din AV / FW-software med en anden som AVG, BitDefender osv.

Metode 5: Opdater DirectX

Hvis det er et spil, der forårsager denne fejl, skal du sørge for at opdatere DirectX til den nyeste version. De fleste virksomheder, der opretter spil, bruger DirectX som et installationsværktøj til at køre deres spil, og det skal have de nyeste opdateringer for at alt skal fungere korrekt.

 1. Tryk på Windows tast på tastaturet og skriv Søg efter opdateringer.
 2. Hvornår Windows-opdateringer åbnes, klik Søg efter opdateringer.
 3. Siden DirectX er en del af operativsystemet, opdaterer Windows Update det automatisk, hvis der er en nyere version tilgængelig online. Lad det downloade alt, hvad det finder, og genstart i sidste ende hvis de bliver bedt om at gøre det.

For Windows 8/10 se GIF nedenfor:

Metode 6: Cleanboot din pc

Rens boot dit system, se trin (her)

Metode 7: Deaktiver forebyggelse af udførelse af data

Data Execution Protection (DEP) er en sikkerhedsfunktion, der kommer med alle versioner af Windows, der starter fra Windows 7. DEP er en sikkerhedsfunktion designet til at hjælpe med at beskytte Windows-computere mod skader, der kan påføres af vira og andre sikkerhedstrusler. Mens DEP er en ret praktisk og nyttig funktion, vil nogle Windows-brugere ofte deaktivere den. Nå, det er bestemt muligt for dig at aktivere og deaktivere beskyttelse af dataudførelse på enhver version af Windows (inklusive Windows 10) efter ønske.

Klik på Start-menuen, og skrivcmd,Højreklikcmdog vælg Kør som administrator. Skriv i vinduet Kommandoprompt

bcdedit.exe / sæt {nuværende} nx AlwaysOff

Test derefter for at se, om appen / programmet eller spillet begynder at virke, hvis ikke, og aktiver derefter DEP igen ved at skrive følgende kommando efterfulgt af ENTER-tasten:

bcdedit.exe / sæt {nuværende} nx AlwaysOn

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found