Vejledninger

Sådan smider du genstande i Roblox

Så nu og da er der tråde om, hvordan man gør det slip varer i Roblox. Hvis du ikke er en Roblox-spiller, virker det som et meget let spørgsmål. Men hvis du nogensinde har spillet Roblox. Du ved, at dette er et af de sværeste spørgsmål at besvare. Den største bekymring med dette spørgsmål er, at selvom dropping items in Roblox findes. Men der er ingen officielle eller ordentlige vejledninger i spillet, der kan lære dig. Spillere er altid på udkig efter svar, og forhåbentlig vil denne guide tjene dette formål.

For det første skal du forstå, at at droppe genstande i Roblox ikke altid fungerer. Det afhænger af det spil, du spiller, og ved siden af ​​dette betyder platformen også. Lad os alligevel springe ind i, hvordan du kan droppe varer i Roblox på flere platforme.

Sådan smider du genstande i Roblox - pc og bærbar computer

Først og fremmest skal du spille på en server, der tillader det. Selvom der ikke er nogen måde, du ville vide, om det tillader det eller ej. Men hvis metoden ikke fungerede, skal du automatisk vide, at denne server er deaktiveret. Ud over dette skal du også sørge for at have noget i dine hænder eller lagerbeholdning at tabe. Sådan kan du gøre det.

 1. Deltag i et Roblox-spil.
 2. Afhent en vare.
 3. Klik på Backspace en eller to gange. Hvis det ikke fungerede, så venstre klik med musen eller del-knappen flere gange. Varen skal falde et sted tæt på din karakter. Du kan prøve at droppe alle mulige ting. Jeg prøvede det på Helvetårnet og formåede også at droppe mønter.

Sådan smider du varer i Roblox - mobil

For mobil tillader de fleste servere ikke, og advares derfor. Der var mange metoder inden 2020, men de bliver altid lappet. Denne fungerer stadig i 2020 og ser ud til at være lovende.

Sådan kan du slippe varer i Roblox Mobile

 1. Deltag i ethvert spil> udstyr et element> åbn mobiltastaturet.
 2. Nu bliver du nødt til det klik på backspace flere gange. 7 gange anbefales, og gør det uden pauser. Varen vil helt sikkert falde, og en anden kan derefter hente den.

Aflevering af genstande i Roblox Xbox

Du kan også slippe varer i Roblox Xbox. Endnu en gang har de fleste servere ikke denne funktion aktiveret. Jeg har testet det og bemærket, at det fungerer på servere som Skyblock eller dem af Minecraft-typen, hvor droping Items er en del af spillet. Du kan stadig prøve det selv, her er metoden.

 1. Deltag i Skyblock Game> Udstyr et element.
 2. Klik på pil ned på d-pad flere gange.
 3. Varen falder bagefter.

Beholdningsindstillinger i Roblox

Før vi hopper til handelssektionen om Roblox. Sørg for, at din beholdning er synlig for offentligheden. Dette giver dig mulighed for at modtage nye handelstilbud og få adgang til mange andre funktioner.

 1. Gå til Roblox-websted> Indstillinger.
 2. Rul ned og under "Hvem kan se min beholdning?" > Vælg Alle.

Sådan handler du varer på Roblox

Bortset fra at droppe genstande. Spillere har også problemer med at forstå Roblox's handelsmeta. Det er ikke så komplekst, men det ville være bedre, hvis du har spillet spillet i længere tid. Som mange andre spil, som også tillader handel. Roblox er ikke anderledes. Alt hvad du skal gøre er at spare en masse Robux, købe nogle varer og derefter handle dem.

Du kan sælge dem, hvis du vil, eller få en udveksling. Roblox har et imponerende økosystem, der gør det muligt for sine spillere at blive involveret i handel. For eksempel, hvis du er en udvikler, og hvis du er i stand til at oprette spil i Roblox. Du kan tjene en masse penge på, at Robux-spillere køber. Ligeledes kan handlende også tjene mange penge.

Der er visse ting, du bør vide, før du udforsker mere om handel. For det første skal du have et premium-medlemskab. Der er tre sæt premium-medlemskaber til rådighed. Den første indstiller dig til $4.99, leverer 450 Robux pr. måned. Det andet niveau er premium 1000, som sætter dig i stand til $9.99. Den sidste er ret dyr. Det går efter $ 19,99 / mo, og du får 2200 Robux hver måned.

Bortset fra gratis Robux og handel. At få Roblox Premium giver dig også adgang til eksklusive butiksartikler.

Når du har premium medlemskab og nogle Robux. Du kan begynde at handle.

 1. Gå til Roblox Shop> køb varer, som du synes er gode og det værd.
 2. samle en anstændig mængde varer i din beholdning.
 3. Gå til en anden forhandlers profil, tilbud dem dine varer og se, hvad du vil have fra deres lager.
 4. Du kan også videresælge dine varer og se analyserne af hver vare. Dette er en god måde at se, om varen er værd at købe og kunne videresælges i senere måneder.
 5. Sådan ser det ud, når nogen tilbyder dig en handel.

Selvfølgelig er disse varer virkelig dyre, og du skal bruge en masse Robux for at købe dem. Handel med Roblox er meget konkurrencedygtig, og spillerne har alle ting på spil. Jeg gentager det igen, handel med Roblox er ikke for begyndere.

Derudover kan du også springe over processen med at vinde spil og købe Robux lige fra virkelige penge. Du får ikke meget Robux, men de er mere end nok til at komme i gang.

Takeaways

Roblox er et rigtig fabelagtigt spil. Spillet har uendelige funktioner, og hvis man er i stand til at bo i sine gameplay-kreationer, vil de finde det svarende til Minecraft. På papir lyder Roblox gammelt, spillet blev udgivet i 2006. Men udviklere bag spillet har konstant forbedret gameplay og grafik. Windows 10-udgivelsen er utvivlsomt værd at spille. Designene er glatte og flotte.

Roblox er dog ikke det bedste af spil, når det kommer til ydeevne. I tilfælde af at du står over for fejl, skal du sørge for at gennemse vores websted!

Mærker Roblox
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found