Vejledninger

Fix: INF-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode

Nogle mennesker støder på inf-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode fejl, når du prøver at installere en eller flere drivere på en Windows-pc. Denne fejlmeddelelse opstår, før installationen kan starte. Typisk opstår fejlen, når brugeren forsøger at højreklikke på inf-filen og vælger Installer fra den genvejsmenu.

Hvad der forårsager den valgte Inf-fil understøtter ikke denne metode til installationsfejl

Vi undersøgte denne særlige fejl ved at prøve at replikere problemet og se på forskellige brugerrapporter. Baseret på vores undersøgelser er der adskillige scenarier, der vil føre til dette problems synlighed:

 • INF-filen har ikke afsnittet [DefaultInstall] - For at en INF-fil skal installeres ved hjælp af den konventionelle Højreklik> Installer metode, skal den have en [StandardInstall] sektion og potentielt andre typer af 'standard' sektioner som [DefaultInstall.Service], [DefaultUninstall] eller [DefaultUninstall.Service].
 • INF-fil kan kun installeres via en kommandolinje - Hvis du prøver at installere en INF-fil, der mangler en standardsektion, er den eneste måde at installere den på via en forhøjet kommandoprompt.
 • INF-driveren er uforenelig med din OS-arkitektur - Du får muligvis også vist denne fejlmeddelelse, hvis du prøver at installere en INF-driver, der ikke er konfigureret til at køre på den OS-infrastruktur, du bruger.

Hvis du kæmper for at løse dette særlige problem, giver denne artikel dig et grundlæggende sæt fejlfindingstrin. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt til enten at rette eller omgå problemet helt. For de bedste resultater skal du følge nedenstående trin i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der er effektiv i dit specifikke scenario.

Metode 1: Installation af .inf-filen fra Enhedshåndtering

Mange brugere har formået at installere .inf-drivere, der visteinf-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode fejl ved hjælp af Enhedshåndtering. Dette fungerer muligvis, hvis INF-driveren ikke har de nødvendige installationsparametre til at køre konventionelt (Højreklik> Installer) men det er konfigureret til at blive installeret igennem Enhedshåndtering.

Her er en hurtig guide til installation af INF-driveren fra Enhedshåndtering:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “devmgmt.msc”Og tryk på Gå ind for at åbne Enhedshåndtering. Hvis bedt om det UAC (brugerkontokontrol) klik Ja ved prompten.
 2. Når du er kommet ind i Enhedshåndtering, skal du højreklikke på den enhed, hvis INF-driver tilhører. Klik derefter på Opdater driversoftware (eller Opdater driver).
 3. Klik på i det næste vindue Gennemse min computer for driversoftware.
 4. Klik på på det næste skærmbillede Lad mig vælge fra en liste over tilgængelige drivere på min computer.

 5. Klik på på det næste skærmbillede Har disk ... klik derefter på Gennemse. Fra vinduet Find fil skal du navigere og vælge INF-filen og klikke på Åben. Når INF-filen er klar til installation, skal du klikke på Næste knappen for at afslutte installationsprocessen.
 6. Hvis INF-driveren er installeret med succes udeninf-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode fejl, det lykkedes dig at løse problemet. Alt, hvad der er tilbage at gøre nu, er at genstarte computeren og se, om enheden fungerer korrekt ved næste opstart.

Hvis du stadig støder påinf-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode fejl, mens du bruger Enhedshåndtering til at installere INF-driveren, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Installation af .inf-driveren fra kommandolinjen

Hvis du fårinf-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode fejl, når du forsøger at installere en INF-driver konventionelt, og metode 1 har givet de samme resultater, er det meget sandsynligt, at dette problem opstår, fordi INF-driveren ikke har de rigtige parametre til at understøtte en konventionel eller Enhedshåndtering-installation.

Heldigvis kan INF-drivere, der har dette problem, stadig installeres fra en forhøjet kommandoprompt. Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt. Når du bliver bedt om det af UAC (Brugerkontokontrol) klik Ja.
 2. Når du kommer ind i den forhøjede kommandoprompt, skal du indsætte følgende kommando og trykke på Enter for at installere INF-filen gennem kommandolinjen:
  C: \> rundll32 syssetup, SetupInfObjectInstallAction StandardInstall 128. \. Inf

  Bemærk: Husk, at du bliver nødt til at erstatte den sidste del () med navnet på din fil for at dette skal fungere.

Hvis denne metode ikke fungerer eller giver en anden fejlmeddelelse, skal du gå ned til den endelige metode nedenfor.

Metode 3: Kontroller, om driveren er kompatibel med din pc-arkitektur

Hvis de to ovennævnte metoder ikke tillod dig at installere .inf-driveren på dit system, er det meget sandsynligt, at den pågældende driver er beregnet til at fungere med en bestemt type OS-arkitektur, mens dit OS er anderledes. Det meste af tiden sker dette, når brugeren forsøger at installere en 32-bit INF-driver på en 64-bit computer.

Her er en hurtig guide til kontrol af operativsystemets arkitektur på din pc:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando. Skriv derefter “msinfo32”Og tryk på Gå ind at åbne op for Systemoplysninger skærm.
 2. I Systemoplysninger vindue, vælg Systemoversigt fra venstre rude. Gå derefter til højre rude, se Værdi angivet under Systemtype.

Nu hvor du kender din systemarkitekturtype, skal du sammenligne den med arkitekturen i INF-driveren, som du prøver at installere. Hvis de er forskellige, har du identificeret årsagen til inf-fil, du valgte, understøtter ikke denne installationsmetode fejl.

Hvis dette scenario er sandt, har du to muligheder:

 • Du leder efter en anden INF-driver, der er designet til at arbejde med din OS-arkitekturtype.
 • Du renser installationen af ​​din Windows-version for at imødekomme OS-arkitekturtypen for INF-driveren, der forårsager problemet. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, kan du følge denne vejledning (her).
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found