Vejledninger

Fix: PS 3-fejlkode 80710723

Selvom de næste generationskonsoller langsomt overtager, er der stadig masser af PS3-brugere over hele verden, der kæmper med 80710723-fejlkoden. Denne fejlkode repræsenterer normalt en defekt forbindelse mellem din og PlayStation-servere, og Sony har rapporteret, at fejlen undertiden opstår på grund af serveroverbelastning.

Fejlen kan dog også skyldes visse indstillinger på din computer, og det er derfor, det er vigtigt at følge nedenstående løsninger for at løse problemet med succes.

Løsning 1: Skift til en Ethernet-forbindelse

Det er ingen hemmelighed, at en trådløs eller mobil dataforbindelse er ret buggy, når det kommer til spil og ting, der kræver konstant internetforbindelse, da de trådløse metoder let forhindres. Prøv at skifte til et Ethernet-kabel, hvis du har et derhjemme i stedet for at bruge Wi-Fi.

Dette har hjulpet mange brugere, og de har aldrig set 80710723 fejlkoden igen.

Løsning 2: Deaktiver WMM-indstillinger på din router

Dette er en automatiseret tjeneste, der prioriterer multimedier, der kører gennem dit trådløse netværk. Dette betyder, at din båndbredde prioriterer enheder, der bruger dette medie, som undertiden lyder som en fantastisk ting, men det ser ud til, at mange brugere, der slukkede for disse indstillinger, stoppede med at modtage 80710723-fejlkoden med det samme.

Følg nedenstående trin for at fjerne denne indstilling fra din router. Bemærk, at nogle af nedenstående trin ser anderledes ud end andre routere, men alle indstillinger er ens i navn og formål på tværs af alle routere.

 1. Åbn en webbrowser, skriv dit standardgatewaynummer (IP-adresse) i adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din routers grænseflade. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet. Hvis brugernavnet og adgangskoden er blevet ændret fra standardindstillingerne, og du ikke kan huske dem, skal du nulstille din router.

 1. Åbn fanen Trådløs for at redigere dine trådløse indstillinger. Når du er der, skal du navigere til fanen “WMM”.

 1. Skift WMM-support til Fra eller Deaktiveret. WMM-indstillingen vil enten være i sin egen kategori eller i en underoverskrift under din trådløse indstillingsmenu, afhængigt af din routermodel. Bare tryk på rullemenuen (eller knappen, afhængigt af din router), og vælg den ønskede indstilling. Der vil sandsynligvis være nogle andre avancerede muligheder tilgængelige i denne menu, men du vil sandsynligvis holde dig væk fra disse, medmindre du ved hvad du laver.

 1. Klik på Anvend. Genstart derefter din router under de generelle indstillinger, og kontroller, om fejlkoden stadig vises, når du prøver at bruge din PS3.

Løsning 3: Ryd browserdataene fra PlayStation 3's internetbrowser

Det er velkendt, at PS3 har en indbygget internetbrowser, som næsten er fuldt funktionsdygtig, og som kan være yderst nyttig, hvis du har brug for at slå noget op online. Men hvis du har brugt browseren for meget, skal du muligvis slette browserdataene, hvis du vil afslutte 80710723-fejlkoden.

 1. Tænd din PS3, og åbn internetbrowseren på den.
 2. Tryk på knappen Triangle på din controller, og klik på Tools.

 1. Du skal være i stand til at bemærke indstillingen Slet cookies lige øverst. Klik på det, bekræft dit valg, og gentag processen for alle muligheder. Fejlkoden skal være væk, hvis cookies var årsagen til det.

Løsning 4: Føj din PS3 til DMZ

Tilføjelse af PS3 til DMZ kan undertiden helt sikkert forbedre din ydeevne ved at åbne visse porte med dine internetforbindelser, hvilket gør det mindre sandsynligt for dig at støde på problemer såsom headsetproblemer, problemer med internetforbindelser osv. DMZ står for De-Militarized Zone, hvilket betyder din router vil ikke forstyrre trafik fra eller til din konsol.

Heldigvis har denne metode også vist sig at være ret effektiv, når vi beskæftiger os med vores fejlkode, da nogle brugere entusiastisk foreslog at tilføje din PS3 til DMZ, hvis du vil håndtere denne fejlkode. Følg nedenstående trin nøje for at opnå dette.

 1. Tænd for din PS3 og naviger til Indstillinger >> Netværksindstillinger.

 1. Den første ting, vi skal gøre, er at tildele din PS3 en statisk IP-adresse, som hjælper dig med at sikre, at IP-adressen ikke ændrer overarbejde, hvilket får dig til at gentage denne proces hver gang den ændres.
 2. Naviger til listen over indstillinger og forbindelsesstatus, og skriv følgende to numre ned: IP-adressen og standardrouteren.
 3. Derefter skal du gå til undermenuen Internetforbindelsesindstillinger og vælge Brugerdefineret.

 1. Vælg den type forbindelse, du bruger (hvis din PS3 er tilsluttet routeren, skal du vælge 'Kablet', og hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du vælge den intead.)

 1. Hvis du valgte trådløs, skal du konfigurere din forbindelse som normalt, indtil du kommer til menuen IP-adresse. Hvis du valgte kabelforbundet, skal du vælge indstillingen 'Automatisk registrering' på det næste skærmbillede og fortsætte til menuen IP-adresse.
 2. I menuen IP-adresse skal du vælge 'Manuel' og du vil kunne se en ny skærm med flere tilgængelige muligheder.

 1. Skriv ned IP-adressen, du lige har noteret i de foregående trin, men sørg for at ændre de sidste tre numre bare i tilfælde (grundlæggende tallene efter den sidste prik). Din bedste indsats er at blot øge de sidste tal med 50 og samtidig sikre dig, at antallet er større end 255.
 2. Indstil indstillingen Subnet Mask til 255.255.255.0, så er du klar til at gå, da dette er standardindstillingerne i de fleste tilfælde.
 3. Standardrouterindstillingen er, hvor du skal skrive det andet sæt numre ned, du skrev ned i tidligere trin. Den primære DNS-mulighed skal også indeholde det samme sæt numre, så du bare kan kopiere dem. Den sekundære DNS-mulighed kan forblive kedelig.
 4. Skift MTU-indstillingen til Automatisk, lad proxyserverindstillingen være tom, og du bør også deaktivere UPnP-indstillingen.

Dette er dog ikke forbi, da du også skal udføre nogle handlinger på din computer. Din PlayStation 3 vil ikke være i stand til at oprette forbindelse med det samme, og det advarer dig med det samme, men vær ikke afskrækket af det, da processen ikke er afsluttet endnu. Sørg for, at du har adgang til en computer, der er tilsluttet det samme trådløse netværk.

 1. Åbn en webbrowser, skriv dit standardgatewaynummer (IP-adresse) i adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din routers grænseflade. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet. Hvis brugernavnet og adgangskoden er blevet ændret fra standardindstillingerne, og du ikke kan huske dem, skal du nulstille din router.

 1. Find DMZ-indstillingen under fanen Indstillinger på din router. Indstillingen er altid et andet sted, men det vises sandsynligvis under fanen Sikkerhed eller noget lignende.
 2. Vælg DMZ-indstillingen, og indtast den IP-adresse, du har tildelt din PS3. Hvis alt går rigtigt, skal din PS3 nu have adgang til Internettet. Når du har bekræftet disse ændringer, skal du sørge for at slukke for din router og din PS3 og vente et par minutter.
 3. Tænd for dem, og naviger tilbage til Netværksindstillinger på din PS3. Vælg internetforbindelsestest, og alt skal gå gnidningsløst. Kontroller nu, om 80710723-fejlkoden stadig vises.

Løsning 5: Tilpasning af netværksindstillinger på din PS3

Hvis ovenstående løsning ikke fungerede for dig, kan en lignende hjælpe dig, hvis du vil løse dit problem for godt, og det indebærer at ændre den måde, din PlayStation 3-konsol opretter forbindelse til internettet. Sørg for at følge instruktionerne nedenfor nøje.

 1. Tænd for din PS3 og naviger til Indstillinger >> Netværksindstillinger.
 2. Derefter skal du gå til undermenuen Internetforbindelsesindstillinger og vælge Brugerdefineret.

 1. Vælg den tilslutningstype, du bruger (hvis din PS3 er tilsluttet routeren, skal du vælge 'Kabelforbundet', og hvis du bruger en trådløs forbindelse, skal du vælge den intead.)
 2. Hvis du valgte trådløs, skal du konfigurere din forbindelse som normalt, indtil du kommer til menuen IP-adresse. Hvis du valgte kablet, skal du vælge indstillingen 'Automatisk registrering' på det næste skærmbillede og fortsætte til menuen IP-adresse.
 3. Sørg for at indstille dine indstillinger som følger:

IP-adresseindstilling: Automatisk

DHCP-værtsnavn: Indstil ikke

DNS-indstillinger: Manuel

Primær DNS: 208.67.222.222

Sekundær DNS: 208.67.220.220

MTU: Automatisk

Proxy-server: Brug ikke

UPnP: Aktiver

 1. Test din forbindelse og kontroller, om fejlkoden stadig vises.

Løsning 6: Genopbyg PS3-database

Denne mulighed er ret enkel og faktisk nyttig på forskellige andre måder. Dette kan også hjælpe, hvis din PS3 begynder at opleve underlige hukommelsesfejl som hukommelsestab, fejl osv. Genopbygning af databasen tager cirka fem minutter, og brugerne hævder, at det løser deres problem på ingen tid. Følg blot instruktionerne nedenfor.

 1. Sluk for din PS3, så du ser det glødende røde lys, der angav, at den er blevet slukket.

 1. Tænd din PS3 og HOLD Tænd / sluk-knappen. Hold knappen nede, indtil den slukker igen.
 2. Tænd nu PS3 igen, kun denne gang, det bliver lidt anderledes. Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede, så hører du tre bip. Slip tænd / sluk-knappen på dette tidspunkt. Hvis du frigiver det for sent, slukkes det bare igen, og du bliver nødt til at gentage processen igen.
 3. Du vil blive mødt med en skærm, der beder dig om at forbinde en controller med et USB-kabel, som du skal gøre med det samme.

 1. Du har nu åbnet menuen PS3 Recovery. Vælg indstilling 4, der siger “Genopbyg database”, og tryk på X-knappen. For mere information om, hvad de andre muligheder gør, skal du tjekke fanen FAQ.

 1. Når du har trykket på X, vil du se en ny skærm. Tryk på Ja for at fortsætte, og processen skal være på vej. Processen tager ikke lang tid (cirka minutter), så vent til den er færdig.
 2. Din PS3 genstarter automatisk, så du skal ikke bekymre dig om det. Når det er startet korrekt, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 7: Deaktiver medieserverforbindelse

Deaktivering af denne indstilling fra PlayStation 3-indstillingerne ser ud til at have hjulpet mange brugere, mens dette problem og processen er enkel:

 1. Gå til menuen på din PS3 til Indstillinger >> Netværksindstillinger.
 2. Find indstillingen Medieserverforbindelse, og indstil den til Deaktiveret.
 3. Kontroller, om fejlkoden stadig vises

Løsning 8: Ryd cachen på din konsol

Det er nyttigt at rydde cachen på din PlayStation 3, når du overhovedet behandler fejlkoder, så du skal muligvis også overveje denne mulighed. Det tager ikke meget tid at gøre det, og det vil også fremskynde din konsol betydeligt.

 1. Luk PlayStation 3 helt ved at trykke på tænd / sluk-knappen og holde den nede.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.
 3. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter.
 4. Sæt netledningen tilbage i PlayStation 3, og tænd den på den måde, du normalt gør.

Løsning 9: Skift DNS-indstillingerne til Googles

Der er flere gratis DNS-adresser, som du kan bruge uden begrænsninger, og der er en hel række forskellige situationer, hvor ændring af DNS-adressen fra automatisk til Googles gratis DNS faktisk kan løse problemet med det samme og spare dig tid og muligvis penge.

Følg instruktionerne nedenfor for at ændre standard DNS-adressen på din PlayStation 3:

 1. Tænd for din PS3 og naviger til Indstillinger >> Netværksindstillinger.
 2. Derefter skal du gå til undermenuen Internetforbindelsesindstillinger og vælge Brugerdefineret.

 1. Følg de samme instruktioner som i løsning 5, og indstil de samme indstillinger undtagen den primære og sekundære DNS-del. Dine indstillinger skal nu se sådan ud:

IP-adresseindstilling: Automatisk

DHCP-værtsnavn: Indstil ikke

DNS-indstillinger: Manuel

Primær DNS: 8.8.8.8

Sekundær DNS: 8.8.4.4

MTU: Automatisk

Proxy-server: Brug ikke

UPnP: Aktiver

 1. Test din forbindelse og kontroller, om fejlkoden stadig vises.