Vejledninger

Sådan løses problemer med Lenovo EasyCamera på Windows 10

Lenovos EasyCamera led af mange problemer, da brugere opgraderede deres enheder til Windows 10. Nogle brugere rapporterede, at det kontinuerligt rullede vandret, hvilket betyder, at du ikke rigtig kan bruge det til videochat og sådan, og for nogle var det helt dysfunktionelt.

Denne situation skyldtes for det meste inkompatibilitet mellem deres gamle drivere og Windows 10, og hvis du er en af ​​de berørte brugere, har du utvivlsomt forsøgt at blande sig med driverne for at løse noget. Heldigvis blev problemet senere løst med opdateringer til Windows såvel som driverne til Lenovo, men der er nogle brugere, der stadig står over for det.

Hvis du er en af ​​dem, skal du læse videre, da der er en overflod af løsninger, der kan hjælpe dig med at få dit webcam tilbage til dets fuldt operationelle tilstand.

Metode 1: Afinstaller, og geninstaller derefter YouCam-softwaren

Hvis du har denne software på din computer, er chancerne for, at det forårsager konflikter med din webcam-driver. Afinstallation af det og derefter geninstallation fra Cyberlink's websted er rapporteret at fungere, så følg trinene for at gøre det.

 1. Tryk på Windows tast på tastaturet, skriv Skift eller fjern et program og åbn resultatet.
 2. Find listen på softwaren, der er installeret på din computer YouCam-software. Klik på den og klik på Afinstaller knap nær toppen. Følg guiden for at afinstallere softwaren og genstarte dit system.
 3. Gå til din Downloads mappen og brug installationsguiden, du downloadede fra Cyberlink's websted til installere YouCam igen. Genstart dit system igen, og dit webcam skal fungere igen.

Metode 2: Opdater driverne fra Enhedshåndtering

Drivere, der fungerede til dit tidligere operativsystem, fungerer muligvis ikke med Windows 10 og bør derfor opdateres.

 1. Tryk på Windows på tastaturet, skriv Enhedshåndtering og tryk på Gå ind for at åbne resultatet.
 2. Under Billedenheder, højreklik på Lenovo Easy Camera og vælg Opdater driver software ...
 3. Følg guiden for at opdatere dine drivere og genstarte dit system til sidst. Dit webcam skal fungere uden problemer nu.

Metode 3: Afinstaller softwaren, og lad Windows Update finde den rette

Hvis Enhedshåndtering ikke fandt de relevante drivere, er det næste trin at lade Windows Update søge efter dem. For at gøre dette skal du først afinstallere de eksisterende.

 1. Brug trin 1 og 2 fra den foregående metode til at finde Lenovo Easy Camera chauffør og Højreklik det. Men denne gang i stedet for Opdater driver software, skal du vælge Afinstaller. Vent på, at guiden fuldfører og genstarter dit system.
 2. Når du har startet Windows igen, skal du trykke på Windows tast på tastaturet og skriv Søg efter opdateringer, Åbn derefter resultatet, så er du indeni Windows opdatering.
 3. Tryk på Søg efter opdateringer og vent på, at Windows gør sine ting. Det registrerer de manglende webcam-drivere og opdaterer dem med de relevante. Det kan være nødvendigt at du genstarter dit system en gang til, når det er færdigt, og dit webcam er tilbage til det normale.

Metode 4: Afinstaller driverne, og installer de nyeste fra Lenovos websted

Hvis de tidligere metoder mislykkedes, skal du installere de senest tilgængelige drivere til din enhed. Du kan finde dem på Lenovos websted til download af drivere ved at søge efter dit produkt.

 1. Brug det første trin fra den forrige metode til afinstallere driverne og genstart dit system.
 2. Gå til din Downloads mappen og installer de drivere, du downloadede. Genstart dit system igen, og webkameraet skal være i orden.

Alternativt trin 2: (Gælder for Lenovo Z500 bærbare computere)

Åbn partitionen, hvor dit operativsystem er installeret, når driveren har udpakket filerne, og åbn Chauffører folder. Find inde i mappen med drivere til webcam og åbn den.

Inde finder du drivere til flere mærker - åbn og installer Chicony dem, og de løser din fejl.

Metode 5: Installer manuelt de generiske USB-videoenhedsdrivere

Dette er den sidste mulighed, da den generiske driver muligvis ikke tilbyder den komplette funktionalitet, som du får med Lenovo Easy Camera chauffør.

 1. Brug de tidligere metoder til at komme til menuen for opdaterer det Lenovo Easy Camera, men vælg denne gang Gennemse min computer for driversoftware.
 2. I det næste vindue skal du vælge Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer, og du får en liste over drivere til webkameraet.
 3. Vælg USB-videoenhed driver og klik Næste for at installere det. Når det er gjort, genstart dit system og alt vil være tilbage til det normale.

Det er ingen hemmelighed, at opgradering fra et tidligere operativsystem til Windows 10 forårsagede mange problemer for et antal brugere, webcamproblemet med Lenovo er en af ​​dem. Der er dog et ret anstændigt antal løsninger, du kan prøve, og blandt dem vil der utvivlsomt være en, der hjælper dig med at rette dit webcam - så spild ikke et øjeblik og start med at rette det.

Tags lenovo kamera fungerer ikke
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found