Vejledninger

Sådan løses Border Lands 3 Crashing?

Borderlands 3 er et action-rollespil, der er en forfølger til Borderlands 2. Spillet blev frigivet for nylig med flere understøttede platforme, herunder PS4, Microsoft Windows og Xbox One. Spillet levede op til sine forventninger og er nu et af de hurtigste spil, der bestiger stigen i spilbranchen.

På trods af at serien var relativt bedre med hensyn til stabilitet sammenlignet med andre spiludvidelser, stødte vi på adskillige rapporter om tilfælde, hvor spillet styrtede ned. Spillet styrtede enten tilfældigt eller under forskellige gameplays inde i spillet. Her i denne artikel vil vi tale om alle grundene til, hvorfor dette sker, og hvad de mulige løsninger er for at løse det.

Hvad får Borderlands 3 til at gå ned?

Efter at have modtaget adskillige klager fra brugere, selvom spillet netop blev frigivet, startede vi vores undersøgelse på vores arbejdsstationer og konkluderede, at problemet opstod på grund af flere forskellige årsager. Nogle af dem er anført nedenfor:

 • Systemkrav: Dette kan ignoreres i flere tilfælde, men hvis din computer ikke opfylder kravene, vil du opleve hyppige nedbrud.
 • Skærmstørrelsesproblem: Der er mange muligheder for brugeren om, hvordan han ønsker at få sit spil vist. Det ser ud til, at visning af spillet i fuld skærm forårsager problemer med Borderlands.
 • Forældet / korrupt spil: Borderlands 3 er relativt et nyt spil sammenlignet med andre, og der kan stadig være tilfælde, hvor flere patches er ustabile. Der kan også være tilfælde af spilkorruption.
 • Dårlige grafikdrivere: Grafikdrivere er de vigtigste komponenter, der er ansvarlige for at kommunikere information mellem dit operativsystem og den tilstedeværende grafikhardware. Hvis driverne selv ikke er installeret korrekt, vil du opleve adskillige problemer.
 • Forældet BIOS: BIOS er et af hovedmodulerne i ethvert computersystem. Det styrer kommunikationen mellem de grundlæggende input-output-enheder. Hvis din BIOS er forældet eller på en eller anden måde korrupt, vil du opleve problemer.
 • DirectX-version: DirectX er en meget populær API, der bruges til grafik i mange spil. Det ejes og vedligeholdes af Microsoft selv. Vi bemærkede dog, at den 12. version ikke fungerer godt sammen med spillet.
 • FPS-hætte: Som mange andre spil har Borderlands 3 også en mekanisme, hvor du kan kontrollere den maksimale FPS, spillet kan opnå. Normalt er dette aktiveret til uendelig; at ændre dette ser ud til at fungere i mange tilfælde.
 • Høj grafikindstillinger: Denne årsag kan ikke ignoreres. Hvis du har indstillet høje grafikindstillinger, er der chancer for, at din computer ikke kan klare de høje krav og dermed nedbrud. Sænkning af dem hjælper situationen.

Sørg for, at du er logget ind som administrator, før du fortsætter, og at du har en aktiv internetforbindelse, da vi opdaterer dit spil og andre komponenter.

Forudsætning: Krav til Borderlands 3

Før vi begynder med de tekniske løsninger, vil vi først kontrollere, om din pc's hardwarekrav overhovedet opfylder spillets krav. Selvom minimumskravene muligvis fungerer i nogle tilfælde, anbefales det, at du lever op til de anbefalede krav.

Minimumskrav:OS - Windows 7/8/10 (seneste servicepakke) Processor - AMD FX-8350 (Intel i5-3570) Hukommelse - 6 GB RAM Grafikkort - AMD Radeon ™ HD 7970 (NVIDIA GeForce GTX 680 2GB) HDD - 75 GB
Anbefalede krav:OS - Windows 7/8/10 (seneste servicepakke) Processor - AMD Ryzen ™ 5 2600 (Intel i7-4770) Hukommelse - 16 GB RAM Grafikkort - AMD Radeon ™ RX 590 (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB) HDD - 75 GB

Hvis du ikke opfylder kravene, skal du sørge for at starte dit spil i de laveste indstillinger, og hvis selv det ikke virker, skal du prøve at opdatere din hardware.

Løsning 1: Bekræftelse af integriteten af ​​spilfiler

Før vi starter fejlfinding med andre metoder, vil vi først kontrollere, om installationsfiler i selve spillet er gode og intakte. Hvis en fil er beskadiget, kan spillet enten ikke indlæses eller gå ned i spillet. Da du har spillet installeret på Steam, navigerer vi til Steams bibliotek, finder Borderlands 3 og kontrollerer derefter dets integritet.

Bekræftelsesprocessen kontrollerer de tilstedeværende lokale filer i forhold til et online-manifest. Hvis nogle ting mangler, downloader den den nyeste version af dem fra internettet og erstatter den.

 1. Start din Steam-klient, og klik på Bibliotek knap til stede i øverste bjælke.
 2. Find nu Borderlands, højreklik på det og vælg Ejendomme.
 3. Klik nu på Fanen Lokale filer præsentere og vælge Kontroller integriteten af ​​spilfiler.
 4. Vent nu til processen er færdig. Genstart computeren, og prøv at spille igen.

Løsning 2: Opdatering / geninstallation af spillet

Da Borderlands er et nyt spil, er der mange tilfælde, hvor der opstår bugs. Disse bugs er der, fordi iteration lige er startet og normalt i startdage opstår disse problemer nu og da. For at løse disse problemer frigiver udviklerne hyppige opdateringer for at patchere spillet. Hvis dit spil ikke opdateres til den nyeste version, vil du opleve adskillige problemer.

Det samme gælder Windows; Vi har set adskillige konti, hvor forældede Windows yderligere gør tingene værre for spillet.

Bemærk: I nogle tilfælde skal du indtaste dine legitimationsoplysninger, så sørg for at have dem ved hånden.

Hvis du har et Windows-program, kan du søge efter opdateringer online eller gennem den leverandør, gennem hvilken du installerede spillet. Hvis opdatering ikke fungerer, fortsætter vi med at afinstallere spillet og se om en ny installation fungerer.

Brug af Steam Client:

Hvis du installerede spillet via Steam, skal du følge nedenstående trin.

 1. Start Steam, og klik på knappen Bibliotek til stede øverst.
 2. I venstre rude vil du se dit spil. Højreklik på det, og vælg Afinstaller.
 3. Når du har afinstalleret spillet, skal du genstarte computeren. Log nu tilbage på Steam, og download hele spillet igen. Kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Før du downloader spillet, skal du sørge for at slette alle spilfilerne manuelt for at sikre, at der ikke er nogen rester.

Brug af Windows Store:

Hvis du downloadede spillet via Windows Store, skal du følge nedenstående trin:

 1. Tryk på Windows + S, skriv “afinstallere”I dialogboksen, og åbn indstillingerne som vist nedenfor.

Søg nu efter Borderlands 3 fra listen. Klik på emnet en gang, og vælg Afinstaller

Løsning 3: Ændring af konfiguration af Borderlands 3

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder fungerer, fortsætter vi og prøver at ændre konfigurationerne for Borderlands 3 ved hjælp af den nuværende konfigurationsfil. Hvert spil opretter en konfigurationsfil sammen med gemmer i dine dokumenter. Når den indlæses, læser den disse filer for at bestemme, hvilken indstilling den skal starte. Vi redigerer denne konfigurationsfil og sænker grafikindstillingerne tilsvarende gennem den. Sørg for at opbevare en kopi af konfigurationsfilen et andet sted i tilfælde af.

 1. Tryk på Windows + E for at starte Explorer og derefter navigere til følgende adresse:
Dokumenter> Mine spil> Borderlands3> Gemt> Config> WindowsNoEditor
 1. Når du er i biblioteket, skal du åbne GameUserSettings gennem en notesblokapplikation.
 2. Rul nu ned og find PreferredGraphicsAPI. Skift indstillingen til DX11.
 3. Nu skal du også kontrollere andre præsenterede grafiske indstillinger og sænke dem i overensstemmelse hermed.
 4. Gem ændringer og afslut. Genstart din computer og se om problemet løses for godt.

Løsning 4: Start i Windowed-tilstand

En anden ting, som vi bemærkede, var hvor brugerne rapporterede, at de var i stand til at løse det nedbrudte problem ved at starte deres spil i vinduetilstand. Normalt i fuld skærm giver processoren ude opmærksomhed på spillet. Men i dette tilfælde ser det ud til, at situationen er den modsatte. Crashen fikset, når brugerne spillede spillet i vinduetilstand.

Nu er der to måder, hvorpå du kan ændre indstillingerne; enten via Steam (hvis du har installeret gennem det) eller i spillet. Hvis du ikke bruger Steam, skal du gå ind i spillet og ændre indstillingen fra indstillingen Video / grafik.

 1. Start Steam, og klik på Bibliotek for at se alle dine spil. Højreklik nu på Borderlands 3's post og klik på Egenskaber.
 2. Nu hvor du er i Egenskaber, skal du klikke på Fanen Generelt og vælg derefter Indstil lanceringsindstillinger.
 3. Indstil lanceringsindstillingerne til “-vindue -noborder”. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte.
 4. Genstart din computer korrekt, og prøv at starte spillet.

Løsning 5: Opdatering af grafikdrivere

Som vores sidste løsning vil vi forsøge at opdatere dine grafikdrivere til den nyeste version. Vi stødte på adskillige tilfælde, hvor spillet på grund af forældede eller manglende drivere styrtede ned. Grafikdrivere er de vigtigste komponenter, der sender kommandoer fra dit spil til computeren.

Desuden, hvis opdatering af driverne ikke fungerer for dig, bør du overveje at rulle driverne tilbage til en tidligere version. Det er ikke en overraskelse at vide, at nyere drivere undertiden ikke er stabile eller i konflikt med operativsystemet.

Først vil vi forsøge at afinstallere dine nuværende drivere fuldstændigt og installere standarder. Hvis de ikke virker, fortsætter vi kun med at opdatere dem til den nyeste version.

 1. Installer værktøjet Display Driver Uninstaller. Du kan fortsætte uden dette trin, men dette sikrer, at der ikke er rester af driverne.
 2. Efter installation af Display Driver Uninstaller (DDU) skal du starte din computer i sikker tilstand. Du kan lære at starte din computer i sikker tilstand ved at læse vores artikel om den.
 3. Efter opstart af din computer i sikker tilstand, skal du starte programmet, der lige var installeret.
 4. Når du har startet applikationen, skal du vælge Rengør og genstart. Nu fjernes dine installerede drivere, og computeren genstartes.
 5. Når du har udført ovenstående trin, skal du genstarte din computer i normal tilstand, skrive “devmgmt.msc” efter at have trykket på Windows + R. Mest sandsynligt vil standarddriverne blive installeret. Hvis ikke, skal du højreklikke på et hvilket som helst mellemrum og vælge "Scan efter hardwareændringer". Prøv nu at starte spillet, og se om standarddriverne løser det nedbrudte problem.
 6. Nu er der to metoder til at opdatere grafikdriverne; enten kan du opdatere dem automatisk ved hjælp af Windows-opdatering eller manuelt ved at gennemse den fil, hvor dine grafikdrivere er placeret. Hvis automatisk opdatering mislykkes, skal du navigere til producentens websted og downloade driverne først.

For at opdatere skal du højreklikke på din hardware og vælge Opdater driver. Vælg nu en af ​​de to muligheder i henhold til din sag.

 1. Genstart din computer efter installation af driverne, start spillet og kontroller, om dette løser problemet.

Løsning 6: Opdatering / nulstilling af BIOS til standardindstillinger

Nulstilling / opdatering af BIOS er en kedelig og teknisk opgave, hvorfor vi har holdt det i slutningen af ​​vores artikel. BIOS er hovedkomponenten på din computer, der først indlæses, når du starter din computer. Det forbinder og indlæser alle input-output-enheder. Når det har gjort dette, indlæser det OS.

Vi bemærkede, at problemet efter at have opdateret BIOS eller nulstillet det forsvandt fuldstændigt. Derfor anbefaler vi, at du opdaterer BIOS, men hvis du ved, hvad du laver. Ellers få en mere teknisk ven til at gøre det.

Bemærk: Det skal bemærkes, at afbrydelse eller mislykket opdatering på noget tidspunkt kan gøre din computer ubrugelig, så fortsæt med forsigtighed. Her er nogle artikler, der kan hjælpe dig:

Sådan opdateres Gateway Desktop eller Laptop BIOS

Sådan opdateres Dell BIOS

Sådan opdateres BIOS på en HP stationær / bærbar computer