Vejledninger

Hvad betyder AF, og hvor skal det bruges?

Hjem/Lære/ Hvad betyder AF, og hvor skal det bruges?

Hvad betyder AF, og hvor skal det bruges?

Af Habiba Rehman 13. september 2018 3 minutter læst

'AF' er en forkortelse for 'As F ***', som er et internetjargon, der bruges på fora på sociale medier og oftere under tekstbeskeder. Det bruges til at lægge vægt på handlingen eller en følelse, som du prøver at formidle.

For eksempel at sige 'keder sig'. Her, hvad du mener er, at du er ekstremt træt, og akronymet 'AF' repræsenterer den intensitet eller overdrivelse, som du vil have, at læseren skal forstå.

Du kan bruge akronymet i alle hovedstæder som 'AF' eller endda skrive det med små bogstaver. Betydningen for begge vil forblive den samme. Det er en meget almindeligt brugt internetslang, der bruges af hver eneste ung voksen eller teenager.

Og når nogen siger 'Jeg er træt AF-mand', får den anden det straks, at den person, der siger dette, er 'SUPER' træt.

Hvordan bruges 'AF' i en sætning?

Det er let at bruge AF i enhver sætning. Det er et akronym, der bruges til at vise, hvordan du har det til et andet niveau. For eksempel vil du fortælle nogen, at du har det meget varmt i solen i dag, så du vil sige:

'Solen er varm af' eller 'Jeg føler mig varm AF i dag' eller, du kan endda sige 'Det er varmt AF i dag'.

Hvor bruges akronymet 'AF'?

Overalt skal være svaret på dette. Men for at være præcis bruger alle de sociale medier fora som Facebook, Twitter, Tumblr og endda Instagram folk 'AF' internet slang som en professionel!

De har endda AF-memer, som kan deles med dine venner og familie. Du kan endda hash-tag 'AF', hvis du sætter et billede eller en status på et af foraene for at vise et overdrevet niveau af dine følelser.

Hvornår skal du IKKE bruge 'AF'?

Vi har allerede diskuteret eksemplerne på, hvor du kan bruge akronymet AF, men lad os nu se på de steder og situationer, hvor du IKKE skal bruge internetslangen 'AF', især.

'F ***' er et bandeord, resulterende, 'AF', som bare er en anden form for at sige 'F ***', men på en mere anstændig måde. Du kan ikke eller bør ikke bruge 'AF' på steder, hvor samtalen er mere professionel. For eksempel når du taler med din chef, og hvis han spørger dig, om du er klar til præsentationen, vil du ikke svare ham og sige 'klar af', vil du?

I dit sind, måske ja, men mundtligt vil du ikke. Du vil forsøge at opretholde en meget professionel tone og sprog hos dine arbejdsgivere.

Og det er ikke kun chefen, som du ikke kan bruge akronymet 'AF' med. Alle de mennesker, der ikke er tæt på dig eller ikke falder ind under kategorien venner og familie, kan du ikke bruge denne slang med dem.

Hvad kan være en erstatning for AF i sådanne situationer?

Da du ikke kan bruge akronymet 'AF' med de mennesker, jeg har nævnt ovenfor, kan du bruge andre ord sammen med adjektivet for at vise, hvad du føler. For eksempel,

I stedet for at sige 'Jeg er træt AF', kan du sige, 'Jeg er meget træt'. Begge sætninger betyder det samme og viser det samme niveau af træthed, som du i øjeblikket føler.

Du kan være en bedre dommer af situationen med hensyn til, om det vil være hensigtsmæssigt at sige 'AF' her, eller det ville være bedre at bare være mere anstændigt i sprog.

Lad os sammenligne et par eksempler på 'AF', og hvordan du kan ændre ordlyden af ​​din sætning i overensstemmelse hermed.

Eksempel 1

Ven: Så du tv-showet, som jeg fortalte dig om?

Dig: Nej, jeg stoppede i to minutter. Det var kedeligt af.

Niveauet af kedeligt eller hvor kedeligt showet var er let uddybet med disse enkle to bogstaver akronym, det vil sige 'AF'.

Eksempel 2

Ven: Er du hjemme? Jeg kommer hen.

Dig: Kom lige tilbage fra arbejde. Gør det ikke. Jeg er træt AF.

På samme måde er det understreget gennem 'AF' i denne sætning, hvor træt du er. Nu vil din ven forstå, hvor træt du er, og at du har brug for at hvile.

Eksempel 3

Du gik ud med venner til et eksotisk sted uden for byen. Du nød meget. Så du sætter et billede sammen med dine venner på de sociale medier, du er aktiv på. For billedteksten på et sådant billede kan du skrive 'nød af'. Dette viser, hvor meget du nød din weekend vej hjemmefra.

Eksempel 4

Situation: Du og din chef havde et møde i en anden by.

Chef: Så nyder du dit besøg?

Du: Ja, nyder meget.

Nu da dette er en mere professionel situation for dig, vil du ikke sige 'nød af' her. Du vil bruge støtteord som meget, virkelig og uhyre for at vise niveauet for din nydelse.

Forhåbentlig elskede du at læse denne artikel 'AF' og nu forstår, hvor og hvor du ikke skal bruge dette internetslang.