Vejledninger

Fix: Oprindelsesfejlkode 9: 0

Origin er en af ​​de største online spilbutikker, hvor du kan købe, downloade og administrere de spil, den har at tilbyde. Det ejes af EA, og det er sandsynligvis lige bag Steam, når det kommer til spil. Dog skal brugerne håndtere forskellige fejl, mens de bruger værktøjet, herunder Origin-fejlkoden 9: 0.

Fejlen vises normalt, når du installerer eller opdaterer værktøjet, og det forhindrer dig i at bruge den nyeste version eller i det hele taget at bruge den. Nogle gange vises det på buggy betaudgivelser, men det sker også på den almindelige klient. Følg de metoder, vi har udarbejdet for at løse problemet!

Hvad forårsager oprindelsesfejlkode 9: 0?

Origin-fejlkoden 9: 0 er normalt forårsaget af en manglende eller korrupt NET Framework-installation. Du skal altid have den nyeste version af NET Framework installeret på din computer, så sørg for at downloade og installere den fra Microsofts websted.

Et andet problem at passe på er, at dit antivirus blokerer installationen. Brugere har rapporteret, at Malwarebytes var kendt for at forårsage dette problem. Endelig skal geninstallation af Origin fra bunden hjælpe dig med at løse problemet, hvis værktøjet mislykkes, når du opdaterer.

Løsning 1: Installer den nyeste version af NET Framework

At have NET Framework installeret på din computer er afgørende, og masser af moderne spil og programmer afhænger af, om du har det installeret. De fleste spil leveres endda med deres egen NET Framework-installation, og den installeres automatisk, eller du bliver bedt om at installere den. Uanset hvad skal du følge nedenstående trin for at installere det på din computer.

Naviger til dette link, og klik på den røde downloadknap for at downloade den nyeste version af Microsoft .NET Framework. Når download er afsluttet, skal du finde den fil, du downloadede, og køre den. Bemærk, at du bliver nødt til at have konstant adgang til Internettet. Følg instruktionerne på skærmen for at fortsætte med installationen.

 1. Efter installation af den nyeste version er det tid til at kontrollere dens integritet. Brug tastaturkombinationen Windows Key + R på dit tastatur til at åbne dialogboksen Kør.
 2. Indtast “control.exe”, og klik på OK for at åbne den.
 1. Klik på Afinstaller et program, og klik på Slå Windows-funktioner til eller fra. Sørg for at finde posten .NET Framework 4.x.x og sørg for, at den er aktiveret. 'X.x' markerer den seneste tilgængelige version til dit operativsystem.
 2. Hvis afkrydsningsfeltet ud for .NET Framework 4.x.x ikke er aktiveret, skal du aktivere det ved at klikke på feltet. Klik på OK for at lukke Windows-funktionsvinduet og genstarte computeren.
 1. Hvis .Net Framework 4.x.x allerede er aktiveret, kan du reparere. Net Framework ved at fjerne markeringen i boksen og genstarte computeren. Når computeren er genstartet, skal du genaktivere .Net Framework og genstarte computeren igen.

Løsning 2: Deaktiver dit installerede antivirusprogram

Nogle gange har Origin-installationsprogrammet problemer med at få tilstrækkelig tilladelse på din computer til at udføre bestemte handlinger, der er nødvendige for at installationen kan gennemføres. Dette betyder ofte, at det enten er dit antivirusprogram, der blokerer installationsprogrammet.

Deaktivering af antivirus er en proces, der meget adskiller sig fra et antivirusværktøj til et andet. Alligevel kan de fleste af dem deaktiveres ved at højreklikke på deres post i systembakken (nederste højre del af skærmen) og vælge indstillingen Deaktiver. I andre tilfælde skal du åbne antivirusgrænsefladen, og du skal være i stand til at finde muligheden for let at deaktivere skjolde.

Løsning 3: Udfør en ren oprindelsesinstallation

Hvis du modtager fejlen, når du prøver at opdatere Origin, eller når du prøver at bruge beta-klienten, er den nemmeste ting at gøre for at løse problemet simpelthen at geninstallere Origin fra bunden og prøve igen. Dette fjerner ikke de spilfiler, du har installeret, men du kan ikke afspille dem, før du geninstallerer Origin.

 1. Først og fremmest skal du sikre dig, at du er logget ind med en admin-konto, da du ikke kan afinstallere programmer ved hjælp af andre kontoprivilegier.
 2. Der er ikke behov for at tage backup af dine spil, da denne proces holder dem intakte.
 3. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 4. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 1. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 2. Find oprindelsesposten på listen, og klik en gang på den. Klik på knappen Afinstaller over listen, og bekræft eventuelle dialogbokse, der kan vises. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere Origin og genstarte computeren bagefter.

Herefter skal du slette Origin's data, der er tilbage på din computer, ved at følge nedenstående trin:

 1. Naviger til følgende placering på din computer ved at åbne Windows Stifinder og klikke på Denne pc:

C: \ ProgramData \ Oprindelse

 1. Hvis du ikke kan se mappen ProgramData, skal du muligvis aktivere den mulighed, der giver dig mulighed for at se skjulte filer og mapper. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul.
 1. Slet Origin-mappen i Roaming-mappen.
 2. Geninstaller Origin ved at downloade installationsprogrammet fra deres websted, køre det fra mappen Downloads og følge instruktionerne på skærmen. Problemet skulle være væk nu.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found