Vejledninger

Fix: Outlook og Live Mail SMTP-fejl 0x800CCC67

Fejl0x800CCC67 skyldes SMTP (protokol) normalt i Windows Live Mail og i Outlook. Dette indikerer, at den besked, du forsøgte at sende, ikke kunne sendes og som et resultat “en ukendt fejl er sket. ” pop op vises. Generelt er den mest almindelige årsag til, at denne fejl opstår, når din e-mail-udbyder ændrer (ssl eller port) indstillinger; eller hvis din Windows (Anti-Virus) / (Firewall) nægter adgang til SMTP.

I denne vejledning; Jeg vil lede dig gennem et par trin for at løse dette problem.

Metode 1: Deaktiver din antivirus / firewall midlertidigt:

Hvilken antivirussoftware du nogensinde bruger, skal være slået fra. Da der er et par anti-virus andre der med forskellige trin til at deaktivere; Jeg vil lede dig gennem de generelle trin, der skal give dig mulighed for at finde ud af, hvordan du deaktiverer den, du kører.

I de fleste tilfælde; AV kan deaktiveres via ikonet i bakken i nederste højre hjørne, hvor uret er. Du bliver nødt til at trække menuen op for at se de muligheder, du kan, ved at tage musen til hjørnet over ikonet og (højreklikke på det); når du er færdig, skal du se mulighederne. Brug den relevante mulighed for at deaktivere den. Nedenfor er et eksempler på skærm til deaktivering af AVG.

Efter deaktivering af din AV-software; gå tilbage til Windows Live Mail eller Outlook, og prøv at sende en e-mail. Hvis den tidligere sendte besked sidder fast; trykkeF9nøgle til at sende / modtage alle. Test for at se, om dette løser problemet, hvis ikke; fortsæt derefter til metode 2. Din antivirussoftware skal forblive deaktiveret, indtil vi udfører den sidste metode.

Metode 2: Skift SMTP-port:

Lad os nu kontrollere, om den port, vi bruger, er korrekt. Gå til dette websted Tjek e-mail-indstillinger, og skriv din e-mail-adresse. Se efter havnen underServer til udgående post.Når du har havnen; ændre det i din e-mail-klient.

Til Windows Live Mail følg trinene her

Til Outlook følg trinene her

Efter at havnen er ændret; tryk på F9 eller prøv at sende igen. Hvis e-mailen stadig ikke går ud; sluk for din router i 1 minut, og tænd den derefter igen for at teste igen.

Hvis metoden ovenfor stadig ikke løser problemet; fortsæt derefter med metode 3.

Metode 3: Reparer & Opret ny profil

Til Windows Live Mail: se trin her om, hvordan du reparerer det.

Til Outlook: se trin her om, hvordan du opretter en ny profil

Forhåbentlig skulle dette få dig i gang. Når du har ordnet det - genaktiver din antivirus ved at gentage de samme trin som du gjorde tidligere; denne gang vil du se muligheden for at aktivere den.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found