Vejledninger

Sådan konfigureres telefonsvarer på Galaxy S6

Talebeskeder har eksisteret i en eller anden form siden telefonkommunikation begyndte. Denne funktion formår stadig at finde vej på enhver smartphone på trods af den hastighed, hvormed teknologien udvikler sig. Årsagen til dette er nytten - du går ikke glip af ubesvarede opkald, selvom din telefon er slukket. Talebeskederne fra dine opkald overføres til din telefonsvarerboks, og du kan lytte til dem på et senere tidspunkt.

I tråd med tendensen fortsætter Samsung med at understøtte telefonsvarer, men foretog nogle justeringer for at forhindre uautoriserede i at lytte til dine telefonsvarerbeskeder.

Men hvad der virkelig er godt ved Samsungs måde at håndtere telefonsvarer på er det nye og forbedrede Visuel telefonsvarer service. Dette giver dig mulighed for at se telefonsvarere og lytte til dem i den rækkefølge, du ønsker. I stedet for at lytte til dem alle i rækkefølge kan du vælge dem, du er interesseret i. Endnu mere kan du beslutte at slette eller arkivere dem alt fra enhedens skærm. Visuel telefonsvarer inkluderer også genveje til knapper for at ringe tilbage eller sende en sms til en person, der har efterladt dig en telefonsvarer.

Med dette i tankerne kan du her konfigurere Telefonsvarer og Visuel telefonsvarer på Samsung Galaxy-enheder:

Sådan oprettes telefonsvarer på Samsung Galaxy S6

Adgang til telefonsvarer og den oprindelige adgangskode skulle have været indstillet af din operatør eller tjenesteudbyder, da din enhed blev aktiveret første gang. Men husk, at nogle operatører ikke bruger adgangskoder, når det kommer til telefonsvarer. Hvis du ikke ved, om denne tjeneste er aktiveret, eller hvis du har glemt adgangskoden, skal du først tjekke ind med dem.

Når du har ordnet det, er her hvad du skal gøre:

 1. Åbn app-skuffen, og tryk på telefon.

 2. Hvis du ser åbningen af ​​kontaktlisten, skal du trykke på telefonopkaldsikonet i nederste højre hjørne.
 3. Når du er i tastaturopkald, skal du trykke og holde på nummer 1-tasten.

 4. Nu kan en af ​​to ting ske. Den ene, hvis din tjeneste er aktiveret, ringer din telefon til telefonsvarernummeret og beder dig om at indsætte eller oprette en ny adgangskode. Du bliver muligvis også bedt om at optage hilsen på dette tidspunkt. Og to, hvis din operatør ikke konfigurerede denne service, da din enhed først blev aktiveret, bliver du bedt om en besked om at indsætte dit telefonnummer til nummeret.

 5. Hvis det første scenario er tilfældet, skal du følge instruktionerne fra din operatør for at afslutte opsætningen af ​​din telefonsvarer. Hvis du bliver bedt om at indsætte dit voicemailnummer, skal du trykke på Tilføj nummer.

 6. Hvis du ikke kender dit telefonnummer, skal du ringe til din operatør og bede om det eller søge online efter noget lignende “Voicemail number + * YourCarrierName * + * YourCountry *”.

 7. Følg nu instruktionerne fra din tjenesteudbyder for at afslutte opsætningen af ​​din telefonsvarer.

  Bemærk: Hvis du har købt en brugt telefon, eller du for nylig har skiftet tjenesteudbyder, er chancerne for, at du har indstillet det forkerte telefonsvarernummer. I tilfælde som dette skal du åbne App-skuffe og tryk på telefon. Derefter skal du trykke på Mere og vælg Indstillinger.

  Når du er inde Indstillinger, rul ned til Indstillinger for telefonsvarer og tryk på posten. Dette åbner en pop op, hvor du kan ændre nummeret på telefonsvareren.

Sådan oprettes visuel telefonsvarer på Samsung Galaxy S6

Personligt synes jeg, Samsung har en af ​​de bedste måder at håndtere din telefonsvarer på. Ud over at tilbyde en hurtig og nem måde at få adgang til din telefonsvarer, Visuel telefonsvarer vil lade dig hoppe lige ind i den besked, du vil lytte uden at skulle lytte til hver besked, før du kommer derhen.

Visuel telefonsvarer fungerer ved regelmæssigt at tjekke din telefonsvarer og hente talebeskeder sammen med opkaldsoplysninger. Derefter udfyldes en liste, der indeholder navnet og nummeret på den, der ringer op, sammen med længden og prioritetsniveauet for telefonsvareren.

Før du kommer rundt med at konfigurere denne funktion, skal du sørge for at bruge et klargjort SIM-kort. For mere information om dette emne, kontakt din operatør. Visuel telefonsvarer er også afhængig af, om din tjenesteudbyder understøtter det - nogle luftfartsselskaber gør det, og andre ikke.

Hvis du er klar, kan du her konfigurere visuel telefonsvarer på Samsung Galaxy S6-enheder:

 1. På startskærmen skal du udvide App-skuffe og tryk på den angivne post Visuel telefonsvarer.

 2. Du bliver ført gennem nogle introduktionsskærme, der viser nogle af funktionerne i Visual Voicemail. Trykke på Start for at konfigurere tjenesten.
 3. Hvis du er en ny kunde, eller hvis du ikke er kommet rundt med at initialisere din telefonsvarer, bliver du bedt om at gøre det. Men hvis du fulgte den første vejledning, sker det ikke. Under alle omstændigheder skal du trykke på, når du har indtastet din adgangskode til din voicemail Afslut opkald.

 4. Efter en kort ventetid skal din Visual Voicemail nu være konfigureret. Fra det næste skærmbillede kan du Indstil din personlige hilsen eller slå Okay for at springe dette trin over.

 5. For at kontrollere en telefonsvarer med denne service skal du åbne App-skuffe fra din startskærm og tryk på Visuel telefonsvarer.
 6. Du får vist en liste med alle dine telefonsvarer. Du kan vælge dem Alle eller tryk på Ny fanen for kun at vise dem, som du hidtil ikke har lyttet til.

 7. Når du har åbnet en telefonsvarer, kan du lytte til den ved at trykke på Spil ikon. For at slette en besked skal du trykke på papirkurven og derefter trykke på Slet.

Bemærk: Hvis du vil ændre din voicemail-adgangskode fra Visuel telefonsvarer app, tryk på menuikonet og gå til Indstillinger. Derfra skal du trykke på Skift kodeordog indtast din eksisterende adgangskode. Du bliver bedt om at indsætte din nye adgangskode to gange. Tryk på Okay at bekræfte.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found