Vejledninger

Sådan løses dette emne er midlertidigt utilgængeligt efter geninstallation af din MacOS eller OS X

Hvis din Mac kører langsomt, er det mest åbenlyse, du kan gøre, at geninstallere operativsystemet. Dette kan løse nogle af problemerne, men også medføre nye. Et par Mac-brugere rapporterede, at de havde en fejl, da de geninstallerede et nyt operativsystem på deres computere. Normalt er dette et problem, der påvirker OS X Lion. Vi har dog ikke oplysninger om, at det ikke sker i de andre OS X- eller macOS-versioner. Så vær ikke overrasket, hvis du oplever problemet i en anden OS-udgivelse. Mere specifikt, efter at du har indtastet Apple-idet, dukker en fejlmeddelelse op og siger:

Denne vare er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere

Hvis du gentager trinene fra starten, foretages der ingen ændringer. Selv at oprette forbindelse til forskellige netværk resulterer i det samme resultat som før. Men hvad kan du gøre for at løse dette problem?

Tjek resten af ​​artiklen, så finder du løsningen.

Løsning nr. 1

Årsagen til, at du får denne “Denne vare er midlertidigt utilgængelig. Prøv igen senere ”-fejl på din computer skyldes det Apple ID, du bruger til at logge på. Hvis dit Apple ID ikke er tilknyttet et Apple OS, får du kontinuerligt denne irriterende pop op. Her er løsningen.

  1. Et af de valg, du får på skærmen, er FÅ HJÆLP ONLINE.
  2. Klik pådet, og det åbner Safari.

  3. tiliCloud og skilti med dit Apple ID.
  4. Nu kan du tilbage til installationbehandle. BrugdetsammeÆbleID som du har brugt til iCloud, og downloadet fungerer endelig. Og hvis du undrer dig, fungerer det, fordi du har brugt det samme Apple ID.

Bemærk: Du tror måske, at brugen af ​​andres Apple-ID vil få jobbet gjort for dig. Dog gør IKKE det, fordi du ender med at få alle de apps, der er knyttet til deres konto.

Hvis dette ikke løste dit problem, skal du prøve at bruge det originale Apple-id, som du brugte, da du aktiverede din Mac for første gang. Og hvis du ikke kan huske de oprindeligt anvendte Apple-legitimationsoplysninger, eller hvis du ikke er den første ejer af denne computer, kan du prøve følgende metode.

Løsning nr. 2

Denne metode løser problemet, når OS-versionen, der er knyttet til din Apple-konto, ikke længere er tilgængelig i App Store.

  1. Opret forbindelse dit Mac til en internet. (Jeg anbefaler at bruge et Ethernet-kabel)
  2. Startop mens du holder CMD + R.
  3. BrugDiskHjælpeprogram til slette det MacintoshHD partition af din harddisk.
  4. Genstartditcomputer mens holder følgende taster Mulighed + CMD + R. Bliv ved med at trykke på tasterne, indtil du ser en roterende klode på skærmen.

  5. Nu downloader det operativsystemet.

Denne metode fører dig til en geninstallation via internettet. Det installerer det originale operativsystem, der blev leveret med din Mac. Senere giver det dig mulighed for at opgradere til den nyeste version.

Afsluttende ord

Hvilken metode fungerede for dig? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Del også denne artikel med alle, som du tror, ​​det kan være nyttigt for.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found