Vejledninger

Fix: Der blev forsøgt at få adgang til en stikkontakt på en måde, der var forbudt af dens adgangstilladelser

Nogle brugere rapporterede at have modtaget “der blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejl, når du prøver at køre ipconfig / fornykommando i CMD for at reparere deres netværksforbindelse. Andre brugere rapporterer, at dette problem opstår, når de prøver at starte en Apache-server. Imidlertid rapporterer næsten alle berørte brugere, at problemet startede, efter at en automatisk Windows-opdatering er blevet installeret.

Hvad er årsagen til, at forsøget blev gjort for at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelsesfejl?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de brugte for at få problemet løst. Fra det, vi samlede, er der adskillige forskellige scenarier, der vil udløse dette problem:

 • VPN-klient blokerer de involverede localhost-forbindelser -Flere brugere har opdaget, at i deres tilfælde var den skyldige, der var ansvarlig for problemet, deres VPN-klient. Deaktivering af VPN-klienten løste problemet for de mest berørte brugere.
 • Tredjeparts firewall blokerer forbindelsen– Hvis du har en ekstern firewall, kan den være ansvarlig for at blokere dine SMTP-forbindelser. Det meste af tiden bekræftes McAfee Anti-Virus og Avast som syndere.
 • Applikationen forsøger at åbne en port, der allerede er brugt - En af de mest almindelige grunde til, at denne fejl opstår, er hvis du prøver at bruge et program, der er konfigureret til at åbne en port, der allerede er åbnet og aktivt brugt af en anden tjeneste eller applikation.
 • Windows 10 sikkerhedsfunktion - Fra og med Windows 10 har Microsoft implementeret en ny sikkerhedsfunktion, der forhindrer brugere i at få fat i en tilfældig port og give den til en eller anden tjeneste. Dette kan forekomme, hvis du bruger et script eller et hjemmebrygget program.
 • En anden proces er at lytte til den ønskede port - Det er kendt, at konflikter som dette sker ret ofte, når du prøver at starte forekomster af Apache Web Server eller når du prøver at få adgang til en SQL-server på Hostgator eksternt.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse problemet, giver denne artikel dig en liste over bekræftede trin, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få problemet løst. Nedenfor har du flere metoder, som andre brugere, der støder på den samme fejlmeddelelse, har brugt til at løse problemet.

For de bedste resultater skal du følge nedenstående potentielle rettelser i rækkefølge, indtil du støder på en, der er effektiv til dit specifikke scenario.

Metode 1: Deaktivering af deling af internetforbindelse

Denne er en ganske mærkelig synder, fordi internetdeling på Windows bruger et par forskellige porteområder, der ikke nødvendigvis rapporteres til Netstat eller et lignende værktøj.

Imidlertid rapporterede flere brugere, at problemet for dem blev løst permanent, efter at de blev deaktiveret Deling af internetforbindelse. Der er to forskellige måder, der giver dig mulighed for at deaktivere deling af internetforbindelse på Windows. Følg de metoder, der er mere bekvemme for dig:

Deaktivering af deling af internetforbindelse via kontrolpanel

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “ncpa.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne op for Netværksforbindelser vindue.
 2. Inde i vinduet Netværksforbindelser skal du højreklikke på din aktive netværksforbindelse og vælge Ejendomme.
 3. I Ejendomme skærmen på dit netværk, gå til Deling fanen, og fjern markeringen i det felt, der er knyttet til Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.
 4. Genstart computeren og se om fejlmeddelelsen er løst.

Deaktivering af delingstjenesten for internetforbindelse

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “services.msc”Og tryk på Gå ind at åbne op for Tjenester skærm.
 2. Inden på skærmbilledet Tjenester skal du bruge højre rude til at finde Deling af internetforbindelse (ICS) service. Når du har fundet det, skal du dobbeltklikke på det.
 3. I Deling af internetforbindelse (ICS)skærm, skal du gå til fanen Generelt og ændre Starttype til handicappet.
 4. Genstart computeren, og se om problemet er løst.

Metode 2: Afinstallation af din tredjeparts AV eller hvidliste forbindelsen

Mange brugere har påpeget, at tredjeparts sikkerhedsdragter skal kontrolleres for at bekræfte, at de ikke forstyrrer SMTP-forbindelserne. McAfee, BitDefender og Avast bekræftes for at blokere visse porte, der bruges af localhost-forbindelser. Med visse porte er dette standardadfærd for at forhindre mas mail-angreb.

Som nogle brugere har rapporteret, kan en overbeskyttende firewall eller et lignende sikkerhedsfiltreringsværktøj være ansvarlig for at forårsage “der blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejl.

Du kan typisk løse dette problem ved at hvidliste den forbindelse, der blokeres fra dine AV-indstillinger. Husk, at trinene til oprettelse af en hvidlisteregel vil være forskellige afhængigt af din sikkerhedsløsningsklient.

Hvis du har problemer med at identificere den forbindelse, der blokeres, kan du midlertidigt afinstallere dit tredjeparts antivirusprogram og se, om problemet er løst.

Bemærk: Husk, at deaktivering af realtidsbeskyttelse af din AV ikke hjælper dig med at nå en konklusion, da de samme regler forbliver på plads.

Hvis du beslutter at afinstallere din tredjeparts AV, kan du følge denne trinvise vejledning (her). I tilfælde af at denne metode ikke var anvendelig, eller du har bestemt, at tredjepartsklienten ikke var ansvarlig for fejlen, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Opdatering: IP-blokerende klienter såsom PeerBlock blokerer muligvis automatisk en IP, der er involveret i den operation, der fejler. Flere brugere har rapporteret, at problemet blev løst automatisk efter oprettelse af en regelundtagelse eller afinstallation af IP-blokeringssoftwaren.

Metode 3: Tilføjelse af en udelukkelse til Windows Firewall

Som det viser sig, kan den integrerede Windows Firewall også være ansvarlig for “der blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejl.

Flere berørte brugere rapporterede, at det lykkedes dem at få løst problemet efter at have tilladt det program, der viser fejlen, at kommunikere via Windows Firewall. Denne metode rapporteres typisk at være vellykket med brugere, der støder på fejlen med SQL-serveren, men du kan tilpasse trinene nedenfor for at imødekomme et andet program.

Her er en hurtig guide til, hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “firewall.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne op Windows Defender Firewall.
 2. Klik på på Windows Defender Firewall-skærmen Tillad en app eller funktion gennem Windows Defender Firewall.
 3. Inde i Tilladte apps klik på skærmbilledetÆndre indstillingerknap.
 4. Se gennem listen over tilladte apps og funktioner, og find den app, der udløser fejlen. Når du har gjort det, skal du sørge for, at Privat og Offentlig afkrydsningsfelter tilknyttet applikationen i spørgsmål er aktiveret.

  Bemærk: I tilfælde af at du ikke kan finde det program, der er angivet under Tilladte apps og funktioner, klik på Give lov tilen anden app og vælg det manuelt ved at klikke på Gennemse.

 5. Når ændringerne er foretaget, skal du genstarte din computer og se om “der blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejlen løses ved næste opstart.

Hvis du stadig ser den samme fejl, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Genstart af Internet Information Services (IIS)

Flere brugere har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de genstartede Internet Information Services (IIS) fra et forhøjet kommandopromptvindue.

Men husk, at genstart af IIS-serverne vil slippe alle internettjenester, herunder FTP, SMTP og NNTP, og alle data, der opbevares i applikationerne, der håndterer forbindelserne, går tabt.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne et forhøjet kommandopromptvindue.
 2. Inde i den forhøjede kommandoprompt skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter for at genstarte Internet Information Services:
  iisreset
 3. Vent, indtil internettjenesterne er stoppet og genstartet, og gentag derefter den samme procedure, der udløste fejlen, for at se om problemet er løst.

  Hvis du stadig ser "der blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 5: Brug af et tidligere systemgendannelsespunkt

Efter at have fundet ud af, at flere andre reparationsstrategier var ineffektive, har nogle brugere endelig formået at oprette forbindelse til internettet uden at blive blokeret af “der blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejl ved at vende maskinens tilstand tilbage til et tidligere tidspunkt ved hjælp af Systemgendannelse.

Hvis du kun begyndte at se denne fejl for nylig, og du er heldig nok til at have et systemgendannelsespunkt, der er dateret, før du begyndte at kæmpe med dette problem, skal disse følgende trin hjælpe dig med at løse problemet for godt:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “rstrui”Og tryk på Gå ind for at åbne guiden Systemgendannelse.
 2. Vælg den første skærm i Systemgendannelse Vælg et andet gendannelsespunkt og klik Næste.
 3. På det næste skærmbillede skal du starte med at markere det felt, der er knyttet til Vis flere gendannelsespunkter. Vælg derefter et systemgendannelsespunkt, der har en ældre dato end problemet, og klik på Næste knappen igen.
 4. Ved klik Afslut, Windows genstarter automatisk, og den ældre tilstand gendannes ved næste opstart. Når din computer er startet op igen, skal du se, om problemet er løst.

Metode 6: Afbrydelse af forbindelse til VPN-netværket

Nogle berørte brugere har opdaget, at problemet i deres tilfælde var forårsaget af en VPN-klient. Det viser sig, atder blev gjort et forsøg på at få adgang til et stik på en måde, der er forbudt af dets adgangstilladelser ” fejl kan også være forårsaget af en VPN-klient, der får nogle involverede localhost-forbindelser til at mislykkes.

For at teste, om denne teori gælder i dit tilfælde, skal du blot afbryde forbindelsen til VPN-netværket og se, om problemet er løst. Hvis fejlmeddelelsen ikke længere opstår, mens VPN er afbrudt, skal du kigge efter en anden VPN-klient eller i det mindste holde den deaktiveret, mens du udfører en bestemt opgave, der vil udløse fejlen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found