Vejledninger

Fix: VirtualBox Fatal Ingen opstartbart medium fundet fejl

Flere brugere har fået ‘FATAL: Intet startbart medium fundet! Systemet stoppet.'Når du prøver at starte en ny virtuel maskine i Virtualbox. Dette problem er ikke eksklusivt for Windows, da det også findes på Linux og endda på Mac-computere.

Hvad forårsager “FATAL: Intet bootbart medium fundet! Systemet stoppet." fejl?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de selv fulgte for at løse problemet. Baseret på det, vi har samlet, vil dette problem oftest ske, hvis den virtuelle maskine ikke peger på .iso-billedet af det operativsystem, som brugeren prøver at montere.

Der er to hovedårsager til, at dette problem opstår:

  • VirtualBox-billede peger ikke på et operativsystem - For at starte en virtuel maskine til et operativsystem skal du først installere operativsystemet ved at montere en ISO eller en fysisk cd med en bootbar version af operativsystemet. I dette tilfælde vil du være i stand til at løse problemet ved at få adgang til de virtuelle billedindstillinger og indlæse den startbare ISO-fil (eller bootbar CD / DVD)
  • Lagerenhedscontrolleren er konfigureret på SATA - Af en eller anden grund fungerer SATA kun korrekt (når det bruges som en lagerenhedscontroller), når det bruges som den første controller. Hvis det ikke er en mulighed, skal du montere billedet på en IDE-controller for at undgå fejlmeddelelsen.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse denne specifikke fejlmeddelelse, har vi en metode, der næsten garanteret løser problemet. Langt størstedelen af ​​de berørte brugere, der kæmpede for at løse dette problem, rapporterede at være i stand til at gøre det efter at have fulgt trinene nedenfor.

Sådan ordnes “FATAL: Intet startbart medium fundet! System Stop ”-fejl

Så for at rette “FATAL: Intet bootbart medium fundet! Systemet stoppet." fejl, skal du sikre dig, at den virtuelle maskine er konfigureret til at starte fra en rigtig OS-fil (enten en ISO-fil eller et fysisk optisk drev med en bootbar OS-installation).

Du bliver også nødt til at sikre dig, at du bruger IDE som lagercontroller, hvis du vil minimere dine chancer for at se denne særlige fejlmeddelelse.

Her er en hurtig guide til løsning af “FATAL: Der blev ikke fundet noget startbart medium! Systemet stoppet." fejl:

  1. Åbn Oracle VM VirtualBox Manager.
  2. Højreklik på det virtuelle billede, som du har problemer med, og klik på Indstillinger.
  3. Inde i Indstillinger menu, skal du vælge Opbevaring indgang fra menuen til venstre.
  4. Klik derefter på Tom underemne af Controller: IDE. Gå derefter over til Egenskaber fanen og klik på cd-ikonet, og klik på Vælg optisk diskfil ...

    Bemærk:Husk, at hvis du arbejder med en live CD / DVD, skal du kontrollere Live CD / DVD kasse under Egenskaber og indstil Optisk drev til IDE Primær mester.

  5. Brug browsermenuen, der lige er åbnet til at navigere til placeringen af ​​ISO-filen, vælg den og klik Åben at montere det.
  6. Klik på Okay for at gemme ændringerne, start derefter den virtuelle maskine. Du skal ikke længere få‘FATAL: Intet startbart medium fundet! Systemet stoppet.fejl.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found