Vejledninger

Fix: Forkert Psk leveret til Network Ssid

Det "forkert psk leveret til netværkssid”Fejl opstår, når brugeren forsøger at oprette forbindelse til en hjemme- eller arbejdsrouter. Dette sker regelmæssigt, når routerens adgangskode er nulstillet, og PSK (præ-delt nøgle) er ændret. Meddelelsen signalerer i det væsentlige, at brugeren har indtastet den forkerte adgangskode. Der er dog ganske mange situationer, hvorforkert psk leveret til netværkssid”-Fejl vises, selvom den angivne adgangskode er korrekt.

Når du opretter forbindelse til et nyt trådløst netværk, opretter Windows automatisk en ny profil til det trådløse netværk. Denne profil er ansvarlig for at opbevare netværksnavnet (SSID), adgangskodenøglen (PSK) og andre sikkerhedsoplysninger, der er nødvendige for at oprette forbindelse til det trådløse netværk. Der er dog situationer, hvor denne automatiske proces mislykkes og skaber forbindelsesproblemer såsom “forkert psk leveret til netværkssid”Fejl.

Hvis du i øjeblikket kæmper med “forkert psk leveret til netværkssid”Fejl, når vi prøver at oprette forbindelse til et trådløst netværk, vi har nogle rettelser til dig. Nedenfor har du en samling af metoder, som andre brugere har brugt til at løse problemet og oprette forbindelse korrekt. Følg hver af de potentielle rettelser nedenfor i rækkefølge, indtil du finder en metode, der løser problemet i din særlige situation. Lad os begynde!

Bemærk: Før du begynder at gennemgå nedenstående rettelser, skal du sørge for at bruge den korrekte adgangskode.

Metode 1: Installer den nyeste driversoftware til din router

Som nogle brugere har påpeget, kan dette problem opstå, hvis din router bruger standard Windows-adapteren. Dette er kendt for at skabe problemer med nogle routerproducenter (især med TP-modeller).

Hvad der kan ske er, at standard Windows-adapteren lader routeren behandle WPA2 (Wi-FI Protected Access II) beskyttet netværk, som om de brugte WEP (Wired Equivalent Privacy) kryptering i stedet (eller omvendt). Når dette sker, mislykkes godkendelsen, selvom brugeren har indtastet den rigtige adgangskode.

Løsningen til dette særlige problem er at downloade en installation af den dedikerede driver manuelt for at tvinge din router til at genkende krypteringsmekanismen korrekt. For at gøre dette skal du gå over til din routerproducentens websted og downloade den senest tilgængelige driver til din specifikke model manuelt.

Derudover kan du få din computer online ved hjælp af en anden rute (via hotspot eller trådløs adapter) og bruge Windows Update til at installere den nyeste driver til din router. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Sørg for, at din computer har forbindelse til internettet.
 2. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-boks. Skriv derefter “devmgmt.msc”Og tryk Enter for at åbne Enhedsadministration.

 3. I Enhedsadministration skal du udvide rullemenuen Netværkskort. Højreklik derefter på din netværksadapterdriver, og vælg Opdater driver.

 4. Klik på på det næste skærmbillede Søg automatisk efter opdateret driversoftware og vent på, at efterforskningen er afsluttet. Hvis der findes en ny driverversion, skal du følge vejledningen på skærmen for at installere den på din computer.
 5. Genstart computeren for at afslutte installationen og se om problemet er løst ved næste opstart.

Hvis du stadig støder på det samme problem, eller hvis du allerede havde den nyeste netværksadapterdriver installeret, skal du fortsætte ned til Metode 2.

Metode 2: Opret forbindelse til trådløst netværk ved hjælp af Network and Sharing Center

En af de mest almindelige måder, som andre berørte brugere har formået at håndtere problemet på er at oprette den trådløse netværksforbindelse manuelt. Der er flere måder, du kan gøre dette på, men lad os starte med den mest intuitive tilgang. Du kan oprette et nyt trådløst netværk manuelt fra Netværks-og delingscenter. Følgende vejledning er bekræftet, at den fungerer til Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Her er en hurtig guide til, hvordan du opretter forbindelse til et trådløst netværk ved hjælp af Network and Sharing Center:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et nyt Run-felt. Skriv derefter “styring”Og ramte Gå ind at åbne Kontrolpanel.

 2. Gå ind i Kontrolpanel Netværk og internet og klik derefter på Netværks-og delingscenter.
 3. Inde i Netværks-og delingscenter klik på Opret en ny forbindelse eller et nyt netværk.

 4. Klik derefter på Opret forbindelse manuelt til et trådløst netværk, og klik derefter på Næste knap.

 5. Indtast derefter oplysningerne for det trådløse netværk, du vil tilføje. Sørg for at indtaste det samme netværksnavn, som du har i Netværksnavn boks. Indstil derefter Sikkerhedstype til WPA2-personlig og Krypteringstype til AES. Under Sikkerhedsnøgle, indtast den korrekte adgangskode, som du i øjeblikket bruger til andre enheder, og sørg for at skrive den rigtigt.

  Bemærk: Husk, at din router muligvis bruger forskellige Sikkerhedstype og Krypteringstype indstillinger.

 6. Marker derefter de felter, der er knyttet til Start denne forbindelse automatisk og Opret forbindelse, selvom netværket ikke senderog ramte Næste knap.

 7. Hvis der allerede findes et netværk med samme navn, skal du klikke på Brug det eksisterende netværk for at afslutte processen med oprettelse af et nyt trådløst netværk manuelt.
 8. Endelig skal du gå til din trådløse rude, indtaste dit netværksnavn og din adgangskode og se om du er i stand til at oprette forbindelse.

Hvis forbindelsen stadig afbrydes af “forkert psk leveret til netværkssid”Fejl, fortsæt ned med den næste metode nedenfor.

Metode 3: Tilslutning til eksisterende trådløs netværksprofil ved hjælp af en kommandoprompt

Hvis du tidligere har oprettet en ny trådløs netværksforbindelse manuelt, men du ikke synes at oprette forbindelse til den, er det værd at prøve at prøve lykken fra en forhøjet kommandoprompt.

Nogle brugere har rapporteret, at denne metode var vellykket, når den konventionelle forbindelsesmetode mislykkedes. Her er en hurtig guide til, hvordan du opretter forbindelse til en eksisterende trådløs netværksprofil ved hjælp af en forhøjet kommandoprompt:

 1. Åbn et nyt Run-felt ved at trykke på Windows-tast + R. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter at åbne op for en forhøjet kommandoprompt. Vælg derefter Ja ved UAC (brugerkontokontrol) hurtig.

 2. Skriv følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt for at få en liste over alle trådløse netværksprofiler:
  netsh wlan viser profiler
 3. Find den profil, du vil oprette forbindelse til, og skriv til følgende kommando efterfulgt af Gå ind nøgle til at oprette forbindelse til det:
  netsh wlan connect name = "Navn på netværksprofil" 

  Bemærk: Husk at “Navn på netværksprofil”Er blot en pladsholder. Udskift det med det faktiske navn, der blev opnået i trin 2.

 4. Se om du er i stand til at oprette forbindelse. Når forbindelsen er vellykket, kan du sikkert lukke den forhøjede kommandoprompt.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found