Vejledninger

Hvad er arkiverede ordrer

Hjem/Lære/ Hvad er arkiverede ordrer

Hvad er arkiverede ordrer

Arkiverede meddelelser, ordrer og mere

Af Habiba Rehman 10. oktober 2018 3 minutter læst

Vi har ofte stødt på udtrykket arkiv på vores WhatsApp, Gmails, mens vi handler online osv. Ordet betyder intet andet end et sted, hvor materiale med private beskeder, dokument, fotografier, optegnelser, e-mails opbevares eller opbevares. Det er en måde at holde information på uden for den interne hukommelse på en computer, en telefon, en e-mail eller en enhed. Arkivloggen på en enhed, et sted eller en app er en enkelt mobil- eller computerfil, der består af en eller flere filer, der er blevet presset eller komprimeret til en.

Vigtigheden og fordelene ved arkivering

Arkiveringsmuligheden eller filen er meget vigtig, da det er processen med at flytte data, der ikke længere bruges, til en separat mappe eller fil, der er tilgængelig på lang sigt. Ældre data eller oplysninger, der stadig er vigtige for organisationen og kan være nødvendige for fremtidig reference, kan findes i den arkiverede mappe, når du har brug for det. Nogle fordele ved arkivering er:

 • Det er gavnligt, fordi det øger sikkerheden. I en verden, hvor cyberkriminalitet øges dag for dag. Det hjælper med at holde styr på oplysninger og øger beskyttelsen af ​​data.
 • Det forhindrer også tab af data. Der er en lille chance for ved et uheld at forkert placere eller slette en bestemt post eller ordre. Som nævnt tidligere i denne artikel hjælper arkivindstillingen eller filen en person med at hente gamle data, der er blevet holdt til side til fremtidig brug.
 • En anden fordel ved arkiv er, at det på lang sigt kan bruges som et lagringsmedium.
 • Du kan gendanne data og applikationer, der er gammeldags og ude af produktion ved at arkivere dataene samt kopierne af installationsmediet, der oprettede dataene.
 • Det er gavnligt for lagerstyring, da det reducerede lagerplads på live-servere.
 • Arkiver er vigtige, fordi de giver os optegnelser eller bevis for aktiviteter.
 • Online arkivering afviser alle chancer for at placere dine oplysninger forkert eller få dem ødelagt utilsigtet af vand, ild, blæk osv

Hvordan adskiller arkivet sig fra Slet

Mange gange forveksler folk Slet med Arkiv, for Uanset om du arkiverer eller sletter en besked, fotografi, ordre eller mail, forsvinder den fra din indbakke. Selvom dette er to helt forskellige ting. En slettet besked, fotografi, ordre eller mail går direkte i papirkurven. Og beskeden, fotografiet, ordren eller mailen i spam og papirkurven slettes permanent inden for 30 dage. Mens en arkiveret besked eller ordre flyttes som standard til Arkivet på Gmail, ethvert shoppingwebsted eller Google-apps.

Hvad er en arkiveret ordre

Med hurtig udvikling af internet i nyere tid er arkivering begyndt at komme online. Tidspunkterne for brug af gammelt skoleudstyr eller gadgets til arkivering erstattes af internettet. Internetarkivering er blevet ekstremt berømt og nyttig med god grund. Online arkivering er efter min mening en bedre mulighed sammenlignet med old school arkivering. Da der er måder at forkaste og ødelægge data eller information arkiveret på harddiske, disketter osv. En arkiveret ordre er en ordre, der er gennemført og lukket af shopperen eller administratoren. Arkivering af en ordre på et online shoppingsted eller en app er også forskellig fra bare at slette din ordre. Arkivering af din ordre sletter ikke din ordre permanent, men fjerner kun din ordre fra din ordrevisning eller vognen og vises kun, når du søger efter dem eller ser dine arkiverede ordrer.

Sådan arkiveres ordrer på Shopify

 1. Arkivering af en ordre er altid en god idé. Her er et par trin, der hjælper dig med at gøre det i din Shopify-mobilapp:
 2. Åbn eller download Shopify
 3. Log ind med et eksisterende id, eller tilmeld dig, hvis du ikke har en konto
 4. Derefter kommer du til admin-siden
 5. Klik på "Indstillinger"
 6. Når du har valgt fanen "Indstillinger", skal du klikke på indstillingen "Checkout", som du finder på venstre side af din side.
 7. Gå til sektionen, der siger "Efter en ordre er opfyldt og betalt"
 8. Klik derefter på "Arkiver ordren automatisk"

Hvem bruger arkiver

I tidligere tider brugte folk kun arkiver til akademikere. Ting er anderledes nu. Folk bruger arkiver til alle mulige formål. Folk bruger arkiver til forskellige former for forskning, nogle er anført nedenfor:

 • Lokalhistoriske forskere bruger arkiver for at få en bedre forståelse af det land, de bor på.
 • Virksomheder eller virksomheder bruger det til formål som reklame og markedsføring.
 • Tv-programmer bruger arkiver til at øge deres følelse af identitet.
 • Kunstnere eller designere bruger det til at slå gamle værker af berømte kunstnere op for at inspirere og motivere sig selv.
 • Journalister bruger arkiver som et værktøj til at undersøge og vise deres historier.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found