Vejledninger

Sådan aktiveres RDP i Windows 7 Home Premium

Remote Desktop Protocol giver dig adgang til din computer, der kører windows via port 3389 sikkert og let. Selvom der er mange programmer derude, såsom TeamViewer, LogMeIn, Følg med mig MEN de er alle betalt og giver ikke den fornemmelse, som RDP gør. Når den er aktiveret, forbliver den aktiveret, og så længe Windows-computeren er indstillet til at tillade fjernforbindelser via RDP (Remote Desktop Protocol) er tændt, kan du oprette forbindelse til den fra alle dele af verden ved hjælp af enhver Windows-baseret computer eller en Mac (Sådan RDP fra et Mac OS X).

Som standard bruger RDP porten 3389, som kan udgøre en sikkerhedsrisiko, fordi sårbarhedsscannere er indstillet til at scanne standardporte for at udnytte sårbarheder, idet de billedbehandler, at en sårbarhed for RDP kommer ud, og du har et system, der kører RDP, der er vært for følsomme data (såsom medicinske journaler) ); en hacker kan muligvis udnytte den og få adgang ved hjælp af standardporten. Derfor anbefaler jeg stærkt at skifte RDP-port, når den er konfigureret. (se trin her)

Windows har begrænset brugen og opsætningen af ​​RDP til kun deres professionelle versioner, hvilket betyder, at Home-, Starter- og Basic-versioner af Windows ikke kan konfigurere RDP.

Målet med denne vejledning er at hjælpe dig med at konfigurere RDP på ​​versioner, hvor Windows begrænser dem.

For at aktivere Remote Desktop, hvor det er tilgængeligt, kan du gå tilKontrolpanel ->System ->Avancerede systemindstillinger -> og klik på Fjern fanen.

Der er en lille smule at forstå her, hvilket kan få dig til at skrabe hovedet i at forsøge at foretage fejlfinding af RDP, hvis det ikke er konfigureret korrekt, i begyndelsen, og det er godkendelse. Når du opretter RDP, har du to valgmuligheder under indstillingen Fjernskrivebord, de er “Tillad forbindelser fra computere, der kører enhver version af Remote Desktop”Og“Tillad kun forbindelser fra computere, der kører Remote Desktop med netværksniveaugodkendelse“, Hvis den computer, du aktiverer RDP på, er den samme version, hvorfra du opretter forbindelse, så vælger du den anden mulighed, som er Autentificering på netværksniveauEllers skal du vælge den første mulighed, der er at tillade forbindelser fra enhver version af Remote Desktop på grund af den måde, hvorpå windows behandler godkendelsesprotokoller.

Nu kommer vi tilbage til formålet med denne vejledning, og som diskuteret tidligere er Remote Desktop-indstillingen begrænset til Professional-versioner og derover, men der er en patcher kendt som Samtidig RDP Patcher der tjener to formål, at tillade samtidige forbindelser og aktivere RDP i de versioner, hvor den ikke er tilgængelig. Samtidig RDP Patcher blev frigivet klDe grønne knapperforum, som er det officielle Windows Media Center Community-forum.

Metode 1: Brug af W7-SP1-RTM-RDP

Hent W7-SP1-RTM-RDP herfra. Åben den downloadede mappe og udpak den til dit skrivebord. I den vil der være en fil med navnet Install.cmd. Højreklik på det og klik Kør som administrator. Klik på Ja til advarsel om brugerkontokontrol.

Kommandoprompt starter og udfører instruktionerne i filen. Når du er færdig, skal du følge trinene ovenfor for at aktivere RDP. Hvis denne metode ikke fungerer, så prøv metode 2.

Metode 2: Samtidig RDP Patcher

Hent Concurrent RDP Patcher herfra. Uddrag den downloadede fil, og udførSamtidig RDP Patcherfil. Klik på Patch-knap. Når du er færdig, skal du være i stand til at aktivere RDP og også være i stand til at tillade samtidige forbindelser til den.

En opdatering fra Windows KB3003743 blev frigivet, hvilket vender tilbage til ændringer foretaget af RDP Patcher. Hvis dette er tilfældet, skal du følge metode 3 for at få plasteret til at fungere.

Metode 3: Fortryd KB3003743

En Microsoft-opdatering KB3003743 blev frigivet den 11. november 2011, som gendanner ændringer foretaget af ovenstående patcher, hvilket efterlader RDP deaktiveret.

For at fortryde disse ændringer bruger vi en opdateringsopdatering lavet specielt til at rette den. Hent den opdaterede patcher herfra. Åben den downloadede mappe ogDobbeltklikSamtidig RDP Patcher at køre det. Klik på Patch-knap. Dette vil tilbagekalde ændringer foretaget af opdateringen for at deaktivere RDP Patcher.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found