Vejledninger

Sådan løses 'Fejl 98 SMS afslutning nægtet' fejl på Android?

Android er et af de mest anvendte Mobile OS i verden med mere end en milliard brugere over hele verden. Det er blevet en favorit for mobilbrugere på grund af avancerede tilpasningsmuligheder, der leveres af det. Men ganske nylig har mange Android-brugere bemærket "Fejl 98 SMS-afslutning nægtet”Fejl under forsøg på at sende en sms til andre mennesker. Denne fejl forhindrer brugeren i at sende meddelelser til andre og påvirker deres forbindelse.

Hvad forårsager fejlen "Fejl 98 SMS-afslutning nægtet"?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger til at løse det fuldstændigt. Vi undersøgte også årsagerne til, at det forekommer, og opførte dem som følger.

 • Serviceudfald:I de fleste tilfælde skyldes denne fejl et serviceafbrydelse i luftfartsselskabets ende. Denne serviceafbrydelse kan skyldes vedligeholdelsesstop eller af andre grunde. Det er bedst at ringe til deres kundesupport og forhøre sig om problemet.
 • Forkert Sim-installation: Det er muligt, at sim-kortet muligvis ikke er installeret korrekt af dig, når du indsætter det i Sim-bakken. Hvis Sim-kortet tilsluttes delvist med bakken eller delvis afbrydes, kan denne fejl muligvis udløses.
 • Fejl:I nogle tilfælde kan denne fejl skyldes en fejl i mobiltelefonen. Under opstart kan der opstå fejl på mobilen og muligvis ikke indlæse sim-kortet korrekt.
 • Forældet telefon:Det er muligt, at der blev frigivet en opdatering til din mobil, og at telefonen ikke fungerer korrekt på grund af en forældet telefon.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de præsenteres for at undgå konflikt.

Løsning 1: Genstart telefonen

Nogle gange kan en simpel genstart løse dette problem. Derfor genstarter vi telefonen i dette trin efter at have slået den helt ned. For det:

 1. Trykke og hold strøm knap.
 2. Tryk på "Sluk" valgmulighed, og vent på, at enheden slukkes.
 3. Tryk på og hold nede strøm knappen igen.
 4. Vente for at telefonen skal tænde og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Kontroller for opdateringer

Nogle gange kan dette problem udløses, hvis din telefon er forældet, og den seneste softwareopdatering ikke er installeret. Derfor vil vi i dette trin downloade og installere softwareopdateringerne til mobiltelefonen. For det:

 1. Træk meddelelsespanelet ned, og klik på "Indstillinger" ikon.
 2. Naviger til bunden, og vælg "System" mulighed.
 3. Klik på "Software opdatering" og tryk på "Søg efter opdateringer" knap.
 4. Vent på, at telefonen automatisk kontrollerer, Hent og installere nye opdateringer.
 5. Genstart din enhed og kontrollere for at se om problemet fortsætter efter installation af nye opdateringer.

Løsning 3: Geninstallation af Sim-kort

I nogle tilfælde kan forkert installation af Sim-kortet udløse dette problem. Derfor fjerner vi i dette trin sim-kortet manuelt og genindsætter det derefter korrekt. For det:

 1. Strøm ned telefonen helt.
 2. Tag Sim-bakken ud ved hjælp af Sim Ejector Værktøj.
 3. Fjern sim-kortet fra Bakke og gnide det høfligt på en ren klæde.
 4. Genindsæt det Sim kort og strøm enheden.
 5. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter

Bemærk:Dette var nogle af de meget grundlæggende fejlfindingstrin, som du kan tage på din side for at sikre, at problemet ikke er ved din ende. Hvis disse ikke løser problemet, skyldes det helt sikkert på grund af en serviceafbrydelse. Derfor er det bedst at kontakte kundesupport for din operatør og få det regnet ud.