Vejledninger

FIX: Opgavebilledet er beskadiget eller er blevet manipuleret med

Det 0x80041321 fejl er en fejl med Task Scheduler-tjenesten. Budskabet, der følger med det, er “Opgavebilledet er korrupt eller er blevet manipuleret med”, Og det fortæller dig, at du har at gøre med en korrupt planlagt sikkerhedskopieringsopgave. Task Scheduler-tjenesten er ansvarlig for planlægningen, og det er muligt at forsøge at forberede opgaver uden det, da det fungerer med filsystemet for at gemme information. Det genkender dog muligvis ikke nogle af opgaverne, og det er meget sandsynligt, at det nægter at køre opgaver, der er blevet rodet med, hvilket resulterer i den førnævnte meddelelse.

Denne fejl vises normalt, når du prøver at konfigurere en sikkerhedskopi af dit Windows 7 OS, og uden at rette det, kommer du faktisk ikke meget langt, da Task Scheduler genkender billedet som korrupt og nægter at gøre noget med det, gengivelse du sidder fast, og billedet er ubrugeligt.

Der er et par metoder, som du kan prøve at løse dette problem, og de nulstiller alle på en eller anden måde opgaveplanlægningsopgaven eller sletter billedet, så det kan oprette en ny, ikke-korrupt og fortsætte med at arbejde. Du kan prøve en hvilken som helst eller alle nedenstående metoder, en af ​​dem vil helt sikkert hjælpe dig med at løse dit problem.

Metode 1: Opdater 'User_Feed_Synchronization'

Opgaven 'User_Feed_Synchronization' er den opgave, der opdaterer RSS-feeds i Internet Explorer 7/8. Men da det også er en automatiseret opgave og arbejder med Task Scheduler, kan deaktivering og aktivering af det måske hjælpe dit problem. Til dette skal du bruge en forhøjet kommandoprompt Klik på Start ->Type cmd og vælg Kør som administrator. Skriv følgende kommandoer i det vindue, der åbnes, hver efterfulgt af tryk Gå ind på dit tastatur:

msfeedssync deaktiver

msfeedssync aktiv

Disse kommandoer deaktiverer og aktiverer derefter henholdsvis User_Feed_Synchronization opgave. Når du er færdig, tæt den forhøjede kommandoprompt, og prøv at sikkerhedskopiere igen.

Metode 2: Slet WindowsBackup-filen

Mulighed 1: Manuelt via filudforskeren

Hvis denne fil er korrupt, nægter Task Scheduler at arbejde med den. Hvad du kan gøre er at finde det, manuelt slette det og lade opgaveplanlæggeren oprette en ny. Den første ting du skal gøre er at navigere til den mappe, hvor filen er placeret. Åben Min computer, og åbn partitionen, hvor din Operativ system er installeret (normalt C: \ drevet). Når du er inde, skal du navigere inde i følgende mapper:

Windows -> System32 -> Opgaver -> Microsoft -> Windows -> WindowsBackup

Inde i mappen vil du se WindowsBackup fil, du skal slette. Inden du sletter det, skal du dog tage en sikkerhedskopi på et andet sted - dette vil sikre dig, at du stadig har filen, hvis noget går galt. Når du er færdig med sikkerhedskopien, skal du slette filen. Prøv at sikkerhedskopiere dit system igen, og se om problemet vises igen.

Mulighed 2: Via en forhøjet kommandoprompt

Du kan åbne en forhøjet kommandoprompt ved at åbne Start menu og indtastning cmd. Højreklik på resultatet (cmd), og vælg Kør som administrator. Du bliver nødt til at navigere til WindowsBackup med følgende kommando:

cd% windir% \ system32 \ opgaver \ Microsoft \ Windows \ WindowsBackup

Nu hvor du er inde i den korrekte mappe, skal du skrive følgende kommandoer for at slette filerne:

del AutomaticBackup

del “Windows Backup Monitor”

Når du er færdig med dette, skal du lukke kommandoprompten og genstarte sikkerhedskopien igen ved at åbne Center for sikkerhedskopiering og gendannelse fra Kontrolpanel. Du skal nu være i stand til at udføre en sikkerhedskopi uden problemer.

Metode 3: Slet opgaven fra Task Scheduler

Sletning af opgaven gør stort set det samme som at slette filerne fra WindowsBackup-mappen, så det er godt at kende denne mulighed som en backupmetode. Først skal du åbne Opgaveplanlægning, og den enkleste måde at gøre dette på er ved at trykke på Start på dit tastatur, ved at skrive Opgaveplanlægning og rammer Gå ind. I det vindue, der åbnes, vil du se en navigationsrude til venstre. Brug rullelisterne til at navigere til:

Task Scheduler Library -> Microsoft -> Windows -> WindowsBackup

Når du er inde i denne mappe, skal du slette begge Automatisk sikkerhedskopiering og Windows Backup Monitor opgaver. Når du er færdig, skal du lukke Task Scheduler og prøve at genstarte sikkerhedskopien fra Center for sikkerhedskopiering og gendannelse.

Metode 4: Slet Planlæg-nøglen og alle dens undernøgler fra registreringsdatabasen

Hvis du føler dig sikker på at redigere og ændre registreringsdatabasen på din computer, er dette en anden metode, der hjælper med problemet 0x80041321. Du vil måske gerne tage en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, bare i tilfælde af.

Første ting først skal du åbne Registreringseditor. Dette gøres ved at trykke samtidigt Windows og R på dit tastatur, ved at skrive regedit i Løb vindue, der åbnes, og tryk derefter på Gå ind. Til venstre vil du se en navigationsrude, brug den til at søge til følgende placering:

HKLM \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ Aktuel version \ Tidsplan

Slet Tidsplan nøgle sammen med dens undernøgler. Gem dine ændringer, og afslut registreringseditoren. Du kan nu prøve igen for at se, om Task Scheduler fungerer, som det skal.

Det 0x80041321 fejlmeddelelse er blevet en almindelig observation, men det er ikke noget at være bange for. Du kan bruge en af ​​de ovennævnte metoder til at hjælpe dig med at løse det, hvorefter du kan fortsætte med din Windows-sikkerhedskopi uden problemer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found