Vejledninger

LØST: File Explorer indlæses eller indlæses ikke langsomt efter Windows 10-opgradering

Efter opgradering fra en ældre version af Windows til Windows 10 begyndte en hel del brugere at opleve et problem med File Explorer, hvor File Explorer enten simpelthen ikke ville indlæse noget eller indlæse data i et utroligt langsomt tempo, hvilket ofte kun resulterede i en lille del af data indlæses. Dette var et problem, der plagede en hel del Windows-brugere, der opgraderede til Windows 10 fra ældre versioner af operativsystemet.

Microsoft reagerede ikke officielt på problemerne med File Explorer. Selv i fora foreslog moderatorerne generelle metoder, der omfattede nulstillet Windows. Ifølge vores forskning er der imidlertid mange andre teknikker, som du kan bruge til at omgå fejlmeddelelsen.

Løsning 1: Deaktivering af Windows-søgning

Takket være det hårde arbejde og dedikation fra et par af Windows 10-brugerne, der tidligere var ramt af dette problem, viste skyldige sig at være den Windows-søgning tjeneste, der startede automatisk hver gang berørte brugeres computere startede op, og de loggede ind på dem. Når det er tilfældet, er den enkle løsning på dette problem at deaktivere Windows-søgning service. Men deaktivering af Windows-søgning service kan have et par ret alvorlige konsekvenser - selvom Søg funktion i File Explorer fungerer helt fint efter deaktivering af Windows-søgning service, den Søg bar i Proceslinje fungerer ikke længere sammen med et par Cortana-funktioner.

For at hæmme Windows-søgning service fra opstart hver gang du starter din computer op og logger på den, så du i sidste ende kan løse dette problem, skal du:

 1. Holde detWindows-logo tast + R at åbne en Kør dialog.
 2. Type msconfig ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.
 3. I System konfiguration vindue, naviger til Tjenester
 4. Rul ned på listen over tjenester, på udkig efter en tjeneste, der hedder Windows-søgning med høglignende øjne.
 5. Når du har fundet Windows-søgning tjeneste, skal du blot fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af ​​den, og det gør du effektivt deaktiver
 6. Klik på ansøge.
 7. Klik på Okay.
 8. Luk System konfiguration
 9. Når du bliver bedt om at beslutte, om du vil genstart din computer nu eller på et senere tidspunkt for at få ændringerne til at træde i kraft, skal du klikke på Genstart til genstart din computer med det samme.
 10. Når din computer er startet op, Windows-søgning tjenesten starter ikke automatisk, og du bør ikke længere opleve problemer med File Explorer indlæser meget langsomt eller overhovedet ikke indlæses.

Løsning 2: Deaktivering af OneDrive

OneDrive er en skyplatform, der ejes af Microsoft og normalt er integreret fra starten i Windows-operativsystemer. Det giver brugere mulighed for direkte at gemme deres filer i skyen ved at placere filer / mapper i OneDrive-mappen, der findes i File Explorer.

Da File Explorer også indekserer OneDrive-mapperne, er der en mulighed for, at OneDrive flaskehalser processen. Dette var tilfældet i adskillige arbejdsstationer for forskellige brugere. Her kan du deaktivere OneDrive og derefter prøve at indlæse File Explorer efter at have slået computeren til. Hvis dette hjælper, kan du holde OneDrive deaktiveret.

Bemærk:Du bliver bedt om at indtaste dine legitimationsoplysninger igen, når du har logget ind igen, så sørg for at have dem ved hånden.

Løsning 3: Ændring af optimering

Windows tilbyder brugere at optimere deres mappers befolkningshastighed og søgeaktivitet ved at optimere hentningsprocessen for forskellige filer og mapper af en eller anden type. Dette hjælper File Explorer med at indlæse og fremskynder også adgangen. Men hvis den forkerte optimering er indstillet, vil du opleve problemer med masser af indlæsningstid. I denne løsning navigerer vi til den problematiske mappe og ændrer dens optimering.

 1. Trykke Windows + E. for at starte File Explorer. Hvis det går langsomt, skal det lade en gang op, selvom det tager flere minutter.
 2. Find nu den problematiske mappe, og åbn den.
 3. Højreklik på et tomt rum, og vælgTilpas denne mappe.
 4. Nu under overskriften tilOptimer denne mappe, VælgGenerel. Du kan også markere muligheden for at foretage ændringer i alle undermapper.
 5. Gem ændringer og afslut. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Udskiftning af dato oprettet kolonne

Windows File Explorer har flere forskellige kolonner til rådighed, som er angivet nede, når du starter applikationen. Dette inkluderer navn, dato, størrelse osv. Men mange brugere har kolonnenDato.Datoen findes ikke i filsystemets metadata, men skal udvindes fra hver enkelt fil, hvilket igen bremser File Explorer. Her vil vi erstatte kolonnen i Date med Dato ændretog se om dette løser problemet.

 1. Tryk på Windows + E for at starte File Explorer.
 2. Højreklik på en kolonneoverskrift, og vælgMere.
 3. Nu,fjern markeringenmuligheden forDatoogkontrolleremuligheden for Dato ændret. Gem ændringer og afslut.
 4. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst for godt.

Løsning 5: Kørsel af fejlfindingsværktøj til søgning og indeksering

Hvis ovenstående løsninger ikke fungerer, betyder det sandsynligvis, at der er noget problem med søgnings- og indekseringsmodulet på din computer. Søge- og indekseringsmodulet er ansvarligt for at udfylde Windows Stifinder med filer og mapper. Hvis det ikke fungerer korrekt, tager det meget tid for File Explorer at udfylde.

Windows har et sæt forskellige fejlfindingsprogrammer, der automatisk vurderer alle de relevante processer på din computer og nulstiller dem, hvis det er nødvendigt. Vi kører fejlfindingsværktøjet til søgning og indeksering i denne løsning.

 1. Tryk på Windows + I for at starte Indstillinger, og klik derefter påOpdatering og sikkerhed.
 2. Vælg nuFejlfinding fra venstre navigationslinje, rul ned og klik påSøgning og indeksering.
 3. Følg trinene, der er anført i guiden, og se om problemet løses for godt.

Løsning 6: Kørsel af SFC / DISM-scanninger

Hvis ingen af ​​ovenstående metoder fungerer, kan der være en mulighed for, at dit system har korrupte filer eller moduler, der forårsager problemer med File Explorer og tvinger det til at indlæse så langsomt. Systemfilkontrol er et indbygget værktøj i Windows 10, der giver brugerne mulighed for at scanne deres systemfiler og erstatte alle korrupte filer (hvis nogen).

Kør en SFC-scanning efterfulgt af DISM. Du kan blive bedt om at køre SFC-scanningen adskillige gange, indtil alle fejlene er udryddet fra systemet. Genstart computeren, når dette er gjort, og kontroller, om problemet er løst.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found