Vejledninger

Fix: Microsoft Office kan ikke finde din licens til denne applikation

Fejlen "Microsoft Office kan ikke finde din licens til dette program" opstår, når Microsoft-applikationen ikke er i stand til at bekræfte licensen til din Office-software. Hver Microsoft Office-applikation har en unik produkt-id-nøgle, som du skal abonnere på eller købe for at kunne bruge den. Nogle brugere kan også få produkt-id'et gennem deres institut eller virksomhed.

Årsagen til, at Windows ikke er i stand til at godkende licensen, skyldes for det meste, at tjenesten "sppsvc.exe" ikke kan udføre og køre med succes på din computer. Denne service har jobbet til at hente dit produkt-id og godkende det med Microsoft-servere. Hvis det mislykkes, får du fejlmeddelelsen. For at løse dette problem forsøger vi at starte processen med magt, så den kan godkende din ansøgning.

Bemærk: Denne løsning fungerer kun for folk, der allerede har aktiveret deres version af kontoret og ikke kører noget piratkopieret produkt. Piratkopierede produkter har ikke noget produkt-id og løber normalt gennem en revne. Hvis du kører den piratkopierede software, tilrådes det at købe en ordentlig licens til applikationen, så fejlmeddelelsen forsvinder.

Løsning 1: Genstart sppsvc.exe

Tjenesten “sppsvc.exe” kan let findes i dine anførte tjenester. Vi navigerer der, sørger for, at opstartstypen er “automatisk” og tvinger tjenesten til at starte med det samme.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i fanen tjenester, skal du navigere gennem listen, indtil du finder processen. Højreklik på den og vælg “Ejendomme”.

 1. Hvis processen stoppes, aktiveres muligheden for at starte den. Klik på "Start”Under overskriften Servicestatus.

 1. Sørg for, at du har en aktiv internetforbindelse. Luk alle de åbne vinduer, og prøv at starte Office-produktet igen. Hvis du har indtastet en gyldig kontornøgle, bekræfter processen den automatisk, og du kan bruge softwaren.

Der vil være mange tilfælde, hvor du ikke kan starte processen, da muligheden for at starte bliver nedtonet. I dette tilfælde ændrer vi ejerskabet af processen ved hjælp af registreringsdatabasen og prøver derefter igen.

Bemærk: En registreringseditor er et kraftfuldt værktøj. Ændring af nøgler, som du ikke har nogen viden om, kan beskadige din computer og endda gøre den ubrugelig. Fortsæt med forsigtighed. Det er altid klogt at tage sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, før du foretager ændringer.

 1. Sørg for, at du er logget ind med en administratorkonto. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i Registreringseditor, skal du navigere til følgende filsti:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ SoftwareProtectionPlatform
 1. Højreklik på tasten og vælg “Tilladelser ..”.

 1. Vælg bruger “sppsvc”Fra listen. Når det er fremhævet, skal du markere “Fuld kontrol”Fra tilladelsesvinduet. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart computeren, sørg for at have en aktiv internetforbindelse, start processen fra tjenesterne som vist ovenfor, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Start processen ved hjælp af Registreringseditor

Hvis start af processen ved hjælp af den konventionelle metode som beskrevet ovenfor mislykkes, kan vi prøve at redigere registreringsdatabaseværdierne og starte tjenesten kraftigt. Vi ændrer starttilstanden for processen såvel som den kørende tilstand.

Bemærk: En registreringseditor er et kraftfuldt værktøj. Ændring af nøgler, som du ikke har nogen viden om, kan beskadige din computer og endda gøre den ubrugelig. Fortsæt med forsigtighed. Det er altid klogt at tage sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, før du foretager ændringer. Du kan altid tilbagekalde ændringerne, hvis dette ikke virker for dig.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Naviger til følgende filsti:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ sppsvc
 1. Find nøglen "ForsinketAutostart”Fra navigationsruden til højre. Dobbeltklik på den, indstil dens værdi fra “1” til “0”. Trykke Okay for at gemme ændringer. Nulværdien i nøglen betyder, at der ikke er nogen forsinkelse, når processen startes, og den starter uden nogen forsinkelse, hver gang du starter din computer.

 1. Find nøglen "Start”, Dobbeltklik på den og lave om dens værdi til “2”. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Find nøglen "Type”, Dobbeltklik på den, indstil dens værdi til“20”Og tryk på Okay. Denne værdi betyder, at denne tjeneste kan dele en proces med andre Win32-tjenester.

 1. Efter anvendelsen af ​​ændringerne skal du genstarte computeren. Efter opstart igen skal du sørge for at have en aktiv internetforbindelse. Vent et stykke tid, og prøv at starte kontorapplikationen igen. Hvis det ikke virker, skal du genstarte din computer.

Løsning 3: Kontakt Microsoft Support

Hvis du ikke er i stand til at aktivere Office-produkt, selvom du tidligere har købt licensen, kan du kontakte en Microsoft Live-agent for at løse problemet for dig. Der er mange tilfælde, hvor produktet på grund af nogle tekniske fejl ikke kan valideres korrekt. Du skal over til Microsofts officielle supportwebsted og klikke på “Kom igang”For at starte processen med at tale med en live agent. Fortsæt med at tale med den virtuelle agent, indtil den til sidst spørger dig, om dit problem er løst. Svar med "Nej", og du får mulighed for at tale med en live agent. Log ind på din Microsoft-konto og korresponder derefter med embedsmanden.

Bemærk: Sørg for, at du har Ordre ID eller referencenummer bevis for køb af din officielle version af Office-produktet. Hvis du bruger den softwarenøgle, du har fået af din institution eller virksomhed, skal du først kontakte administratoren der.

Løsning 4: Deaktivering af kompatibilitetstilstand

I nogle tilfælde forhindrer kompatibilitetstilstanden Office i at være i stand til at bekræfte licensen. Derfor deaktiverer vi i dette trin kompatibilitetstilstanden for Office og kontrollerer derefter, om det løser problemet med det. For det:

 1. Naviger til den primære installationsmappe for Office, og højreklik på den eksekverbare version af det Office-program, du vil bruge.
 2. Klik på "Ejendomme" og klik derefter på “Kompatibilitet” fanen.
 3. Fjern markeringen i “Kør dette program i kompatibilitetstilstand for” mulighed.
 4. Klik på "Ansøge" og derefter videre "OKAY".
 5. Kontroller, om problemet fortsætter.

Bemærk:Det er også set, at problemet med nogle brugere løser problemet ved at gå tilbage til et andet gendannelsespunkt.

Løsning 5: Opdatering af Office

Det er vigtigt, at Office opdateres til den nyeste version enten ved hjælp af den konventionelle metode eller ved hjælp af reparationsværktøjet. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

 1. Genstart computeren, og start kontoret.
 2. Det skal nu komme forbi fejlen. Gå til “Fil> Konto> Opdateringsindstillinger”Og vælg derefter "Opdatere nu" mulighed i Office for at starte opdateringsprocessen.
 3. Hvis programmet ikke forbliver åbent længe nok, skal du prøve at gøre dette via Microsoft Outlook.
 4. Hvis fejlen ikke lader dig komme forbi skærmen, skal du højreklikke på “Start-menu” knap og vælg “Apps og funktioner“.
 5. Klik på i Apps og funktioner "Kontor" og vælg derefter "Modificere".
 6. Lad installationen køre, og klik på "Reparation" mulighed.
 7. Klik desuden på “Online reparation” og derefter videre "Reparation" eller hvis du ser “Skift din installation”Knappen, klik på "Reparation".
 8. Dette skal opdatere dit kontor. Kontroller, om problemet fortsætter.
 9. Hvis det ikke opdaterer Office, skal du trykke på “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 10. Indtast følgende adresse, og tryk på "Gå ind" at udføre det.
  C: \ Program Files \ Common Files \ microsoft delt \ ClickToRun \ OfficeC2RClient.exe / opdater bruger
 11. Lad installationen køre i baggrunden, og kontroller, om problemet fortsætter.

For brugere af KMS (eller anden cracking-software):

Efter 1709 Fall Creators Update har Microsoft sandsynligvis indhentet tjenesten. KMS kan ikke længere aktivere dine Windows-produkter korrekt. Softwarebeskyttelsen begynder at give dig høj CPU-brug sammen med den fejlmeddelelse, der diskuteres. Det anbefales, at du køber softwaren korrekt for at stoppe den generede ulejlighed.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found