Vejledninger

Sådan håndteres "Mega.nz ønsker at gemme filer på denne enhed" Spørg

Nogle brugere er i konflikt med at have set en pop op, der siger, at det websted, de besøger, vil gemme filer på denne enhed. Langt den mest stødte fejlmeddelelse er “Mega.nz vil gemme filer på denne enhed” når du bruger Mega cloud storage-tjenesten. Problemet findes kun i Google Chrome.

Hvad forårsager "Mega.nz ønsker at gemme filer på denne enhed" -prompten

Hvis du får denne meddelelse, når du prøver at downloade en fil via Mega.nz-tjenesten, undrer du dig måske over, hvordan det er forskelligt fra en almindelig download. Også nogle brugere undrer sig over, om dette har noget at gøre med et sikkerhedsbrud på Google Chrome.

Den gode nyhed er, at denne besked er legitim og ikke har noget at gøre med en sikkerhedsmæssig bekymring. Du får kun vist denne prompt i Chrome, fordi det er en af ​​de eneste browsere, der bruger FileSystem API.

Det FileSystem API blev opfundet specielt til webapps, der har brug for fri adgang til læsning og skriveformål for at gemme store datafiler. Tjenester som Mega.nz fungerer ved at downloade en krypteret fil i det lokale lager og derefter dekryptere den i slutningen af ​​processen for at gøre den anvendelig for dig. Som du kan se, gør Mega.nz lidt mere end en almindelig engangs-download. Endnu mere handler det typisk om meget større filer.

Nu er formålet med anmodningen om tilladelsesanmodning at spørge brugeren, om den stoler på, at applikationen downloader og derefter dekrypterer filer ved hjælp af deres ledige plads på harddisken.

Sådan håndteres Mega.nz ønsker at gemme filer på denne enhedsprompt

Husk på, at hvis du får denne meddelelse, når du downloader en bestemt fil (eller filer) via Mega.nz, vil du ikke være i stand til at gennemføre download, hvis du klikker på Nej ved prompten.

Da Google er en af ​​de eneste browsere, der har denne ekstra sikkerhedsbeskyttelse (FileSystem API), kan du sandsynligvis downloade filen uden at få prompt med en anden browser. Men husk at dette ikke vil gøre din download mere eller mindre sikker - det er bare et ekstra sikkerhedslag, som Google Chrome har på plads.

Hvis du fejlagtigt har tilladt eller blokeret downloads fra Mega.nz, og nu vil du gå tilbage til din beslutning, kan du gøre det let. For at gøre dette skal du blot besøge Mega.nz-hjemmesiden (her) og klik på det favicon til venstre for adresselinjen. Klik derefter på rullemenuen, der er tilknyttet Automatiske downloads og indstil det til Give lov til eller Bloker - afhængigt af hvad du vil gøre. Du kan også indstille den til Spørge for at få prompten igen, næste gang du prøver at downloade noget derfra.

Husk, at dette scenarie kan replikeres med al skyopbevaringstjeneste - forudsat at de brugerFileSystem API.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found