Vejledninger

Fix: Dampfamiliedeling fungerer ikke

Deling af Steam-familiebibliotek er en af ​​de mest nyttige funktioner, som Steam kunne have tilbudt sine brugere. Det giver flere brugere mulighed for at bruge de samme Steam-biblioteksspil efter en verificeringsproces. Hver af de maksimalt 5 tilladte konti kan bruge det samme bibliotek på 10 forskellige enheder, og det er vigtigt at oplyse, at kun en af ​​brugerne kan bruge biblioteket under alle omstændigheder. Dette betyder, at kun en bruger kan spille et spil, og andre må vente på, at han afbryder forbindelsen, og de kan heller ikke spille andre spil fra det delte bibliotek.

Bibliotekets ejer skal godkende både en anden brugers konto og hans enhed ved at logge ind med sin konto. Anmodninger godkendes via e-mails, og det skal bemærkes, at der er visse spil, der ikke tillader denne deling. Det er også vigtigt, at du har Steam Guard aktiveret i Steam.

Mange brugere laver en fejl, hvor de glemmer at lade biblioteksejeren logge ind på deres enhed for at godkende din computer. Dette er et vigtigt skridt, der skal udføres, selvom dit kontonavn allerede er på din vens (biblioteksejer) kvalificerede kontoliste.

Afinstallation af Steam kan også føre til tab af data, hvilket betyder, at du muligvis skal igennem processen igen, hvis en af ​​deltagerne i familiedeling afinstallerer Steam. Derudover, hvis den rigtige biblioteksejer ønsker at spille et af spillene fra sit bibliotek, vil den bruger, der i øjeblikket bruger spillet, modtage en meddelelse, der giver ham lov til enten at købe spillet, eller han skal afbryde forbindelsen om fem minutter. Spillene vises muligvis ikke engang, hvis du prøver at spille en andens spil, hvis der er en anden person, der bruger dem.

Bemærk, at ikke alle spil kan deles, og at kun en bruger kan spille disse spil ad gangen. Dette kan forårsage en masse forvirring, men ved, at du ikke vil være i stand til at spille spillet, hvis enten den rigtige ejer eller en anden, han deler med, besluttede at spille.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found