Vejledninger

Hvordan afspilles eller gentages en video ved hjælp af VLC Player?

VLC er en af ​​de mest anvendte medieafspillere til understøttelse af alle slags formater. Det er en nødvendig medieafspiller, som alle har i operativsystemet. Den leveres med mange forskellige slags funktioner til at optimere videoerne i medieafspilleren. En af de funktioner, som vi skal tale om i denne artikel, afspiller gentagne gange videoerne i VLC. Vi lærer forskellige måder til loop-funktionen i VLC-medieafspilleren.

Loop eller gentag afspil video i VLC

Ligesom de fleste medieafspillere har VLC også en loop-funktion tilgængelig. Loop-knappen kan let findes med de andre mediekontrolknapper i VLC. Sløjfeknappen slås som standard fra, en bruger skal klikke på den for at aktivere den. Det giver mulighed for at sløjfe en enkelt videofil eller alle videofiler i afspilningslisten på VLC. Følg nedenstående trin for at prøve det:

 1. Dobbeltklik på VLC genvej eller søgning VLC i Windows-søgefunktionen for at åbne VLC-medieafspilleren.
 2. Klik på Fil og vælg Åben mulighed. Nu kan du vælge en enkelt fil eller tilføje flere filer til afspilningslisten på VLC media player.

  Bemærk: Du kan også træk og dråbe videofilen direkte i VLC-medieafspilleren.

 3. Flyt musen hen over loop-knap nederst og klik på den. Hvis du klikker på den en gang, skiftes løkkeknappen for hele afspilningslisten, og du klikker på den to gange for at skifte løkkeknappen til kun video / lyd.
 4. Nu afspilles videoen gentagne gange i VLC-medieafspilleren.

Loop eller gentagne gange afspil en del af videoen i VLC

I denne metode bruger vi A-B gentagelsesfunktionen i VLC, som er god til gentagne gange at afspille den del af videoen. Dette er en smule forskellig fra standard loop-indstillingen for VLC. Denne funktion kræver det første og sidste punkt i sporet for at gentage den del gentagne gange. På grund af dette er det kendt som en A-B, hvilket betyder fra punkt A til punkt B. Knapperne til denne metode er ikke aktiveret som standard, så brugeren skal aktivere dem fra visningsmenuen. Følg nedenstående trin for at prøve A-B gentagelsesfunktionen i VLC:

 1. Åbn VLC medieafspiller ved at dobbeltklikke på genvejen eller søge i den gennem Windows-søgefunktionen.
 2. Nu her kan du åben en enkelt fil eller flere filer ved at klikke på Fil menu og vælge Åben på listen.
 3. Klik på Udsigt menu i menulinjen og vælg Avancerede kontroller mulighed. Dette aktiverer nogle ekstra knapper over dine mediekontrolknapper.
 4. Pause klik på videoen Udgangspunktet i sporet, og klik derefter på A-B knap. Klik nu på endelige destination på sporet, og klik igen på A-B knap.
 5. Nu vil du være i stand til at se den del af videoen i en loop på VLC-medieafspilleren.
Mærker vlc
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found