Vejledninger

Fix: Filsystemfejl (-805305975)

En bruger kan støde på Filsystemfejl 805305975 primært når du åbner en fil uanset filformat. Denne fejl opstår for det meste på grund af softwareproblemer i operativsystemet sammenlignet med hardwarefejl på harddisken, hvor filen er gemt. Normalt støder brugerne på den aktuelle filsystemfejl, mens de prøver at se billeder. I nogle sjældne tilfælde kan fejlen opstå med andre filtyper som videoer og musikfiler.

For at løse filsystemfejlen i Windows 10 skal du følge nedenstående løsninger.

Løsning 1: Opdater Windows til det nyeste bygget

Windows opdateres løbende for at imødekomme ny teknologi og udvikling. Også kendte fejl patches for at skabe en bedre brugeroplevelse. Men hvis du bruger en forældet version af Windows, kan det være årsagen til den aktuelle filsystemfejl. Her kan opdatering af Windows til det nyeste bygget muligvis løse problemet.

  1. Opdater Windows af dit system til det nyeste bygget og genstart dit system.
  2. Nu åben de filer, du havde problemer med at kontrollere, om de er fri for fejlen

Løsning 2: Rens Start dit system

Alle Windows-processer / applikationer eksisterer sammen med andre på din maskine. De deler ressourcer og adgang til flere systemmoduler. Der er flere tilfælde, hvor nogle applikationer er i konflikt med den aktuelle systemproces, hvilket forårsager bizarre problemer, der inkluderer filsystemfejlen. Dette er for det meste tredjepartsapplikationer.

For at udelukke, at der ikke er nogen tredjepartsapplikationer, der er i konflikt med filsystemet, bruger vi ren opstart.

  1. Rengør dit system. Nu åben de filer, du har problemer med og kontrollere hvis disse filer åbner fint.
  2. Hvis ja, så find og deaktivere / afinstallere de applikationer, der opretter problemet. En sådan applikation er Epson Negativ Scanner.

Løsning 3: Nulstil Photos-appen

Hver pc-bruger bruger forskellige foregivelser, forudindstillinger og indstillinger til forskellige applikationer. Men nogle gange passer disse forudindstillinger / præferencer ikke godt sammen med den samlede drift af applikationen og systemet, hvis de er i konflikt med hinanden. Vi stødte på tilfælde, hvor Fotos var i konflikt med nogle systemmoduler, som igen forårsagede denne fejl. Her kan nulstilling af fotos-appen muligvis løse problemet.

  1. Højreklik på den Vindue klik derefter på i den viste menu Indstillinger.
  2. Klik nu på Appsfra hovedindstillingsmenuen.
  3. Klik på Microsoft Fotos og klik derefter på Avancerede indstillinger.
  4. Rul derefter ned til slutningen, og klik derpå på Nulstil.
  5. Klik nu på knappen Nulstil til bekræfte for at nulstille appen.
  6. Genstart dit system, og åbn de filer, du havde problemer, for at kontrollere, om de er fri for fejlen.

Løsning 4: Nulstil Windows til fabriksindstillinger

Hvis det ikke hjalp dig at gennemgå alle ovenstående løsninger, kan problemet skyldes selve Windows-systemmoduler. For at udelukke det skal du udføre en SFC-scanning og derefter en DISM-scanning. Hvis dette ikke løser det, kan det også hjælpe med at nulstille dit system.

Løsning 5: Kontroller din harddisk for fejl

Hvis nulstilling af Windows ikke kunne løse problemet, ser problemet ud til at være på din harddisk selv. Der er mange tilfælde, hvor harddisken har dårlige sektorer eller måske begynder at mislykkes over tid. Der kan endda være fysisk skade, hvis harddisken blev droppet. Sørg for at kontrollere, om din harddisk er begyndt at fejle bare for at være sikker.

Hvis problemet faktisk viser sig at være harddisken, kan du enten rette de dårlige sektorer eller prøve at udskifte det helt.

Mærker Windows windows 10 Windows 10 Filsystemfejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found