Vejledninger

Fix: iPhone 4 lydstyrkeknapper fungerer ikke

Her er hvad der sker, når vi siger, at lydstyrkeknappen ikke fungerer. Når du forsøger at hæve lydstyrken eller sænke den ned, vises det sædvanlige udseende af højttalerikonet ikke på din iPhone 4-skærm, hvorfor lydstyrkeknapperne ikke gør, som det skal.

Dette er en kendt fejl, jeg har set med iPhone 4'er og 4S.

I denne vejledning vil jeg liste ned fire metoder, som skal få dette rettet.

Problemer med iPhone 4-volumen

Metode 1: Er din enhed tavs?

Kontroller først og sørg for, at enheden ikke er tavs. Den tavse knap er en lille knap på kanten af ​​telefonen. Hvis du ser små bit af orange farve inde i knappen; så er telefonen tavs, så skub den anden vej for at tavse den, og hæv derefter lydstyrken ved hjælp af lydstyrketasterne.

Hvis dette ikke virker, kan knapperne muligvis være defekte: prøv metode 2

Metode 2: Assistive Touch

1. Gå til på din iPhone 4s / 4 Indstillinger ->Generel -> Tilgængelighed ->HjælpemiddelBerør og tænd den.

en lille hvid prik vil være synlig.

2. Tryk på prikken, og gå ind i Enhed, og sørg derefter for, atSlå lyden fra / fra siger “Stum”Hvilket indikerer, at hvis du trykker på det, vil det gå fra. Hvis der står Unmute, er det slået fra, så du skal trykke på det for at slå det fra. Juster indstillingerne herfra.

Metode 3: Rengør åbningen

IPhone kan også gå til lydløs tilstand; hvis den mener, at der er forbindelse i hovedtelefonporten.

1. Tag en hårtørrer, sæt den på den laveste hastighed.

2. Hold det 10 cm væk fra stikket, hvor hovedtelefonen er tilsluttet, og blæs kun luft i 3-4 sekunder, og test derefter.

3. Du kan også rense fnug eller andet snavs ud af ladedataporten med et tandbilled, og sørg for, at det holdes lodret, mens du gør dette.

Metode 4: Tving genstart

Tving genstart til din iPhone ved at holde sleep / wake og startknappen sammen, indtil du ser det hvide æble-logo. Slip knapperne, når du ser dette logo.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found