Vejledninger

Google fjerner Fortryd Lukket fane fra Chrome-kontekstmenuen under fanen. Sådan får du det tilbage

Hjem/Nyheder/Software/ Google fjerner Fortryd Lukket fane fra Chrome-kontekstmenuen under fanen. Sådan får du det tilbage

Google fjerner Fortryd indstillingen til lukket fane fra kontekstmenuen til Chrome-fanen, her er hvordan du kan få det tilbage

Af Alex Schoff 22. februar 2020 2 minutter læst

Alle Chrome-brugere kan være enige i, at det er en vanskelig forretning at arbejde med flere faner. Du ender ofte med at lukke en vigtig fane, som du arbejdede på. Desuden indser du nogle gange, at du stadig har brug for de websider, der lige var lukket. Næsten alle populære browsere tilbyder en måde at genåbne den sidst lukkede fane eller gruppe af faner på.

Det har været et travlt år for Google, da søgegiganten har testet en overflod af ændringer i sine tjenester og produkter. Vi har set, at de fleste af disse ændringer, såsom fjernelse af overlay-rullebjælken osv., Var bekymrede for dens Chrome-browser.

Google rullede for nylig en stabil kanalopdatering (78.0.3904.97) til alle platforme. Især fjernede Google udover alle nye funktioner, der blev frigivet i denne version, Fortryd lukket fane indstilling fra browserens kontekstmenu.

Vi kan ikke benægte det faktum, at det er en tidskrævende proces at få adgang til browserhistorikken for manuelt at genåbne de lukkede faner. Forumrapporterne [1,2] antyder, at ændringen inviterede til et enormt råb fra rasende brugere. Formentlig var mange Chrome-brugere afhængige af denne mulighed for at gendanne deres nyligt lukkede faner.

Redditors påpegede, at dette er et tilgængelighedsproblem, og Google bør gendanne muligheden. Folk begyndte at forhøre sig om funktionen på Google-fora:

”Indtil for nylig kunne jeg rt. klik på en hvilken som helst åben fane, og genvejsmenuen vil have en mulighed for at fortryde eller genåbne den sidst lukkede fane. Nu finder jeg ikke den mulighed. Hvad har jeg savnet? ”

En anden Chrome-bruger ønsker, at Google skal bringe tilbage Fortryd lukkede faner indstilling i fanens kontekstmenu:

”Jeg brugte dette, og jeg antager, at mange andre gjorde det. Vend venligst denne funktion tilbage. ”

Sådan får du tilbage Fortryd funktionen Lukket fane i Chrome

Google har ikke helt fjernet den afgørende funktion. Det er allerede tilgængeligt et andet sted i browseren, og de fjernede det kun fra fanens kontekstmenu.

En nylig forpligtelse fra Chromes team erklærede, at det er et forsøg på at gøre tingene mere sammenhængende:

"Ny fane, genåbnet lukket fane og bogmærke Alle faner er" tabstrip-kontekst "snarere end" fanekontekst "og føles konceptuelt underlige, når du højreklikker på en enkelt fane. Vinduesrammens genvejsmenu, som er vores nærmeste erstatning for en tabstrip-kontekstmenu, er et mere passende sted (og to af disse tre findes der allerede). ”

Heldigvis er der et par måder, du kan bruge til at gendanne dine faner:

  • Du kan bruge Ctrl + Skift + T genvej for at genåbne for nylig lukkede faner.
  • Alternativt kan du højreklikke på Chrome ikon på din proceslinje for at se alle dine for nylig lukkede faner.

Bare rolig, vi forstår, at genvejen ikke er en mulig mulighed i Tablet-tilstand. Desktop- og Tablets-brugere kan stadig finde indstillingen ved siden af ​​de åbne faner.

  • Højreklik i det ikke-faneblad i den øverste bjælke, der kan du finde Åbn den lukkede fane igen mulighed.

Endelig har du stadig mulighed for at få adgang til dine utilsigtede lukkede faner fra Historie> Nyligt lukket.

Tags Chrome google Google Chrome
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found