Vejledninger

Hvad betyder 'Come At Me Bro'?

Hjem/Lære/ Hvad betyder 'Come At Me Bro'?

Hvad betyder 'Come At Me Bro'?

Af Habiba Rehman 29. september 2018 3 minutter læst

'Come At Me Bro' er et udtryk, som også kan skrives som 'prøv mig'. Det bruges normalt som et skænkeligt udtryk, hvor du fortæller den anden person at komme til dig. Dette betyder, at du ikke vil starte kampen, men hvis du kæmpes eller bliver angrebet af nogen, vil du være klar til at kæmpe tilbage. Mange unge voksne bruger 'Come At Me Bro' på sociale netværksdiskussioner og også på sms'er.

Sådan bruges 'Come At Me Bro'

Da det bruges i en situation, hvor du er i en argumentation med en ven eller en fremmed, eller er i en situation, hvor du måske kommer i en kamp, ​​kan du bruge det i sådanne scenarier. Og fordi det er en meget almindeligt anvendt sætning, har folk lavet sjove 'memes' af dette udtryk og parret det sammen med et billede af nogen, der står med åbne arme. Som du ville gøre, når du fortæller nogen i ansigtet at 'Come At Me Bro'.

Come At Me Bro Memes

Det er meget sjovt, hvordan folk har brugt en sætning, der mest bruges til alvorlige situationer, hvilket får den til at lyde sjovt og får dig til at grine i stedet.

Det er ikke vigtigt, at du bruger denne sætning 'kun' i hårde situationer. For at tilføje lidt humor til hændelser, for eksempel en kamp med din ven måske eller nogen tæt på dig, kan du sige 'Come At Me Bro' og få dem til at grine i stedet for at blive vrede på dig.

Oprindelsen til 'Come At Me Bro'

Udtrykket 'Come At Me Bro' blev meget populært, efter at Ronnie fra showet 'Jersey Shore' brugte denne sætning, når en person hånede ham. Og lige siden er sætningen blevet så berømt med så mange mennesker, der bruger den.

Eksempler på 'Come At Me Bro'

Eksempel 1

Lauren: Jeg er ikke i godt humør. Gå bare væk James.

James: Jeg kan ikke tage din dumme holdning uden grund.

Lauren: Vil du kæmpe? Okay, Come At Me Bro, lad os se, hvordan dette går.

James: Du er bare underlig.

Eksempel 2

Situation: Du går på fortovet, og nogen, der går i den modsatte retning, skubber dig, når de går forbi dig. I stedet for at undskylde bliver de vrede på dig, fordi du ikke kiggede og gik og for at få dem til at spilde deres kaffe, som de havde i deres hånd.

Person: pas på din trinmand.

Du: Undskyld mig? Taler du til mig?

(Person giver dig et kig)

Person: Ja du mand, er du bling?

Du: Du gik ind i mig, og du spørger mig, om jeg er blind? Er det din måde at ikke acceptere din fejl på?

Person: Hold kæft mand.

Du: Åh nej du holder kæft mand, kom mod mig, og jeg kommer tilbage til dig broder.

Her kan du se brugen af ​​come at me bro to gange. Du kan naturligvis redigere placeringen af ​​ord i henhold til din situation. I stedet for bare at bruge 'Come At Me Bro' kan du sige 'Come on me' eller 'Come back at you bro'. Hvilket fortæller du dem, hvis de vil komme mod dig eller kæmpe mod dig (med enklere ord), skal du kæmpe dem tilbage og ikke give efter bare fordi de prøver at mobbe dig eller skræmme dig.

Eksempel 3

Dette eksempel er mere på en lettere tone. Når du og din ven kæmper, kæmper du ikke bare på det seriøse niveau, som vist i eksempel 2.

Peyton: Stop med at gøre det.

Hillary: Hvad?

Peyton: Stop med at stikke din fod på min.

Hillary: Jeg stopper ikke. Jeg kan godt lide at irritere dig.

Peyton: Jeg er seriøs, stop med det lige nu.

Hillary: Eller hvad?

Peyton: Eller du kan se.

Hillary: Kom efter mig pige, vi får se.

Peyton: (Kaster iskoldt vand på hende og griner)

Hillary: ÅH GUD. Youuuuu ...

'Come At Me Bro' er mere som en drengesag på grund af ordet 'bro' brugt i den. Du kan ændre ordet 'bro' og erstatte det med 'pige' eller 'mand' eller hvad det end er, du vil kalde den anden person i det øjeblik.

Eksempel 4

Situation: Du er i skole, og en mobber forsøger at skubbe dig ned ad trappen. Når du er væk fra trappen, vender du dig tilbage og fortæller mobberen dette:

Du: Kom efter mig endnu en gang.

Dette er som om du advarer dem og vover dem at gøre det endnu en gang og møde de konsekvenser, der følger.

Du kan også bruge det på en sjov måde, for eksempel køler du og dine venner i parken, og en af ​​dine venner bliver ved med at undvige dig med en flaske vand med det formål at kaste vand på dig. Du kan fortælle hende 'kom til mig broder, jeg forlader dig ikke, hvis du gør det'. Eller simpelthen bare sige 'Come At Me Bro'. Det behøver ikke en ekstra sætning, der er knyttet til den.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found