Vejledninger

Fix: Acrobat kunne ikke oprette forbindelse til en DDE-server

Fejlmeddelelsen “Acrobat kunne ikke oprette forbindelse til en DDE-server”Opstår, når brugerne forsøger at flette flere filer til en PDF. Denne fejl har været der i nogen tid, og Acrobat anerkendte endda den i et officielt indlæg på sin hjemmeside.

Når de oplever denne fejlmeddelelse, rapporterede brugerne, at deres computer sidder fast eller gik i en hængt tilstand, hvor de ikke kunne gøre noget. Efter et stykke tid blev de bedt om denne fejlmeddelelse. Selvom meddelelsen ser frustrerende ud og kan hæmme din computers ydeevne, er trinene til at rette den meget enkle og ligetil.

Sådan løses Acrobat kunne ikke oprette forbindelse til en DDE-server?

Som nævnt før er denne fejlmeddelelse 'for det meste' forårsaget af, at softwaren ikke fungerer, når du kombinerer flere filer i en PDF-fil. Årsagerne til mere uddybende, hvorfor denne fejlmeddelelse opstår, er:

 • Acrobat blev overbelastet eller gik i en fejltilstand da du forsøgte at flette flere filer til en PDF.
 • Ansøgningen er ikke installeret korrekt eller har nogle manglende filer.
 • Der er nogle problemer i register af Acrobat-software.

Inden vi starter med løsningerne, skal du sørge for at have administratoradgang på din computer med en aktiv internetforbindelse.

Løsning 1: Opdatering af Acrobat-software

Inden vi går videre til det tekniske, skal du sørge for at have den nyeste version af Acrobat installeret på din computer. Som nævnt før har den officielt anerkendt fejlen på sit websted. Ifølge Acrobat løses problemet med en opdatering, der blev frigivet til alle versioner, der er installeret på brugerens computere.

Sørg for, at din Adobe-software er opdateret til den nyeste tilgængelige version. Du kan nemt kontrollere ved at navigere til det officielle downloadwebsted og downloade softwareudgivelsen.

En anden ting, som du skal bemærke er, at support til Acrobat 11 er afsluttet af virksomheden. Dette betyder, at der ikke er nogen teknisk support eller runtime-distribution. Dette påvirker produktets kumulative og sikkerhedsopdateringer. Derfor skal du opdatere til Adobe Acrobat DC.

Løsning 2: Ændring af registreringsdatabaseværdier

Ændring af din Windows-registreringsdatabase var den officielle løsning på den løsning, der blev foreslået af Adobe på dens officielle websted, hvor den anerkendte fejlmeddelelsen. Dette er den mest effektive løsning derude til denne fejlmeddelelse, hvor nøglen 'AcroviewA18' ændres til 'AcroviewR18'. Sørg for at tage backup af din registreringsdatabase i tilfælde af, at du altid kan tilbagekalde ændringer, hvis tingene går dårligt.

Bemærk: Registreringseditor er et meget kraftfuldt værktøj. Ændring af ting, som du ikke kender til, kan gøre problemet værre. Sørg for, at du kun ændrer de nøgler, der er nævnt nedenfor.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “regedit”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i registreringseditoren, skal du navigere til følgende registreringsdatabasenøgle:
 HKEY_CLASSES_ROOT \ acrobat \ shell \ open \ ddeexec \ applikation
 1. Højreklik på tasten, og klik Modificere.
 1. Skift nøgle “AcroviewA18" til "AcroviewR18“. (Her afhænger værdien af ​​A og R af den installerede version af Acrobat. For eksempel er Ac18at for Arobat A18.)
 1. Genstart nu din computer korrekt, og prøv at starte Adobe Acrobat igen. Kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Bemærk: '18' i registreringsdatabasenøglen ændres muligvis til '19', hvis du har en nyere version af Acrobat.

Løsning 3: Deaktivering af antivirussoftware

En anden grund til, at du måske oplever fejlen 'Acrobat kunne ikke oprette forbindelse til en DDE-server', er på grund af interferens fra antivirussoftware. Når du prøver at flette flere filer til en, kræver det at kopiere alle data og kombinere det hele på et enkelt punkt. Det er her, de markerer processen som en falsk positiv og vildledende blokerer processen.

Dette scenario blev også dokumenteret på det officielle websted. Der er flere bemærkelsesværdige antivirusfunktioner såsom Symantec Endpoint, der blokerer for denne funktion. Du kan læse vores artikel om, hvordan du slukker for dit antivirusprogram.

Løsning 4: Deaktivering af 'Beskyttet tilstand ved opstart'

Beskyttet tilstand er beregnet til at give et ekstra lag af sikkerhed til brugerens computer. I denne tilstand kan alle ondsindede PDF-dokumenter ikke starte vilkårlige eksekverbare filer på din computer og kan heller ikke foretage ændringer i registreringsdatabasen.

Selvom det synes nyttigt, blev denne funktion set for at være aflyttet. Når brugere har deaktiveret denne funktion, ser de ud til at slippe af med fejlmeddelelsen med det samme. Vi kan prøve dette og se om det fungerer.

 1. Åbn Adobe Acrobat, og tryk på Ctrl + K. Vælg nu Sikkerhed fra venstre navigationslinje.
 2. Fjern markeringen muligheden 'Aktiveret Beskyttet tilstand ved opstartOg indstil Beskyttet udsigt som Af. Også, fjern markeringen muligheden 'Aktivér forbedret sikkerhed’.
 1. Genstart nu din computer fuldstændigt, og start Acrobat. Kontroller, om fejlmeddelelsen er løst.

Disse løsninger skal løse problemet lige ved hånden. Hvis disse løsninger ikke fungerer for dig, skal du prøve følgende tip inden du geninstallerer softwaren:

 • Tryk på Windows + R, skriv “tjenester.msc”Og tryk på Enter. Når du er i tjenester, skal du tjekke for tjenesten 'Netværk DDE'Og'Netværk DDE DSDMOg sørg for, at de er aktiveret.
 • Afslut processen træ af Acrobat og genstart det. Dette kan løse eventuelle uoverensstemmelser, der findes midlertidigt i systemet.
 • Forsøg på at gøre en reparationsinstallation af softwaren. Dette adskiller sig fra en ny installation, så du ikke behøver at downloade hele pakken igen.
 • Tjek alle tilføjelsesprogrammer aktiveret. Du kan udføre intensiv kontrol ved at kontrollere din begivenhedsfremviser og se efter meddelelser tæt på det tidspunkt, hvor du oplevede fejlen.