Vejledninger

Fix: Smite venter på bekræftelse

Smite er et ganske revolutionerende spil, da det er et tredjepersons Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) spil, der adskiller det fra andet populært spil fra denne genre som League of Legends og DOTA 2. Spillet er tilgængeligt på Steam eller den uafhængige launcher og dette problem vises i begge versioner af spillet, kort efter lanceringen.

Fejlen vises efter spillet er startet, og klienten viser meddelelsen "Smite venter på verifikation", og den står bare der i lang tid. Brugere klagede over problemet, og der var nogle rettelser, der formåede at løse problemet, og vi besluttede at sætte dem alle sammen i en artikel.

Hvad får smite til at vente på bekræftelse?

Problemet er et, der vises med forskellige versioner af klienten, og det begyndte at vises for flere år siden. Alligevel har årsagerne til problemet været de samme gennem årene, og de kan listes ned og løses en efter en:

 • Problemer med spilprocesserne kan ødelægge launcheren og narre den til at tro, at den på en eller anden måde er midt i at kontrollere for opdateringer eller installere dem.
 • HiRez-hovedtjenesten kan også blive ødelagt, eller den er muligvis ikke installeret korrekt i første omgang, især hvis fejlen vises lige efter download og installation af spillet.

Løsning 1: Genstart tjenester fra klienten

Smite-launcheren har muligheden Restart Services, som er tilgængelig, og brugere har rapporteret, at den var i stand til at løse “Smite venter på bekræftelsesproblem”. Genstart af tjenesterne nulstiller visse ting, og spillet skal slippe af med denne fejl, hvilket får spillerne til ikke at være i stand til at spille spillet.

 1. Hvis du har installeret spillet på Steam, skal du åbne din Steam-klient ved at dobbeltklikke på dens ikon fra skrivebordet eller ved at søge efter det i Start-menuen eller den runde Cortana-knap (eller søgefeltet) ved siden af ​​det, hvis du er en Windows 10-bruger.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Smite på listen over spil, du ejer i biblioteket.
 2. Højreklik på spillet og vælg posten Spil spil, der vises øverst i genvejsmenuen. Hvis spillet ikke er installeret via Steam, skal du blot finde spillets launcher på din computer og dobbeltklikke på det.

 1. Klik på det gear-lignende ikon fra den nederste venstre del af Smite-startvinduet for at åbne Indstillinger. Klik på knappen Fejlfinding, og vælg indstillingen Genstart tjenester. Vent på, at klienten udfører denne proces, og prøv at starte spillet nu. Kontroller, om problemet er væk.

Løsning 2: Dræb HiPatchService.exe-processen i Jobliste

Klienten lancerer HiPatchService.exe, hvis opgave er simpelthen at kontrollere for opdateringer til både spillet og spilstarteren. Nogle gange sidder det dog fast, mens der kontrolleres for opdateringer, og processen stopper simpelthen aldrig med at køre, og narre spillet til at tro, at der muligvis er en opdatering tilgængelig. At dræbe processen og genåbne spillet kan løse problemet.

 1. Kør spillet nøjagtigt som du gjorde ovenfor, enten ved at starte spillet via Steam, hvis du installerede det ved hjælp af Steam eller ved at køre Smite-launcheren ved at klikke på dets ikon fra skrivebordet eller søge efter det i menuen Start.
 2. Når spillet starter, skal du bruge Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen ved at trykke på tasterne på samme tid for at åbne Task Manager-værktøjet. Alternativt kan du bruge Ctrl + Alt + Del-tastekombinationen og vælge Task Manager fra den blå skærm, der vises med flere muligheder. Du kan også søge efter det i menuen Start.

 1. Klik på Flere detaljer nederst til venstre i vinduet for at udvide Task Manager og søg efter “HiPatchService.exe” -processen. Det skal placeres lige under baggrundsprocesser. Vælg det, og vælg indstillingen Afslut opgave nederst til højre i vinduet.
 2. Klik på Ja til den meddelelse, der skal vises, som skal advare om at dræbe forskellige processer, og hvordan det kan påvirke din computer, så sørg for at du bare går med den.

 1. Du skal nu genåbne Smite-klienten og kontrollere, om du nu er i stand til at spille spillet korrekt.

Løsning 3: Begynd at oprette en ny konto

For nogle brugere var det muligt at 'narre' launcheren ved at vælge indstillingen Opret ny konto, der fører dig til skærmen, hvor du skal indtaste dine kontodata. Denne metode er mere en løsning, men fejlen dukkede ikke op igen, da brugerne forsøgte at udføre disse trin.

 1. Hvis du har installeret spillet på Steam, skal du åbne din Steam-klient ved at dobbeltklikke på ikonet fra skrivebordet eller ved at søge efter det i Start-menuen eller den runde Cortana-knap (eller søgefeltet) ved siden af ​​det, hvis du er en Windows 10-bruger.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet, og find Smite på listen over spil, du ejer i biblioteket.
 2. Højreklik på spillet, og vælg posten Spil spil, der vises øverst i genvejsmenuen. Hvis spillet ikke er installeret via Steam, skal du blot finde spillets launcher på din computer og dobbeltklikke på det.
 3. Når launcheren åbnes, skal du klikke på HiRez-knappen øverst til venstre i laucnher's vindue og vælge at oprette en ny konto. Når vinduet Opret en ny konto vises, skal du blot afslutte, og du skal nu være i stand til at undgå problemet "Smite venter på bekræftelse".

Løsning 4: Installer eller afinstaller HirezService

Nogle gange installeres denne service simpelthen ikke korrekt på folks computere, og de kan ikke gøre noget med deres installation af Smite, hvilket fører til, at denne fejl vises fra starten. I andre tilfælde ser det ud til, at tjenesten er korrupt, og du skal afinstallere og lade spillet installere det selv.

 1. Hvis du har installeret spillet på Steam, skal du åbne din Steam-klient og navigere til fanen Bibliotek i Steam-vinduet og finde Smite på listen over spil, du ejer i biblioteket.
 2. Højreklik på spillet, og vælg egenskabsposten, der vises øverst i genvejsmenuen. Naviger til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaber, og vælg knappen Browser lokale filer.

 1. Hvis spillet ikke er installeret via Steam, skal du finde spilets genvej på skrivebordet, højreklikke på det og vælge Åbn filplacering i den kontekstmenu, der vises. Hvis du ikke har en genvej på skrivebordet, skal du søge efter installationsmappen til spillet manuelt (C >> Programfiler >> Smite), hvis du ikke ændrede det.
 2. Du kan også søge efter det i Start-menuen ved at skrive “Smite” med Start-menuen åben, højreklikke på Smite-posten og vælge Åbn filplacering.

 1. Naviger til Binaries >> Redist, og dobbeltklik for at åbne InstallHiRezService.exe eksekverbar. Hvis tjenesten er installeret, skal du sørge for at afinstallere den fra den eksekverbare. Hvis det ikke er installeret, skal du installere det, før du genåbner spillet igen.
 2. Spillet skal fortsætte med at installere tjenesten inden lanceringen, så kontroller, om du nu er i stand til at spille ordentligt.

Løsning 5: Geninstaller Smite

Geninstallation af spillet er det sidste trin, du skal tage for at løse dette problem. Nogle mennesker kan føle, at dette er for meget, men det hele afhænger af, hvor hurtig din internetforbindelse er, fordi dine fremskridt er knyttet til din Steam- eller HiRez-konto (afhængigt af hvordan du installerede spillet), og du kan bare starte, hvor du slap.

Instruktionerne nedenfor er opdelt i to dele: instruktioner til brugere, der brugte HiRez-launcheren til at downloade og installere spillet og et alternativ til Steam-brugere, så sørg for at følge instruktionerne nøje.

 1. Klik på Start-menu-knappen, og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det eller ved at finde det i Start-menuen (Windows 7-brugere). Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne appen Indstillinger, hvis du bruger Windows 10 som operativsystemet på din computer.
 2. I kontrolpanelvinduet skal du skifte til Vis som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.

 1. Hvis du bruger Indstillinger på Windows 10, skal du klikke på Apps-sektionen i vinduet Indstillinger åbne listen over alle installerede programmer på din computer.
 2. Find Smite på listen, enten i Indstillinger eller Kontrolpanel, klik på den en gang, og klik på knappen Afinstaller, der er placeret i Afinstaller et programvindue. Bekræft eventuelle dialogvalg for at afinstallere spillet, og følg instruktionerne, der vises på skærmen.

Alternativ til Steam-brugere:

 1. Hvis du har installeret spillet på Steam, skal du åbne din Steam-klient og navigere til fanen Bibliotek i Steam-vinduet og finde Smite på listen over spil, du ejer i biblioteket.

 1. Højreklik på spillet, og vælg knappen Afinstaller, der vises nederst i den kontekstmenu, der vises.
 2. Følg instruktionerne, der vises på skærmen, og bekræft eventuelle dialoger, der beder dig om at bekræfte dit valg at afinstallere spillet.

For at geninstallere Smite skal du downloade det fra HiRez officielle websted ved at klikke på Windows-knappen på webstedet, der starter download af launcheren.

Alternativt skal du downloade det igen fra Steam ved at finde i biblioteket og vælge knappen Installer, når du har højreklikket på det. Kontroller, om meddelelsen "Smite venter på bekræftelse" stadig vises.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found