Vejledninger

Sådan repareres systemets batterispænding er lav Fejl på Windows?

Fejlen "Systembatterispænding er lav" er et problem, der påvirker mange forskellige Windows-versioner, og det vises ofte tilfældigt på brugernes computere. Problemet vises under BIOS-startskærmen, og det forhindrer overhovedet ikke, at din computer indlæser operativsystemet.

Fejlen "System batterispænding er lav" kan normalt løses let nok, men det involverer bestemt en vis avanceret fejlfinding, da alt skal gøres uden hjælp fra dit operativsystem. Dette er endnu en grund til at følge instruktionerne omhyggeligt for at beskytte din pc mod at udløse andre problemer. Vi har samlet flere metoder, der har hjulpet andre mennesker tidligere, så sørg for at tjekke dem ud nedenfor!

Hvad forårsager "Systembatteriets spænding er lav" Fejl i Windows?

Der er ikke mange unikke årsager til denne fejl, og de er stort set relateret til BIOS eller CMOS-batteriet. Der kan stadig identificeres to forskellige årsager, og alle nedenstående metoder er baseret på dem:

 • Dit CMOS-batteri skal genindsættes eller udskiftes –Hvis batteren er faldet lidt ud af stikkontakten, kan den svække den leverede spænding, og fejlen vises. Desuden varer et CMOS-batteri ikke en levetid, og efter flere år kan de ikke levere den nødvendige spænding til at starte BIOS, og dette problem vises. Overvejer at genindsætte eller udskifte den til en ny.
 • BIOS-indstillinger er defekte - Problemet kan også skyldes forkerte BIOS-indstillinger, der kan være relateret til nye enheder, du muligvis har tilføjet. Under alle omstændigheder skal det være nok at rydde systemhændelsesloggen eller opdatere BIOS til at løse problemet.

Løsning 1: Isæt eller udskift dit CMOS-batteri

En af hovedårsagerne til dette problem er CMOS-batteriet. Hvis batteriet er flyttet en smule fra stikkontakten, kan fejlen muligvis vises og forhindre din pc i at starte. Hvis batteriet er et par år gammelt, kan det ikke give CMOS tilstrækkelig spænding, og denne fejl opstår sandsynligvis. Dette er et tydeligt tegn på, at det er tid til at udskifte batteriet med et nyt. Disse batterier er ikke dyre, og du kan ikke starte din computer uden dem, så sørg for at følge instruktionerne nedenfor!

 1. Åbn computerkassen og find CMOS-batteriet fastgjort til computerens bundkort. Hvis du ikke kan finde dit CMOS-batteri, skal du se dokumentationen til bundkortet eller computeren. Du kan også slå det op på Internettet eller kontakte producenten af ​​din computer for at få yderligere hjælp.

Bemærk: På nogle computere skal du muligvis afbryde kabler, fjerne drev eller fjerne andre dele af computeren for at få fysisk adgang til CMOS-batteriet.

 1. Hvis din computer bruger et møntcellebatteri, er det relativt simpelt at fjerne batteriet. Brug fingrene til at få fat i kanten af ​​batteriet og træk det op og ud af stikkontakten, der holder det på plads. Nogle bundkort har et klips, der holder batteriet nede, og du skal muligvis løfte det op for at trække batteriet ud.
 2. Lad det forblive fjernet i 10 minutter, så indsæt det samme igen, eller brug et andet CMOS-batteri, indtast det på en lignende måde, og prøv at starte din computer. Kontroller, om "Systembatteriets spænding er lav" dukker op!

Løsning 2: Ryd systemhændelsesloggen

En anden væsentlig årsag til dette problem er defekte BIOS-indstillinger. BIOS-indstillinger ødelægges ikke for ofte, og det er altid et problem, når de gør det. Det kan være forårsaget af en forkert BIOS-opdatering, eller det kan endda være forårsaget af et ondsindet program. Uanset hvad, hvis du har adgang til BIOS, skal det helt sikkert løse problemet at nulstille det til standard!

 1. Tænd din pc, og prøv at indtaste BIOS-indstillinger ved at trykke på BIOS-tasten, da systemet er ved at starte. BIOS-nøglen vises typisk på startskærmen og siger “Tryk på ___ for at åbne Opsætning. ” eller noget lignende. Der er også andre nøgler. De sædvanlige BIOS-nøgler er F1, F2, Del osv.
 1. Muligheden for at rydde systemhændelsesloggen kan være til stede flere forskellige steder på BIOS-skærmen afhængigt af versionen af ​​BIOS på din computer.
 2. På den første skærm af BIOS-indstillinger skal du navigere til Fremskreden fanen og se efter systemet Hændelseslog, Ryd begivenhedslog eller Ryd systemhændelseslog Hvis det ikke er placeret i Fremskreden skal du sørge for at søge efter den yderligere Brug piletasterne til at navigere
 1. Klik på Ryd systemhændelseslog indstilling ved hjælp af Gå ind Klik på Enter-tasten igen, når du bliver bedt om at bekræfte dit valg, og vent til din computer starter. Kontroller, om problemet er væk nu.

Løsning 3: Opdater BIOS på din computer

Opdatering af BIOS kan være en vanskelig måde at løse problemet på, men brugere har rapporteret, at det har hjulpet dem. Bemærk, at processen adskiller sig fra en producent til en anden, så sørg for at tage det i betragtning. Følg instruktionerne nedenfor for at installere den nyeste version af BIOS på din computer og forhåbentlig løse fejlen "System batterispænding er lav"!

 1. Find ud af den aktuelle version af BIOS-værktøjet, du har installeret på din computer, ved at skrive “msinfo”I søgefeltet eller startmenuen.
 2. Find BIOS-version data lige under din Processormodel og kopier eller omskriv noget til en tekstfil på din computer eller et stykke papir.
 1. Find ud af, om din computer var bundtet, forudbygget eller samlet manuelt. Dette er meget vigtigt, fordi du ikke ønsker at bruge BIOS lavet til kun en komponent på din pc, når den ikke gælder for dine andre enheder, og du overskriver BIOS med en forkert, hvilket fører til større fejl og systemproblemer.
 2. Forbered din computer til BIOS-opdateringen. Hvis du opdaterer din bærbare computer, skal du sørge for, at den er batteriet er fuldt opladet og sæt den i væggen, hvis det er tilfældet. Hvis du opdaterer en computer, anbefales det at bruge en Uafbrydelig strømforsyning (UPS) for at sikre, at din computer ikke lukker ned under opdateringen på grund af strømafbrydelse.
 3. Følg de instruktioner, vi har udarbejdet til forskellige producenter af stationære og bærbare computere som Lenovo, Gateway, HP, Dell og MSI.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found