Vejledninger

Fix: DNS løser ikke Xbox-servernavne

Fejlen "DNS løser ikke Xbox-servernavne" opstår normalt, når Xbox-konsol ikke er i stand til at løse en gyldig DNS-adresse for at kunne oprette forbindelse til internettet. Dette problem opstår normalt, når du bruger et trådløst netværk til adgang, og det er også meget almindeligt.

DNS er et vigtigt decentraliseret navnesystem, der kræves for at fungere perfekt, når du opretter forbindelse til internettet. Selvom kompleksiteten måske virker lidt høj, kan problemet løses ved hjælp af meget grundlæggende fejlfindingsmetoder, der er anført nedenfor.

Løsning 1: Nulstilling af din konsol og router

Før vi går videre til at tildele en foruddefineret DNS-adresse til konsollen eller nulstille din router, kan vi prøve at strømforsyne din konsol og router. For det meste løser de fleste problemer bare ved at lukke konsollen og tænde den igen. Når vi nulstiller konsollen, går alle de netværkskonfigurationer, der aktuelt er tildelt, tabt, og de tager en ny start.

Sørg for, at du tilslutter strømmen til begge enheder, når du følger denne løsning. Dette vil sikre, at alle kondensatorerne aflades, og der ikke er nogen uoverensstemmelser, når vi prøver at oprette forbindelse til netværket igen.

 1. Tryk på og hold nede Xbox-logo på din konsol i ca. 5-8 sekunder indtil den lukker helt ned. Tag dens ud strømkabel efter at have lukket det ned.
 2. Sluk nu din router og tilslut også dens strømkabel.
 3. Vente i ca. 2-3 minutter inden du tilslutter og tænder for begge systemer.
 4. Prøv at forbinde din Xbox til internettet igen, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Manuel indstilling af DNS

Hvis konsollen ikke er i stand til at indstille DNS automatisk, kan vi prøve at indstille Googles adresse som dens DNS og kontrollere, om dette løser problemet. Du kan altid vende tilbage til ændringerne ved hjælp af den samme metode og vælge "Indstil DNS automatisk".

 1. Åbn din Xbox-konsol, og naviger til dens “Indstillinger”Fra hjemmesiden.

 1. Vælg "Netværk”Når du er i konsollens indstillinger. Det skal være under underoverskriften til 'konsol'.

 1. Når du er i netværket, skal du navigere til “Avancerede indstillinger”Ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen.

 1. Brug nu dine kontroller til at vælge “DNS-indstillinger”Til stede nederst til venstre på skærmen.

 1. Når du er i DNS-indstillinger, skal du bruge dine kontroller og vælge “brugervejledning”. Dine DNS-indstillinger vil sandsynligvis være automatiske på dette tidspunkt, men vi vil prøve at indstille dem med en manuel adresse.

 1. Skift Primær DNS-adresse til "8.8.8”Og klik på Enter for at fortsætte med at tilføje den sekundære DNS-adresse.

 1. Indstil Sekundær DNS-adresse til "8.4.4”. Tryk på Enter for at gemme dine ændringer.

 1. Nu vil du være tilbage til de trådløse indstillinger. Tryk på “B” til gem dine ændringer.

 1. Nu prøver din Xbox-konsol automatisk at oprette forbindelse til internettet og bede dig om forbindelsen er vellykket. Du har nu forbindelse til internettet uden problemer.

Løsning 3: Nulstilling af din router til standardindstillinger

Det kan være muligt, at din internetrouter muligvis gemmes i en forkert konfiguration. Eller eventuelle nylige indstillinger kan have forårsaget, at det ikke fungerer korrekt. Selvfølgelig skal du prøve at genstarte routeren først og kontrollere, men hvis det ikke virker, kan vi prøve at nulstille routeren manuelt (hard-reset) og se om det forbedrer vores situation.

Bemærk: Det er værd at bemærke, at når du har nulstillet din router manuelt, har din router ikke noget SSID (adgangskode), og navnet på din WiFi vil blive indstillet til standard (noget som TPlink121). Desuden fjernes alle internetindstillinger, som din internetudbyder har indstillet på den. Lade være med udfør denne metode, medmindre du kender disse indstillinger, eller din router fungerer som et plug and play. Det kan være en virkelig smerte at ringe til udbyderen og bede dem om at guide, hvordan man får internettet til at fungere igen, så husk altid denne faktor. Alle de tilsluttede enheder vil blive afbrudt, og du bliver nødt til at tilslutte alle enhederne igen efter hinanden.

 1. Tag din router op, og vend den tilbage, så alle porte er foran dig.
 2. Se efter en knap med navnet “Nulstil”På ryggen. De fleste routere har ikke knapper, så du ikke ved et uheld nulstiller det til fabriksindstillingerne, i stedet skal du bruge noget tyndt som en stift til at trykke indad mod hullet, der siger "reset".

 1. Nulstil din router, og kontroller, om Xbox-konsollen er i stand til at oprette forbindelse til internettet.

Der er også en mulighed for at nulstille dine routerindstillinger via websiden ved hjælp af din standard gateway-IP-adresse. Du kan bruge denne metode, hvis du ikke kan nulstille din router manuelt. Endnu en gang gælder ovennævnte note også for denne løsning, så det er bedst at huske alle disse ting.

 1. Åbn din webbrowser, og skriv routerens IP-adresse (hvis du ikke ved dette, vil den højst sandsynligt blive skrevet på bagsiden af ​​din router eller i dens boks / manual). Det vil se ud som 192.168.1.1

 1. Tryk på Enter. Nu beder routeren dig om brugernavnet og adgangskoden, før den giver dig adgang. Standard er admin / admin. Hvis dette ikke fungerer, og du ikke kan huske legitimationsoplysningerne, kan du altid kontakte din internetudbyder og spørge dem.
 2. Klik på Værktøjer fanen øverst og systemkommandoerne til venstre.
 3. Her vil du se en knap med navnet Gendan standardindstillinger. Klik på den. Du vil blive afbrudt med din router, og den vil vende tilbage til fabriksindstillingerne.

Bemærk: Bemærk, at menukonfigurationen kan være forskellig for hver router. Du kan nemt indtaste dit modelnummer i Google og se, hvordan du nulstiller routeren (hvis du ikke selv kan nå fabriksnulstillingsknappen).

 1. Efter at have oprettet forbindelse til internettet igen, prøv at oprette forbindelse til Xbox igen.

 Løsning 4: Brug af en kabelforbindelse

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet ved hjælp af alle ovenstående metoder, kan du prøve at bruge en kabelforbindelse til Xbox i stedet. Der var mange rapporter fra forskellige brugere, at når de ikke kunne oprette forbindelse ved hjælp af det trådløse netværk, tilsluttede de en kabelforbindelse, og Xbox var i stand til at oprette forbindelse uden yderligere problemer. Sørg for, at du sætter ledningen i den rigtige åbning, og at du sætter den helt i. Sørg for, at den også er tilsluttet korrekt i den anden ende. Genstart din Xbox efter at have lavet

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found