Vejledninger

Sådan ændres PSN Avatar fra PS4 eller Companion App

Jeg har været en lang PlayStation-fan, men jeg var aldrig meget interesseret i at tilpasse min avatar. Faktisk har jeg først for nylig taget en pause fra mine spil for at tilpasse udseendet på min profil. Standardopstillingen af ​​PSN-avatarer, som Sony har, er meget begrænsende. Selvfølgelig kan du få mere, men det betyder, at du bliver nødt til at købe noget. Under alle omstændigheder har jeg for nylig opdaget, at det er muligt at konfigurere et brugerdefineret billede som et profilbillede.

Jeg siger ikke, at PS4 ikke er en god konsol, det er det virkelig. Men det største problem med Sony er brugergrænsefladen. De har tendens til at overkomplicere ting og behandle vigtige funktioner som påskeæg. Sådan er tilfældet med at ændre standard PSN-avatar. På trods af at det er en simpelt operation, er det kontraintuitivt at ændre PSN-avataren. Endnu mere kan det ikke gøres fra en stationær computer, selvom du kan gøre alt andet fra webversionen af ​​PSN.

For at indstille tingene lige nedenfor har du to forskellige metoder til at ændre standard PSN-avatar. Hvis du har tid, foreslår jeg at gå med Metode 2 der bruger PlayStation Companion-appen. Det kan tage længere tid, men det giver dig mulighed for at indstille et brugerdefineret billede (gratis).

Hvis du vil ændre din PSN-avatar, skal du følge en af ​​vejledningerne nedenfor:

Metode 1: Ændring af PSN-avataren fra din PS4

Denne opgave udføres normalt første gang du indstiller din PSN-konto. Men hvis du var lige så begejstret som mig, sprang du sandsynligvis igennem hele processen. Hvis du vil ændre PSN Avatar direkte fra din PS4-konsol, skal du følge nedenstående trin:

 1. Naviger til dit PS4-dashboard. Når du er i hovedmenuen, skal du bruge venstre tommelfinger til at fremhæve Profil og tryk på X-knap for at vælge det.

 2. Når du er i Profil Brug venstre tommelfinger til at fremhæve ikon med tre prikker og vælg det med x knap.
 3. Fra den nyligt viste menu skal du vælge Rediger profil.

 4. Nu står du over for en liste over tilpasningsmuligheder. Naviger nedad, og vælg Avatar med x knap.

 5. Nu ankom vi til udvælgelsesdelen. Du kan vælge en avatar fra en liste med over 300 poster. Selvom de ser ud til at være meget, er det i virkeligheden ikke tilfældet. Du kan købe mere, men de er ret dyre. Fremhæv en avatar ved hjælp af tommelfingeren, og tryk på x for at bekræfte dit valg.
 6. Du får derefter et ekstra bekræftelsesvindue. Vælg Bekræfte at fortsætte.

 7. Det er lykkedes dig at ændre din PSN-avatar. Du kan bekræfte ved at besøge din Profil vindue.

Hvis du ikke kunne finde en passende avatar, er der stadig håb for dig. Følg metode 2 for at lære, hvordan du bruger et brugerdefineret billede som en PSN-avatar.

Metode 2: Brug Companion-appen til at indstille et brugerdefineret billede

Hvis du er opsat på at indstille dit eget brugerdefinerede billede på PSN, er den eneste måde at gøre det på PlayStation Companion-app. Dette kræver, at du installerer en app fra Google Play Butik, men det er det værd. Du kan blandt andet bruge ledsagerappen til at skifte både avatar og profilbillede. Lad os komme til det:

 1. Første ting først, download PlayStation Companion-app fra App Store eller Google Play Butik.
 2. Når du først åbner appen, skal du indsætte dine legitimationsoplysninger og logge ind med din PSN-konto.
 3. Når du har formået at logge ind, skal du trykke på din profilbillede (øverste højre hjørne).

 4. Tryk på på den nyligt viste rullemenu Profil.

 5. Du får en ny liste med muligheder. Trykke på Rediger profil, vælg derefter Tilføj profilbillede fra rullemenuen.

  Bemærk: Du kan også ændre Avatar ved at trykke på Skift avatar. Men hvis du tilføjer et profilbillede, tilsidesætter det automatisk avataren. Dette betyder, at andre brugere vil se det brugerdefinerede billede i stedet for avataren, når de ser på din profil. Når du er inde i et spil, vises avataren dog i stedet for profilbilledet.

 6. Nu kan du enten tage et foto eller vælge et fra dit galleri. Når du har besluttet dig for et billede, skal du trykke Okay for at bekræfte dit valg.

 7. Det er det, du har med succes erstattet din standardavatar med et brugerdefineret billede. Vent et stykke tid, før du tjekker på dit PS4-system, fordi det tager lidt tid, før ændringerne opdateres.

Konklusion

Indtil Sony beslutter at foretage velfortjente UI-ændringer, sidder vi fast med disse to metoder. Hvis du vil indstille et brugerdefineret billede i din profil, er den eneste måde at gøre det på via PlayStation-appen (Metode 2). Men hvis du har travlt, kan du nemt gøre det direkte fra konsollen ved at følge Metode 1. Hvis du fandt dette indhold nyttigt, så giv os besked i kommentarfeltet nedenfor.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found