Vejledninger

Sådan løses fejlen 'Dit tv understøtter ikke dette programs indholdsbeskyttelse'

For nylig har mange rapporter strømt ind af DirecTV, der giver en fejl på 'Dit tv understøtter ikke dette programs indholdsbeskyttelse.Udskiftning af tv'ets HDMI-kabel med komponentkabler giver dig mulighed for at se programmet ' når brugere prøver at få adgang til enhver stream eller kanaler i deres smart-tv. Dette er en nylig fejl og har at gøre med HDCP.

Ifølge AT&T (som ejer DirecTV) kan dette problem skyldes to årsager; enten er dit tv i en fejltilstand, eller du bruger produkter, der ikke er kompatible, når du tilslutter dit tv og serverboksen. I denne artikel gennemgår vi alle grundene til, hvorfor dette problem opstår, og hvad de mulige løsninger er for at løse problemet.

Hvad forårsager fejlmeddelelsen 'Dit tv understøtter ikke dette programs indholdsbeskyttelse'?

Efter at have analyseret alle brugerrapporterne og selv kontrollere produktet, diagnosticerede vi, at fejlmeddelelsen skyldtes en række forskellige synder i modsætning til erklæringen fra AT&T. Nogle af grundene til, hvorfor du kan opleve denne fejl, er men ikke begrænset til:

  • TV og modtager i fejltilstand: Måske er dette den mest almindelige årsag til, at brugerne oplever fejlmeddelelsen. Hvis dine enheder er i fejltilstande eller sidder fast, mislykkes indholdsbeskyttelseshåndtrykket, og derfor vises fejlen.
  • Forbindelseskabel er ikke klage: For at håndtrykket skal udføres, har AT&T implementeret en teknologi, hvor kun certificerede kabler er i stand til at fuldføre håndtrykprocessen. Hvis du bruger en tredjepart, oplever du problemer.
  • 1080p-tilstandsfejl: Et andet almindeligt problem, som vi stødte på, da vi undersøgte, var hvor tv-indstillingerne havde 1080p-opløsning. Men størstedelen af ​​kanalerne understøttede ikke opløsningen, og derfor blev fejlmeddelelsen modtaget.
  • AT & T-servere nede: Selvom dette er ret usandsynligt, er der en chance for, at AT & T-serverne selv er nede i backend. Hvis dette er tilfældet, kan du ikke streame eller se tv.

Før du går videre, skal du sørge for, at du har en stabil og fungerende forbindelse. Hvis selve transmissionen ikke fungerer, kan du ikke oprette forbindelse og ikke være i stand til at se nogen kanal eller show. Dette er et meget vigtigt punkt, så sørg for at det er opfyldt. Vi genstarter også dit tv en hel del, så sørg for at gemme alle dine præferencer.

Hvad er HDCP- og komponentkabler?

HDCP er under konstant udvikling med den seneste, der blev frigivet i februar 2018 på tidspunktet for denne artikels skrivning. DirecTV bruger også HDCP-teknologi til at beskytte dets indhold.

Fejlmeddelelsen beder brugen af ​​komponentkabler, så vi vil også diskutere det. Komponentkabler er en række kabler (blå, rød og grøn), der opdeler videosignalet i forskellige dele. De er i stand til at transmittere op til 1080i opløsning og har endda evnen til at understøtte HDCP-kryptering.

Nu hvor du har lidt baggrund for, hvad der går bag kulisserne, skal vi gå videre til løsningerne.

Løsning 1: Strømcykling af dit tv og din modtager

Det allerførste trin, du skal udføre, er at cykle hele din opsætning, der inkluderer modtageren og tv'et. Ved adskillige lejligheder bliver disse enheder korrupte eller har dårlige konfigurationer, der får tv'et eller modtageren til at støde på uventede problemer. Som beskrevet af AT & T's officielle hjemmeside er dette et meget almindeligt scenario, og simpelthen power-cykling på dine enheder kan måske hjælpe med at løse problemet uden meget problemer.

Bemærk: Sørg for, at du ikke har nogen ikke-gemte varer, inden du fortsætter.

  1. Sluk dit tv og din modtager ved hjælp af tænd / sluk-knapperne. Når du har slukket dem, skal du fjerne strømkabel fra begge enheder.
  2. Nu, tryk og hold tænd / sluk-knappen i ca. 4-5 sekunder. Dette dræner al den statiske energi fra dine enheder.
  3. Vent i cirka 3-5 minutter, og lad enhederne forblive inaktive. Når tiden er gået, skal du tænde for enhederne og nu prøve at oprette forbindelse. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Kontrol af serverstatus

Selvom denne sag er meget usandsynlig, stødte vi stadig på flere tilfælde, hvor selve tv-stationerne (serverne) var nede. Når dette er tilfældet, er der ingen måde, hvorpå håndtrykket fortsætter, og du vil ikke være i stand til at se eller streame noget show eller en kanal.

I dette scenarie kan du navigere til forskellige fora, der er til stede online, og se for lignende rapporter der. Hvis brugerne angiver, at de også oplever problemer, betyder det sandsynligvis, at problemet ikke er din ende, og der er noget problem med backend. I de fleste tilfælde er nedetid meget lille og løses normalt inden for et par timer. Du kan prøve igen efter et stykke tid og se, om problemet er løst.

Løsning 3: Udskiftning af dit tilslutningskabel

Hvis elcykling ikke fungerer, skal du prøve at kontrollere, om dine tilslutningskabler er HDCP-kompatible eller ej. Der er flere tilfælde, hvor kablet lige ud af det blå stopper håndtryksproceduren for HDCP. Hvis dette er tilfældet, modtager du fejlmeddelelsen, uanset hvad du laver. Her, hvad du kan gøre er at diagnosticere kablet og se om der er nogen skade på det.

HDCP-kabler er meget følsomme og stopper muligvis håndrystningsproceduren, selvom der er et lille tab af signal. I henhold til fejlmeddelelsen tilrådes det at tilslutte komponentkabler (komponentkabler er, hvor et enkelt kabel er opdelt i tre forskellige dele). Hvis du ikke har et komponentkabel, kan du prøve at tilslutte et nyere HDMI-kabel og se om det fungerer korrekt. Medmindre du er helt sikker på, at dit kabel fungerer, og du har dobbelttjekket det ved at tilslutte det til et andet system, skal du ikke fortsætte med den næste løsning.

Løsning 4: Ændring af opløsningsindstillinger

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, og du stadig modtager fejlmeddelelsen på din computer, skal du prøve at ændre opløsningen på din modtager / DVR. Der er kun et par PPV-filmkanaler på DirecTV-understøttelse 1080p. Størstedelen af ​​kanalerne har enten 720p eller 1080i.

Forskellen mellem 1080i og 1080p er den type scanningsteknologi, de bruger. Begge har de samme opløsninger, dvs. 1920 × 1080. 1080p bruger progressiv scanning og 1080i bruger interlaced scanning. Opløsning i 1080i er interlaced, så linjerne males på skærmen i to passager på hver 540 linjer. 1080p giver et billede med hele 2,07 millioner pixels. Dette er i øjeblikket det bedst sælgende tv-format, og det giver den bedste billedkvalitet. Selvom disse smarte udsagn måske får dig til at tro, at 1080p er langt bedre, er der ikke meget forskel i selve opløsningen.

Nu er der to ting, du kan gøre; enten kan du kontakt til 720p eller til 1080i. Sørg for at ændre indstillingerne fra din DVR / modtager og se om det medfører ændringer.

Løsning 5: Opdatering af tv'ets firmware

Da DirecTV understøttes på en række forskellige smart-tv'er, er der mange tilfælde, hvor et forældet tv's firmware forårsager problemer. Da HDCP konstant udvikler sig, frigives nyere opdateringer til alle enheder for at implementere ændringerne. Ikke kun det, opdateringer rulles ud for at implementere nye funktioner eller rette fejl. Hvis dit fjernsyns firmware er forældet, er der stor chance for, at du oplever fejlmeddelelsen under diskussion og står over for problemer. Sørg for, at du gemmer dit arbejde, før du fortsætter, og at du har en aktiv internetforbindelse.

Bemærk: I denne løsning demonstrerer vi, hvordan du opdaterer Samsung Smart TVs firmware. Hvis du har et andet tv, kan du Google din model eller navigere til indstillingerne og opdatere derfra. Opdateringsmulighederne findes normalt i nærheden i hovedindstillingerne.

  1. Klik på Indstillinger ikon, der er repræsenteret med et tandhjulsikon.
  2. Klik nu på Support (repræsenteret med et spørgsmålstegn) og vælg Software opdatering.
  3. Nu kan du enten vælge Automatisk opdatering så alle opdateringerne installeres i det øjeblik de frigives, eller bare klik på Opdatere nu.

Løsning 6: Kontakt support

Hvis alle ovenstående metoder mislykkes, og du stadig ikke er i stand til at starte kanaler og tv-shows, er der intet andet valg end at kontakte support. Da du abonnerer på DirecTV, er du berettiget til at bede om hjælp, og hvis du lige har købt din modtager / DVR, er der chancer for, at de endda erstatter de problematiske komponenter for dig uden omkostninger.

Du kan navigere til deres supportwebsted og oprette en billet. Hvis du vil, kan du ringe til dem på deres UAN og forklare situationen. Sørg for, at du har dine DirecTV-oplysninger ved hånden. Hvis det er nødvendigt, kan du blive bedt om at tage din modtager / DVR til servicecentret, ellers vil en supportperson komme til dig for at foretage fejlfinding.

Copyright absolutsilverpoint.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found