Vejledninger

Fix: Windows-firewall kan ikke ændre indstillingsfejl 0x80070422

Fejl er ret almindelige i operativsystemer, hvad enten det er Windows eller OSX. Disse fejl initierer nogle problemer for brugerne. Nogle af disse fejl har nemme rettelser, mens andre har brug for en stor indsats.

Nogle brugere har rapporteret et problem relateret til Firewall i Windows. Ifølge dem får de en fejl 0x80070422 sammen med en besked, dvs. Windows Firewall kan ikke ændre nogle af dine indstillinger. Denne fejl vises, hver gang en bruger forsøger at tænde Windows egen Firewall ved hjælp af anbefalede indstillinger. Nogle brugere har også rapporteret denne fejl med 3. parts sikkerheds Firewalls, der er ret besværligt.

Firewall er en vigtig komponent, der kræves for at surfe på internettet sikkert. Firewall beskytter skadelige malware og spyware fra at påvirke komponenterne i operativsystemer. Så det skal være tændt for en fuldtidsbeskyttelse.

Årsag bag fejlen 0x80070422:

Denne fejl kan opstå, hvis det kræves service kører ikke i Windows. På den anden side en handicappet Baggrund Intelligent overførselstjeneste (BITS) kan også forårsage dette problem. Baggrund Intelligent overførselstjeneste skal være i sin fungerende tilstand.

Løsninger til løsning af fejlen 0x80070422:

Følgende metoder vil guide dig til at løse dette problem med din Firewall.

Metode nr. 1: Brug af servicevinduet til at rette denne fejl

Et antal gange opstår denne fejl på grund af, at Firewall ikke initialiseres ved opstart af Windows. Så du kan rette det ved at følge instruktionerne nedenfor.

1. Søg efter Tjenester ved at skrive det inde i søgefeltet i Windows 7 og Windows 8. I Windows 10 kan du bruge Cortana til at søge efter det. Når det kommer op i resultater, skal du højreklikke på det for at køre det som administrator.

2. Inde i Tjenester vindue, rul ned til en tjeneste, dvs. Windows Firewall. Tjek status og Starttype af denne service. Det ville være deaktiveret i dit tilfælde.

3. For at aktivere denne tjeneste og indstille den til at starte automatisk ved hver opstart af Windows, Dobbeltklik over Windows Firewall-tjenesten og aktiver Generel Inde i denne fane ville du se Starttype indstillet til handicappet. Skift det til Automatisk, klik ansøge og derefter ramt Okay knappen bagefter.

4. Når det er indstillet til Automatisk, skal du højreklikke over Windows Firewall service og vælg Start at starte det op. Din Windows Firewall gendannes uden nogen fejl.

Metode nr. 2: Opsætning af baggrundsunderretningstjeneste

Hvis ovenstående metode ikke gør tricket for dig, skal du følge denne metode.

1. Åbn Tjenester vindue igen og søg efter Baggrund Intelligent overførselstjeneste. Hvis den stoppes og indstilles til handicappet, dobbeltklik på den og naviger til Generel

2. Skift Starttype til brugervejledning og klik på Start knappen under Servicestatus for at starte Baggrunds intelligent overførselstjeneste. Klik på ansøge og Okay for at gemme indstillingerne.

Mærker 0x80070422
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found