Vejledninger

LØST: Windows 10 sover efter 1-4 minutters inaktivitet

Efter opgradering fra en ældre version af Windows-operativsystemet til Windows 10 eller endda efter opgradering fra en ældre version af Windows 10 til en nyere, begynder en hel del brugere at opleve en række problemer, hvoraf den største er deres computer går til sove efter 1-4 minutters inaktivitet. For nogle berørte brugere går deres computere i dvale efter 2 minutter, mens nogle berørte brugere har rapporteret 3-4 minutters inaktivitet, der udløser problemet i deres tilfælde. Dette ser ud til at ske, selvom en berørt bruger har indstillet sin computer til at gå i dvale efter en længere periode, hvorfor dette problem kan være ret bekymrende.

Heldigvis er dette problem dog ret løst, og følgende er de to løsninger, der har vist sig at være mest effektive til at løse dette problem:

Løsning 1: Nulstilling og derefter konfigurere dine strømindstillinger igen

I de fleste tilfælde er roden til dette problem tilpassede strømplanindstillinger - hvis du har brugerdefinerede strømindstillinger, og du opgraderer til en nyere version af Windows, kan det nye operativsystem muligvis ikke klare og understøtte dine brugerdefinerede strømindstillinger og som en konsekvens får din computer til at gå i dvale efter hvert 1-4 minutters inaktivitet. Hvis dette er årsagen til dette problem i dit tilfælde, kan du rette det ved at nulstille og derefter konfigurere dine strømindstillinger igen. For at gøre det skal du:

Åbn Start-menu.

Klik på Indstillinger.

Klik på System.

Naviger til Kraft og søvn i venstre rude.

Klik på i højre rude Yderligere strømindstillinger.

Vælg Vælg, hvornår skærmen skal slukkes.

Klik på Skift avancerede strømindstillinger.

Klik på Gendan standardindstillinger for planen.

Når du har gjort det, skal du genkonfigurere alle dine strømindstillinger - inklusive den, der dikterer hvor lang tid inaktivitet er, hvorefter din computer går i dvale - og disse indstillinger fungerer derefter, som de skal.

Løsning 2: Løs problemet ved at redigere din registreringsdatabase

Mange berørte brugere har også haft held med at anvende en bestemt rettelse til deres registreringsdatabase og derefter konfigurere brugerdefinerede strømindstillinger for at sikre, at din computer kun går i dvale efter en længere periode med inaktivitet. For at gøre det skal du:

Trykke Windows-logo tast + R at starte en Løb

Type regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.

I venstre rude af Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek:

HKEY_LOCAL_MACHINE >SYSTEM >CurrentControlSet >Styring >Strøm >PowerSettings >238C9FA8-0AAD-41ED-83F4-97BE242C8F20 >7bc4a2f9-d8fc-4469-b07b-33eb785aaca0

I højre rude i Registreringseditor, dobbeltklik på en værdi, der hedder Egenskaber for at ændre det.

Udskift hvad der er i denne værdi Værdidata felt med 2.

Klik på Okay.

Gå ud af Registreringseditor.

Når du har anvendt registreringsdatabase-rettelsen, skal du ændre dit system uovervåget sleep-timeout til en længere periode. For at gøre det skal du:

Åbn Start-menu.

Søge efter "strømindstillinger”.

Klik på søgeresultatet med titlen Strømstyring.

Klik på Skift planindstillinger under din valgte strømplan.

Klik på Skift avancerede strømindstillinger.

Klik på Skift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige.

Klik på Søvn.

Vælg System uovervåget søvn-timeout. Værdien for denne indstilling vil sandsynligvis blive sat til 2 minutter - skift den til noget længere, for eksempel 30 minutter.

Klik også på "Dvaletilstand efter", og vælg derefter en længere periode, f.eks. 30 minutter.

ansøge og Gemme de ændringer, du har foretaget, afslut, og problemet skulle have været løst.

Løsning 3: Kontrol af indstillinger for pauseskærm

Screensaver-værktøjet er kendt for at forårsage potentielle problemer i forbindelse med din sovende. Pauseskærmen er et hjælpeprogram til stede i Windows, der gør det muligt for din computer at gå i dvaletilstand for at spare energi. Computeren kører i baggrunden, men med minimal brug, og skærmen er slukket. Forkert konfiguration af denne indstilling kan forårsage uoverensstemmelser og dermed forårsage problemet. Vi kan prøve at deaktivere det og kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “kontrolpanel”I dialogboksen og tryk Enter.
 2. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på overskriften til “udseende og tilpasning”. Det vil være til stede ved den anden post i højre kolonne.

 1. Klik nu på “Skift pauseskærm”Knap til stede i overskriften til personalisering.

 1. Nu vises skærmbilledets indstillingsvindue. Du kan kontrollere, om det er aktiveret. Hvis det ikke er tilfældet, kan du nemt deaktivere det ved at vælge “Ingen”.

Hvis din Windows er opdateret til den nyeste version, kan du muligvis ikke finde indstillingerne for pauseskærmen på standardplaceringen som tidligere. Følg nedenstående trin.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Skriv “indstillinger for låseskærm”I dialogboksen og tryk enter.
 2. Vælg det første resultat, der kommer, og klik på det. Du navigeres til din computers låseskærmsindstillinger.
 3. Naviger til bunden af ​​skærmen og klik på “Indstillinger for pauseskærm”.

 1. Det er muligt, at der er en standard pauseskærm aktiv på din computer. Mange brugere gav feedback om, at pauseskærmen var aktiveret med en sort baggrund, som ikke lod det skelne mellem, om det var en pauseskærm eller ej. Sørg for, at den er deaktiveret, og prøv at kontrollere problemet igen.

Bemærk: Du kan også indstille pauseskærmens tid til et meget stort antal, hvis du ikke vil fjerne det helt.

Der var en anden fejl i systemet, hvor den rettelse, der blev rapporteret af brugerne, var at indstille alle strømindstillingerne, som du vil, vælge en anden pauseskærm, gemme ændringer og derefter vælge den tomme pauseskærm igen og gemme ændringer til sidste gang. Her vælger vi midlertidigt en anden pauseskærm, så indstillingerne opdateres korrekt, når vi indstiller vores tomme pauseskærm. Sørg også for, at skærmtimeout er indstillet til 30 minutter + for begge (strøm og batteri).

Løsning 4: Deaktivering af alle temaer

Temaer kan karakteriseres som et bundt af indstillinger bestående af en skrifttype, tapet, lyde, markør og nogle gange endda pauseskærm. Det er muligt, at du har et tema installeret og aktiveret på din Windows, hvilket får din computer til at sove hver gang imellem. Du kan deaktivere alle temaer og nulstille indstillingerne til standard, så computeren holder fast i den udførte standardkonfiguration (det antages, at du allerede har indstillet hviletiden højere end 2-3 minutter, når problemet opstår).

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “temaer”I dialogboksen, og åbn det mest relevante resultat.

 1. Når temaindstillingerne er åbnet, skal du vælge standardtemaet (eller windows) og afslutte. Genstart din computer og se om dette løser problemet for dig. Hvis du bruger et tredjeparts tema, anbefales det, at du graver lidt og bekræfter, at det ikke er det tema, der forårsager problemet.

Løsning 5: Ændring af, hvad afbryderknapperne gør

Der er avancerede strømindstillinger tilgængelige på Windows for at sikre, at du har fuld adgang til, hvad du kan ændre. Nogle gange har netop disse funktioner tendens til at være roden til problemet. I denne løsning ændrer vi de avancerede strømindstillinger og får alle tænd / sluk-knapperne til at gøre “intet” i indstillingen “hvad tænd / sluk-knapperne gør”.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “kontrolpanel”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når kontrolpanelet er åbnet, skal du klikke på underoverskriften “Hardware og lyd”.

 1. Nu under overskriften Power Options vil du se en underindstilling “Skift, hvad tænd / sluk-knapperne gør”. Klik på den.

 1. Skift nu alle muligheder til "Gøre ingenting”. Tryk på Gem ændringer, afslut og genstart computeren.

Løsning 6: Download af tredjepartssoftware

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du prøve at downloade tredjepartssoftware som MouseJiggler osv. For at holde din computer i dvale. Dette program fejler musebevægelser hvert minut eller deromkring, hvilket udløser handlingen fra brugeren; denne aktivitet får systemet til at tro, at en bruger bevæger musen; derfor går din computer ikke i dvaletilstand.

Bemærk: Appuals har ingen tilknytning til nogen tredjepartssoftware. Al den software, der er anført, er til ren information for læseren. Installer og brug dem på egen risiko.

 1. Download Mousejiggler fra CodePlex-webstedet, og åbn den eksekverbare.
 2. Når den er åbnet, vil du se et lille vindue som dette.

Det Aktivér jiggle indstilling muliggør jiggling med musen, når den ikke er i brug. Du kan kontrollere denne mulighed og lade din mus være stille og se effekten for dig selv.

Det Zen jiggle valgmulighed får musen til at bevæge sig "næsten" musen bevæger sig ikke på skærmen foran dig, men systemet mener stadig, at den bevæger sig.

 1. Du kan klikke på pileknap efter at have aktiveret jiggle for at det forsvinder fra skærmen og vises på din proceslinje (udover uret).
 2. Du kan deaktivere funktionen når som helst du ønsker det.

Løsning 7: Brug af projektionsmenuen

Nogle brugere har påpeget, at de var i stand til at forhindre deres system i at gå i dvale ved hjælp af menuen Projekt. Dette er især nyttigt for de brugere, der kun støder på denne adfærd, når de forbinder deres computer til en ekstern tv-kilde.

Du kan få adgang til projektmenuen ved at trykke på Windows + P kommando. De fleste brugere rapporterer, at de formåede at løse problemet ved hjælp af projektmenuen til indstillingen Kun projektor, Udvid eller Kun anden skærm.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found