Vejledninger

Sådan løses Xbox Live-fejl 8015402B?

Det Fejl 8015402B opstår typisk af Xbox 360-brugere, når de prøver at få adgang til Xbox Live, når de prøver at oprette en ny Microsoft-konto, eller når du prøver at føje et familiemedlem til din Microsoft til en bestemt konsol.

Det Fejl 8015402B betyder i det væsentlige, at den e-mail-adresse, der er knyttet til MSA, ikke er verificeret. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved at få adgang til den e-mail-konto, du brugte, og bekræfte den ved at følge trinene indeholdt i bekræftelses-e-mailen. Hvis dette ikke virker, skal du tvinge din konto til at downloade profilen lokalt.

Hvis du ser denne fejl, mens du prøver at oprette en ny konto direkte fra din konsol, skal du være i stand til at omgå problemet ved at oprette en ny konto direkte fra webstedet microsoft.account.com.

Bekræftelse af e-mail-adressen

Husk, at Microsoft er ekstra beskyttende over for e-mail-adresser fra Gmail.com og Yahoo.com. Hvis dette scenarie er relevant, skal du få adgang til din e-mail-indbakke og klikke på bekræftelseslinket for at være i stand til at logge på din Xbox360-konsol uden at se 0x8015402Bfejl.

Bemærk: Hvis du bruger en Microsoft Exchange-konto eller Outlook-konto, omgåes denne bekræftelse.

Men hvis du bruger Yahoo.com, Gmail.com eller en anden klient, skal du få adgang til din e-mail-indbakke og se efter bekræftelses-e-mail, der kommer fraMicrosoft-kontoteam.Når du ser det, skal du blot klikke på Bekræft-knappen og vente på, at operationen er afsluttet.

Når det er lykkedes dig at bekræfte din e-mail-konto, skal du vende tilbage til din Xbox 360-konsol og prøve loginproceduren igen. Hvis handlingen er gennemført med succes, skal du ikke længere se 0x8015402Bfejl.

Hvis du støder på problemet, mens du prøver at oprette en ny Microsoft-konto direkte fra en Xbox 360-konsol, skal du gå ned til næste løsning nedenfor.

Oprettelse af Microsoft-konto fra en browser

Hvis du kun støder på problemet, når du prøver at oprette en ny Microsoft-konto til brug på en Xbox 360-konsol, kan du muligvis omgå problemet ved at oprette kontoen fra en browser i stedet for fra konsollen.

Dette betyder selvfølgelig, at du mister alle data (inklusive gemme), der i øjeblikket er gemt på den anden Microsoft-konto, som du tidligere brugte.

Flere berørte brugere har bekræftet, at denne handling endelig tillod dem at fuldføre tilmeldingsprocessen uden at støde på 8015402Bfejl. Her er en hurtig trinvis vejledning med, hvad du skal gøre:

  1. Åbn din computerbrowser (eller en mobilbrowser), og få adgang til dette link (her). Når du er inde på siden Microsoft-konti, skal du klikke på Log ind.
  2. Inde i Log ind klik på skærmbilledet Skab en hyperlink.
  3. Følg derefter skærmbilledet for at oprette en ny Microsoft-konto (brug en anden adresse, hvis du allerede har oprettet en), og sørg for at gennemføre bekræftelsesprocessen (du skal aktivere din konto fra din e-mail-boks).
  4. Gå tilbage til din Xbox-konsol på samme tilmeldingsskærm, og fuldfør tilmeldingsprocessen med den konto, du tidligere oprettede.
  5. Hvis valideringsprocessen blev gennemført med succes, skal du ikke længere støde på det samme Fejl 8015402B.

Hvis du kun støder på Fejl 8015402Bnår du prøver at logge på med en allerede oprettet Xbox-profil, skal du følge instruktionerne nedenfor

Downloader Xbox-profilen lokalt

Hvis du ser Fejl 8015402Bmed en profil, der allerede er oprettet og gemt på Microsofts servere, skal du kunne løse problemet ved at tvinge Xbox-profilen til at downloade lokalt. Mange berørte brugere, der tidligere har stødt på problemet, har bekræftet, at denne handling tillod dem at løse problemet.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du følge instruktionerne nedenfor for at fuldføre tvinger din Xbox 360-konsol til at downloade profilen lokalt:

  1. Når du kommer til initialen Tilmelde skærmbilledet, og du ser en liste med al din profil (inden du tvinger fejlen), skal du rulle helt til højre og få adgang til Download profil menu.
  2. Tryk derefter på fra den næste menu Download profil og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre kopieringsproceduren for din Xbox 360-profil.
  3. Denne måde at omgå loginproceduren på skal give dig mulighed for at bruge din Xbox 360-konto lokalt.
Mærker Microsoft xbox 360
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found