Vejledninger

Fix: Fallout 76 Power Armor Glitch

Fallout 76-spillere kan opleve en fejl, der gør dem fast i deres rustning og ikke i stand til at forlade den, uanset hvad. Oven i dette bliver karakteren nøgen og forvrænget. Endnu mere har de berørte brugere ingen måde at forlade rustningen normalt. Dette er ikke en platform eksklusiv fejl, da det rapporteres at forekomme på pc, Xbox One og PS4.

Hvad forårsager problemet med "Fallout 76 power armor glitch"?

En af de største grunde til, at Fallout 76 undersælges så alvorligt som det gjorde, er på grund af overflod af fejl og fejl, der får spillet til at føles ufærdigt og uprøvet. Bethesda udgav allerede flere store bug-fix-patches, men indtil videre er denne særlige fejl stadig uden opsyn.

Den bekymrende ting ved denne er, at det faktisk er et tilbagevendende problem fra Fallout 4. Under hårdt pres fra spillerne anerkendte Bethesda problemet og skrev endda nogle retningslinjer for, hvordan man kommer omkring det (vi kommer til dem og et par andre nærmer sig nedenunder)

Hvis du lider af den samme fejl, og du desperat kæmper for at komme ud af din rustning, vil denne artikel hjælpe dig med at gøre det. Nedenfor har du en samling metoder (anbefalet af Bethesda & opdaget af andre brugere), som mange Fallout 76-spillere har brugt til at komme rundt om denne fejl.

I tilfælde af at du råber afslutte Fallout 76 årsag til dette, skal du følge en af ​​nedenstående metoder for at løse problemet og komme tilbage i spillet.

Metode 1: Afslut og log ind igen i din karakter

Nogle brugere har rapporteret, at problemet i deres tilfælde var så simpelt som at afslutte spillet og derefter logge ind på din karakter igen. Som mange brugere har rapporteret, har dette en stor chance for at arbejde, men kun hvis din Power Armor Frame ikke er udstyret fra din karakters beholdning.

Hvis du har udstyret med rustning, skal du gå over til Beklædning fanen i din Pip-boy, og løsn alle brikkerne i din Power Armor (skulder, ror, krop osv.). Log derefter ud af din karakter og luk spillet. Efter 2-3 minutter skal du logge ind igen og se om fejlen er løst.

Hvis du stadig støder på den samme fejl, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Komme ud af power rustningen permanent

Den følgende metode er en brugeropdaget permanent løsning, der giver dig mulighed for at få din karakter ud af power rustningsfejl. Det indebærer at udstyre mindst et stykke af kraftvåbenet (andet end chassiset), fjerne alle undtagen en af ​​dine fusionskerner og dræne batteriet på din fusionskerne, indtil det er helt tomt.

Denne særlige metode bekræftes at fungere af mange brugere, der faktisk led af den samme fejl. Alle berørte brugere har rapporteret, at de ikke har haft problemer med at komme ind og ud af rustningen efter at have fulgt nedenstående trin.

Her er en hurtig guide gennem det hele:

  1. Start med fjernelse af overskydende fusionskerner fra din beholdning. Læg dem i en opbevaringsboks, bytt dem til en ven, eller slip dem bare, hvis du ikke er ligeglad. Så ved afslutningen af ​​denne proces skal du kun have en Power Core (den, du aktivt bruger på din Power Armor).
  2. Fjern alle dine Power Armor stykker fra din Power Armor chassis. For at gøre dette skal du åbne din Pip-boy, gå til Beklædning fanen, og fjern markeringen af ​​alle rustningsgenstande fra kabinettet.
  3. Det næste trin og den mest tidskrævende er at gøre det helt dræne den sidste kraftkerne der bruges af din Power Armor. Du kan få dette gjort ved at bevæge dig rundt og udføre angreb med et nærkampsvåben. Du kan fremskynde processen betydeligt ved at gå rundt og udføre magtangreb med et tohånds våben.
  4. Når du har helt drænet din fusionskerne, er det næste vigtige skridt at . Du er velkommen til at blive kreativ her - bed en ven om at dræbe dig eller find nogle fjender, der vil gøre jobbet for dig.
  5. Nu til den vigtigste del. Når du endelig formår at dø, lade være med (under ingen omstændigheder) klik på knappen Respawn. I stedet skal du lukke applikationen helt - Gå ud af dit dashboard, og luk applikationen fra konsollen, eller luk Game's eksekverbare via Task Manager på pc.
  6. Når spillet er helt lukket, skal du fortsætte og åbne Fallout 76-applikationen igen. Når du er logget ind med din karakter, vil du være i stand til at forlade din rustning normalt og udstyre andre sæt, når det er nødvendigt.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found