Vejledninger

Sådan uploades fotos eller videoer, der er gemt på din enhed til Snapchat

Tilbage i det, der nu lige så godt kan være kendt som den mørke tidsalder, var de eneste fotos eller videoer, som Snapchat-brugere kunne sende til deres kontakter via applikationen og dele til deres Snapchat-historier, fotos eller videoer, der blev taget med Snapchat-applikationen og dens kamera. Evnen til at uploade fotos eller videoer, der er gemt lokalt på din enhed til Snapchat, eksisterede simpelthen ikke. Så til glæde for millioner af Snapchat-brugere kom tredjepartsapplikationer i stand til at give brugerne mulighed for at dele fotos og videoer, der blev taget med et andet kamera end det Snapchat kommer med, til den berømte sociale medieplatform. Disse tredjepartsapplikationer viste sig imidlertid at være i strid med Snapchats brugsvilkår og blev derfor forbudt af Snapchat - dog ikke at tredjepartsapplikationerne var omhyggeligt udviklet og fejlfri.

Det var omkring dette tidspunkt, at folkene på Snapchat indså, hvor latterligt det faktum, at brugerne kun kunne dele fotos eller videoer, der blev taget med Snapchats indbyggede kamera, var. Efter denne åbenbaring udviklede Snapchat en funktion kendt somMinderog integrerede den i Snapchat-applikationen. DetMinder-funktion holder styr på både fotos og videoer, der er taget med Snapchat-kameraet, som du senere besluttede at gemme på enhedens hukommelse, og fotos og videoer, der er optaget ved hjælp af enhedens stockkamera eller tredjepartskameraapplikationer, der er lokalt gemt på din enhed.

DetMinderfunktionen kan følgelig bruges til at lege med og derefter dele ethvert foto eller video, uanset dets oprindelse, der er gemt lokalt i enhedensKamerarulle(eller en anden mappe) via Snapchat både som en personlig besked til en eller flere kontakter eller som din Snapchat-historie. Denne geniale funktion, der ikke er mindre end en gave, kan bruges til at gemme fotos eller videoer, der er taget med Snapchat-kameraet, til din enheds opbevaring og få adgang til, manipulere og dele fotos eller videoer, der er gemt på enhedens lager.

Adgang til Snapchats minder

For at kunne brugeMinderfunktion, Snapchat har, skal du først kunne få adgang til den. Det Minderfunktion blev introduceret i form af helt ny ejendom inden for Snapchat-applikationen. Uanset hvilket operativsystem du bruger Snapchat på, kan du få adgang tilMinderfunktion, hvis du blot:

  1. ÅbnSnapchatapp på din enhed.
  2. Sørg for, at du er påKamerafanen. Når du starterSnapchat, det starter medKamerafanen foran og i midten, men hvis du havde din enhed, skal du trække en allerede kørende forekomst afSnapchat, åbner den muligvis med en anden fane på skærmen. Hvis det er tilfældet, kan du blot stryge til venstre eller højre for at komme dig tilKamerafanen.
  3. Tryk på det lillebilledeikon placeret direkte underFangeknappen på Kamerafanen. Indkapslet i dette ikon vil være en meget lille miniaturebillede af din seneste hukommelse.

Når du gør det, en skærm mærketMinderglider op fra bunden af ​​skærmen. Dette skærmbillede er opdelt i forskellige faner som f.eksAlle- fanen, der viser miniaturer for hvert enkelt foto eller video, der er taget med Snapchat-kameraet, som du har gemt på din enheds lager, ogKamerarulle- fanen, der indeholder hvert enkelt foto eller video, der er gemt på din enhed uanset oprindelse eller lagerplacering.

Uploade fotos eller videoer fra Memories til Snapchat

Hvis du ved, hvordan du får adgang tilMinderfunktion på Snapchat, kan du gå videre til at lære, hvordan man rent faktisk bruger det. Hvis du vil uploade fotos eller videoer, der er gemt lokalt på din enhed, til Snapchat ved hjælp afMinderfunktion, skal du være i stand til at navigere i indviklingerne i funktionen, så her kan du gøre det:

  1. Som nævnt før,Minderskærmen vil have flere faner. Dem, du skal bekymre dig om, erAllefanen ogKamerarullefanen. Hvis du gerne vil dele på Snapchat et foto eller en video, du har taget med Snapchats kamera, er Allefane, hvor du vil være. Men hvis du ønsker at dele et foto eller en video, der ikke er taget med Snapchats kamera til den sociale medieplatform, skal du skifte til KameraRullefanen.
  2. IKamerarulle fanen, vil du se hvert enkelt foto eller hver video, der findes på enhedens indbyggede lager. Find og tryk på det foto eller den video, du vil dele via Snapchat eller sæt op som din Snapchat-historie. Hvis du gør det, åbnes en forhåndsvisning af billedet eller videoen.
  3. Hvis du vil dele billedet eller videoen, som den er, skal du trykke på det blåSendei nederste højre hjørne af skærmen. Hvis du dog vil lavevalgfrie redigeringertil billedet eller videoen ved hjælp af Snapchats populære redigeringsværktøjer, før du deler det, skal du trykke på trelodrette justerede hvide prikkerøverst til højre på skærmen og tryk påRediger fotoellerRediger videoi den resulterende kontekstmenu. Når du er færdig med at redigere dit foto eller din video, skal du trykke på det blåSendei nederste højre hjørne af skærmen.
  4. Du vil nu blive ført tilSend til… skærm. På denne skærm kan du vælge, om du vil sætte billedet eller videoen op som din Snapchat-historie eller sende det til bestemte personer gennem appen. Derudover, hvis du vil, kan du endda tilføje en besked, der skal leveres sammen med det valgte foto eller video.
  5. Når du har valgt, hvordan og med hvem du vil dele det valgte foto eller video, skal du blot trykke på det blåSendeknappen i nederste højre hjørne af skærmen, og det valgte foto eller video vil blive sendt på vej.

Med stor kraft kommer stor begrænsning

MensMinderfunktion er et gigantisk skridt i den rigtige retning, det er langt fra fejlfrit og allmægtigt. Der er et par forbehold for at brugeMinderfunktion til at dele lokalt gemte fotos eller videoer til Snapchat.

  • Snapchat har en begrænsning på 10 sekunder på videoer -Hvis du prøver at uploade en video, der er længere end 10 sekunder, til Snapchat ved hjælp afMinderfunktion, vil Snapchat ikke være i stand til at redigere og dele hele videoen. Applikationen vil i stedet klippe den video ned til et 10 sekunders klip, der starter med det punkt i den video, du var på, mens du ser dens forhåndsvisning.
  • De fotos eller videoer, du uploader, ser muligvis ikke nøjagtigt det samme ud - Hvert foto eller video, du uploader til Snapchat ved hjælp afMinderfunktion muligvis ikke overholder Snapchats standarder. Hvis det tilfældigvis er tilfældet, importerer og uploader Snapchat det valgte foto eller den valgte video, mens du prøver at holde den så tæt på originalen, som applikationen muligvis kan, men du vil muligvis ende med at se et par forskelle mellem det, du valgte, og hvad der var deles i sidste ende på Snapchat. Et ekstremt almindeligt eksempel på dette er billeder, der ikke blev taget direkte gennem Snapchat-applikationen, der beskæres og har sorte kanter, når de uploades til og deles via den sociale medieplatform.