Vejledninger

Sådan oprettes Windows 7 Bootable DVD eller USB

For at oprette en bootbar USB / DVD skal du have en tom skrivbar DVD eller en USB med mindst 4 GB ledig plads til rådighed. For at køre Windows 7-startbart USB / DVD-værktøj er minimumskravene til systemet:

* Windows XP SP2, Windows Vista eller Windows 7 (32-bit eller 64-bit)

* Pentium 233-megahertz (MHz) -processor eller hurtigere (300 MHz anbefales)

* 50 MB ledig plads på din harddisk

* DVD-R-drev eller 4 GB flytbart USB-flashdrev

Opret en bootbar Windows 7 USB / DVD

Download Windows 7-bootbar USB / DVD-downloadværktøj ved at klikke her. Klik og kør den downloadede fil Windows7-USB-DVD-tool.exe. Du bliver bedt om at vælge den ISO-fil, som du har brug for til at oprette USB / DVD. Download den krævede Windows 7 ISO-fil (sørg for at du har ægte licens eller har købt Windows 7).

//www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows7

På dette tidspunkt skal du være på trin 1 i Windows 7 bootbar USB / DVD-værktøj sammen med den krævede ISO-fil, der er downloadet. Klik på knappen Gennemse, vælg den downloadede ISO-fil, og klik på Næste. Vælg din medietype enten DVD eller USB.

Når du har valgt medietypen, bliver du bedt om at vælge den rigtige enhed i rullemenuen som vist nedenfor. Vælg den korrekte medietype, og klik på Start kopiering.

Du vil se barens fremskridt, når det skriver til mediet for at oprette det bootbare medie. Når den har afsluttet processen, har du med succes oprettet det startbare medie til Windows 7, som kan bruges til at starte og installere Windows 7 på systemer.

De fleste enheder giver dig nu mulighed for direkte at starte via USB, hvis denne mulighed ikke er tilgængelig, så kan du ændre startrækkefølgen fra bios. Se efter muligheder ved opstart, før systemmærket logo vises.

Disse muligheder fås ved hjælp af F-nøgler, den mest anvendte nøgle til adgang til bios er F11.

Bemærk:Dette værktøj bruges også til at oprette startbare medier til Windows 8, 8.1 og 10. Proceduren er den samme.

Du kan også kontrollere, hvordan du opretter Windows 10 Bootable USB ved hjælp af Rufus

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found