Vejledninger

Sådan løses 'Automationsserver kan ikke oprette objekt' -fejl på Windows?

Dette problem vises ofte i Internet Explorer, når brugere prøver at køre forskellige scripts på websteder eller når de bruger ActiveX-kommandoer. Nogle brugere har også rapporteret, at de begyndte at bemærke fejlen efter installation af forskellige tilføjelser og udvidelser i Internet Explorer, som også ikke kører.

Problemet er ikke veldokumenteret af Microsoft, men mange andre brugere rapporterede, at de så problemet, og de var i stand til at løse det manuelt. De har delt deres metoder, og vi besluttede at samle dem i denne artikel. Sørg for at følge instruktionerne nøje for at løse problemet!

Hvad forårsager fejlen "Automationsserver kan ikke oprette objekt" på Windows?

Listen over mulige årsager består faktisk af en enkelt hovedårsag, der gav hovedpine til mennesker over hele verden.

 • Sikkerhedsindstillinger - Det er relateret til en sikkerhedsmulighed inden for Internetindstillinger, som ikke tillader browseren at køre scripts, medmindre de er blevet markeret som sikre af browseren. Dette er især problematisk for brugerfremstillede ActiveX-kontroller, og indstillingen skal ændres for at slippe af med fejlen.
 • Andre internetindstillinger - Hvis der er andre forkert konfigurerede indstillinger i Internet Explorer, bør det løse problemet at nulstille dem fuldstændigt.

Løsning 1: Skift sikkerhedsindstillinger og ryd browserdata

Hvis problemet vises, når du prøver at køre ActiveX-kontroller eller efter installation af en Internet Explorer-tilføjelse / udvidelse, er årsagen sandsynligvis det faktum, at din browsers internetsikkerhedsindstillinger er for strenge til, at kommandoen kan køre. Du kan løse problemet ved at sænke sikkerhedsindstillingerne.

 1. Åben Internet Explorer ved at søge efter det i Start-menu eller ved at finde den på din pc og klikke på tandhjulsikon placeret i øverste højre hjørne for at få adgang til rullemenuen.
 2. Klik på i menuen, der åbnes Internet muligheder og vent på, at vinduet åbnes.
 1. Naviger til Sikkerhed fanen og klik på Pålidelige websteder. I Sikkerhedsniveau for denne zone Klik på Brugerdefineret niveau… Rul, indtil du når ActiveX-kontroller og plug-ins.
 1. Sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for Initialiser og script ActiveX-kontroller er ikke markeret som sikre til scripting er indstillet til Aktiver. Klik på Okay knappen i bunden af ​​begge vinduer.
 2. Gå tilbage til internet muligheder skærm, men denne gang skal du navigere til Generel fanen. Under Gennemse historie Klik på Slet ... knap.
 1. Sørg for at markere afkrydsningsfeltet ud for Midlertidige internetfiler og webstedsfiler, Cookies og webstedsdataog Sporingsbeskyttelse, ActiveX-filtrering og Spor ikke. Andre poster er valgfri. Klik på Slet og genstart computeren for at se, om problemet stadig vises på din computer.

Bemærk: Nogle brugere har rapporteret, at det af en eller anden grund er Initialiser og script ActiveX-kontroller er ikke markeret som sikre til scripting indstillingen er nedtonet for dem. Det er let at omgå dette problem, og det involverer redigering af registreringsdatabasen.

 1. Da du skal redigere en registreringsdatabasenøgle, anbefaler vi, at du tjekker denne artikel, som vi har offentliggjort, for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert for at forhindre andre problemer. Der vil stadig ikke være noget galt, hvis du følger trinene omhyggeligt og korrekt.
 2. Åbn Registreringseditor vindue ved at skrive “regedit” i søgefeltet, Start-menuen eller dialogboksen Kør, som du kan få adgang til med Windows-nøgle + R tastekombination. Naviger til følgende nøgle i din registreringsdatabase ved at navigere i venstre rude:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Politikker \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internetindstillinger \ Zoner \ 3
 1. Klik på denne tast, og prøv at finde en navngivet post 1201. Hvis det ikke er der, skal du oprette en ny DWORD-værdi post kaldet 1201 ved at højreklikke i højre side af vinduet og vælge Ny >> DWORD (32-bit) værdi. Højreklik på det, og vælg Modificere indstilling fra genvejsmenuen.
 1. I Redigere vindue under Værdidata sektion ændre værdien til 3 og anvend de ændringer, du har foretaget. Sørg for, at basen er indstillet til decimal. Bekræfte eventuelle sikkerhedsdialoger, der kan vises under denne proces.
 2. Du kan nu genstarte din computer manuelt ved at klikke på Start-menu >> Tænd / sluk-knap >> Genstart og kontroller, om problemet er væk. Dette løser sandsynligvis problemet med det samme.

Hvis du vil undgå at bruge registreringsdatabasen, kan du også gøre det samme i Local Group Policy Editor. Bemærk, at dette sæt trin kun anbefales til brugere, der har Windows Enterprise- eller Pro-versioner, da Group Policy Editor ikke er tilgængelig på Windows Home.

 1. Brug Windows-nøgle + R tastekombination (tryk på tasterne samtidigt) for at åbne Løb dialog boks. Gå ind "gpedit.msc”I dialogboksen Kør, og tryk på OK-knappen for at åbne Lokal redaktør for gruppepolitik værktøj. På Windows 10 kan du prøve at skrive Group Policy Editor i Start-menu og klik på det øverste resultat.
 1. I venstre navigationsrude i Local Group Policy Editor under Computerkonfiguration, dobbeltklik på Administrative skabeloner, og naviger til Windows-komponenter>Internet Explorer > Internetkontrolpanel> Sikkerhedsside> Internetzone.
 2. Vælg Internetzone mappe ved at venstreklikke på den og tjekke dens højre sidesektion.
 3. Dobbeltklik på “Initialiser og script ActiveX-kontroller er ikke markeret som sikre til scripting”Politik og tjek alternativknappen ud for“Aktiveret" mulighed.
 1. Anvend de ændringer, du har foretaget, inden du afslutter. Ændringerne anvendes først, før du genstarter.
 2. Til sidst skal du genstarte computeren for at gemme ændringerne og kontrollere, om du stadig er målrettet mod fejlen.

Løsning 2: Nulstil Internet Explorer-indstillinger

Dette er en grundlæggende løsning, som kan hjælpe dig med at komme til løsningen hurtigst. Denne metode har faktisk hjulpet brugere, især dem, der meget gerne ville eksperimentere med deres Internet Explorer-installation. Sørg for at prøve det!

 1. Åben Internet Explorer ved at søge efter den eller ved at dobbeltklikke på dens genvej på Desktop, vælg Værktøjer knappen øverst til højre på siden, og vælg derefter Internet muligheder.
 2. Du kan også åbne Kontrolpanel ved at søge efter det, skal du ændre Vis af mulighed for at Kategori og klik på Netværk og internet. Klik på internet muligheder knap, som skal være den anden post i det nye vindue, og fortsæt med løsningen.
 1. Naviger til Fremskreden fanen, og klik derefter på Nulstil Vælg Slet personlige indstillinger afkrydsningsfelt, hvis du vil fjerne browserhistorik, søgeudbydere, acceleratorer, startsider og InPrivate-filtreringsdata. Dette anbefales, hvis du virkelig vil nulstille din browser, men at vælge denne er valgfri, hvis du har fulgt alle trin fra løsning 1.
 1. I Nulstil Internet Explorer-indstillinger Klik på dialogboksen Nulstil og vent på, at Internet Explorer er færdig med at anvende standardindstillinger. Klik på Luk >> OK.
 2. Når Internet Explorer er færdig med at anvende standardindstillingerne, skal du klikke på Tæt, og klik derefter på Okay. Kontroller, om du er i stand til at bruge det uden problemer.