Vejledninger

Fix: Overwatch kunne ikke oprette forbindelse til serveren

Overwatch er et holdbaseret multiplayer first-shooter-spil, der udgives af Blizzard Entertainment. Det er et andet flagskibsspil efter World of Warcraft. Som alle andre online multiplayer-spil støder Overwatch også på flere forbindelsesfejl med "Overwatch kunne ikke oprette forbindelse til serveren" øverst på listen.

Sandheden bliver fortalt, der er ingen endelig løsning på denne slags fejl. Problemerne kan potentielt være overalt, inklusive serveren, internetudbyderen, din lokale viderestillingsstation, din computer osv. Alligevel har vi forsøgt at skitsere de ting, der skal kontrolleres, og flere løsninger. Start med den første og arbejd dig ned.

Men inden du fortsætter med løsningerne, skal du sørge for at genstarte dit system og kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 1: Kontroller for serverskader

Den første og fremmeste ting, du skal kontrollere, er for serverudbrud. Fejlen “Outlook kunne ikke oprette forbindelse til serveren”Dukkede meget op i det forløbne år og blev endda af Blizzard anerkendt for at være et officielt problem. Efter den rettelse, der var leveret af dem, kunne spillerne stadig ikke oprette forbindelse, eller de blev afbrudt inden for rangerede kampe. Dette fik dem til at miste point, som de ikke kunne få.

Du bør tjekke i forskellige fora og tråde fra Overwatch-samfundet og se om andre spillere også oplever lignende problemer som dig. Du kan også kontrollere tredjepartswebsteder for at se status.

Løsning 2: Skift forbindelsestilstand

Den kommunikationsmetode, du bruger, oplever muligvis forsinkelser og pakketab. Det er kendt, at Wi-Fi-forbindelser underpresterer, hvis din computer får et svagt signal. Nogle gange fungerer denne computers Wi-Fi-modtager også fejl og taber pakker nu og da.

Der er flere midler til at imødegå dette problem. Du kan tilslutte en Ethernet kabel direkte til din computer i stedet for at stole på Wi-Fi-signaler. Hvis du ikke har et Ethernet-setup, kan du slutte en Ethernet-ledning til bagsiden af ​​din router og slutte den til din computer. Desuden kan du også bruge enkle enheder til at fungere som repeatere (Wi-Fi-udvidere) og se om dette løser problemet. Også nogle gange for mange mennesker forbruger internettet kan forårsage dette problem. Sørg for, at du får nok båndbredde og en stabil internetforbindelse.

Dette trin er meget vigtigt, da vi på en måde bestemmer, om problemet ligger ved din ende i det netværk, du bruger.

Løsning 3: Scan og reparer filer

I denne løsning vil vi prøve at afgøre, om problemet ligger i dine spilfiler. Der kan være nogle korrupte moduler eller fejlagtigt opdaterede filer, der kan få spillet til at være ustabilt og dermed slippe forbindelsen hver gang imellem.

 1. Luk alle processer relateret til Overwatch gennem task manager.
 2. Tryk på Windows + R for at åbne kommandofeltet Kør, og kopier og indsæt følgende i det.
  % brugerprofil% \ Documents \ Overwatch \ Settings \
 3. Find og slet filen Overwatch Setting. Det vil være noget som Settings_v0.ini
 4. Åbn Blizzard-applikationen. Klik nu på Spil fanen og vælg Overwatch fra venstre navigationsrude. Klik nu Muligheder og vælg Scan og reparer.
 5. Nu når scanningen starter, vil du se en statuslinje nederst på siden. Denne proces kan tage et stykke tid, så læn dig tilbage og annuller ikke etape. Når scanningen er afsluttet, kan du prøve at spille spillet og se, om problemet er løst. Overvej også at genstarte din computer.

Løsning 4: Opdater Overwatch til den nyeste version

Blizzard har tendens til at frigive periodiske opdateringer for at rette fejl og problemer. Dette syntes at være tilfældet sidste år, hvor et flertal af spillerne ikke var i stand til at oprette forbindelse til en stabil forbindelse til spillet. Som svar frigav Blizzard en Overwatch-opdatering for at løse dette problem.

Sørg for, at du har en stabil internetforbindelse, inden du fortsætter med denne løsning.

 1. Åbn Battle.net applikationen og fra sektionen af Spil, Vælg Overwatch.
 2. Kontroller nu, om der er nogen tilgængelige opdateringer. Udfør seneste opdatering og se om dette løser problemet for dig.

En anden ting du skal prøve er power-cykling din computer. Power-cykling er en handling, der slukker en enhed helt og derefter igen. Årsager til strømcykling inkluderer, at en elektronisk enhed geninitialiserer sit sæt konfigurationsparametre eller gendanner fra en tilstand eller et modul, der ikke reagerer. Det bruges også til at nulstille alle netværkskonfigurationer, da de alle går tabt, når du slukker enheden helt. Efter at have slukket for computer, Tag hovedstrømkablet ud og lad dem forblive inaktive i en et par minutter (~ 5). Efter den krævede tid skal du tilslutte kablerne og tænde computeren. Gør det samme med din router. Når du har tændt alt igen og oprettet forbindelse til internettet, skal du kontrollere, om problemet blev løst.

Løsning 5: Deaktiver proxyserver

Hvis du bruger proxyindstillinger til dit arbejde eller universitet, kan dette forårsage problemet. Proxyindstillinger giver internettet en anden sti til at fungere. Denne implementering udføres hovedsageligt i institutioner eller arbejdspladser, der ikke tillader fuld internetadgang eller overvåger den.

 1. Trykke Windows + R, skriv “inetcpl.cpl”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Vælg Fanen Forbindelser og klik på LAN-indstillinger knap til stede i den nærmeste ende af vinduet.
 3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der siger “Brug en proxyserver til dit LAN”. Tryk på OK for at gemme ændringer og afslutte.
 4. Kontroller nu, om problemet blev løst. Hvis du bruger internettet inden for et institut, er det muligt, at de kun tillader forbindelser ved hjælp af en proxyserver. I så fald skal du muligvis søge efter forskellige netværksalternativer derude.

Løsning 6: Opdater Windows til den nyeste version

Forældede Windows kan forårsage mange problemer for en bruger. Derudover patches mange problemer i forbindelse med software / hardware i en Windows-opdatering, og det problem, du står over for, er muligvis allerede blevet patched i den nyeste Windows-opdatering. I så fald kan opdatering af Windows til den nyeste version muligvis løse problemet. Sørg for, at du er logget ind som administrator. Der kræves også god internetadgang.

 1. Trykke Windows nøgle og type Opdatering. Klik derefter på i søgeresultaterne Søg efter opdateringer.
 2. Klik nu på i Windows Update Søg efter opdateringer. Og hvis der er opdateringer tilgængelige, skal du installere dem og derefter kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 7: Nulstil netværkskonfigurationer

Som en sidste udvej skal du prøve at nulstille alle netværkskonfigurationer og se om dette løser noget. Der er en meget lille chance for, at dette løser dit problem med 'mislykkedes at oprette forbindelse', men der er stadig en chance, som du skal tage. Hvis selv denne løsning ikke fungerer, skal du gå over til Overwatch og lave en officiel billet enten i spillet eller i fora.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende kommando for at nulstille Winsock-dataene.
  netsh winsock reset
 3. En genstart er nødvendig for at gennemføre alle ændringer. Efter genstart skal du kontrollere forløbet af fejlen.

Hvis nulstilling af Winsock ikke fungerer så godt, kan vi prøve at frigive og forny IP'en og også prøve at skylle DNS.

 1. Åbn et forhøjet kommandopromptvindue, og skriv følgende kommandoer:
ipconfig / release
ipconfig / forny
ipconfig / flushdns

Når du har udført alle trinene, skal du kontrollere, om du med succes kan oprette forbindelse til Overwatch-servere.

Tips:

 • Du kan ændre indstillingerne for din "Hosts-fil" som vist i den officielle dokumentation vedrørende fejlfinding af din forbindelse på Overwatchs websted.
 • Glem ikke at opdatere dine drivere, især grafikdrivere til den nyeste version.
 • Sørg for, at alle baggrundsprocesser er lukket, og ingen tredjepartsapplikationer er i konflikt med Overwatch, eller du kan prøve enten ved at rense Windows eller bruge fejlsikret tilstand med netværk.
 • Deaktiver dit Antivirus, og sluk for din Firewall for at kontrollere, om de opretter problemet. Advarsel: Deaktiver Antivirus og sluk din Firewall på egen risiko, da dette trin vil gøre dit system sårbart over for trusler som vira og malware osv.
 • Prøv at starte Overwatch på en ny administratorkonto, og se om dette gør tricket.
 • Du kan køre enpathping ' for at bestemme sundheden for din forbindelse. Denne praksis instrueres normalt af Overwatch-medarbejdere, når du fejler din forbindelse.
Tags Spil overwatch Overwatch Fejl