Vejledninger

Fix: Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)

Flere VirtualBox-brugere støder på “Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl, når de prøver at åbne en virtuel maskine. Berørte brugere rapporterer, at denne fejl opstår med flere virtuelle maskiner (inklusive nye, som de prøver at oprette). Dette særlige problem er bekræftet at forekomme på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hvad der forårsager "Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med afslutningskode 1 (0x1)" -fejl

Vi forsøgte at komme til bunden af ​​dette problem ved at undersøge forskellige brugerrapporter. Baseret på hvad vi samlede og baseret på flere løsninger, der påvirkede annoncerede brugere, har vi formået at identificere flere potentielle synder, der kan udløse denne særlige fejlmeddelelse:

 • VirtualBox-kernedriveren er ikke installeret (eller er beskadiget) - Et par brugere har formået at få løst problemet ved at geninstallere VirtualBox sammen med VirtualBox-kernedriveren.
 • Tredjeparts antivirus forstyrrer VirtualBox - I et par rapporter var berørte brugere i stand til at få løst problemet ved midlertidigt at deaktivere realtidsbeskyttelse af deres tredjeparts-AV.
 • En dårlig Windows Update forårsager fejlen - Der er en bestemt opdatering, der bekræftes at forårsage netop denne fejl. Indtil videre er dette problem kun bekræftet at forekomme den Windows 7.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse dette særlige problem, gør en af ​​nedenstående metoder dig i stand til at løse problemet. Nedenfor har du flere rettelser, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at få løst problemet.

Da metoderne nedenfor er sorteret efter effektivitet og sværhedsgrad, skal du følge dem i den rækkefølge, de præsenteres, indtil du finder en løsning, der med succes løser problemet i dit særlige scenario.

Metode 1: Genstart dit system

Hvis du ikke allerede har gjort dette, skal du starte med at genstarte din maskine. Flere brugere har rapporteret, at VirtualBox efter at have genstartet deres computer var i stand til at åbne virtuelle maskiner uden at blive afbrudt af“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl.

Hvis en genstart ikke er effektiv, eller du leder efter en mere permanent løsning, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Deaktiver antivirusprogrammet, mens du kører den virtuelle maskine

En anden hyppig synder, der vil udløse“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl er en ekstern antiviruspakke (en anden sikkerhedsindstilling end Windows Defender).

Flere brugere, der brugte en tredjeparts sikkerhedssuite, har rapporteret, at fejlen ikke opstår, hvis AV-beskyttelsen i realtid er deaktiveret. Trinene til deaktivering af realtidsbeskyttelsen er specifikke for hver tredjeparts antivirus, men du kan typisk deaktivere den ved at højreklikke på proceslinjeikonet og bruge kontekstmenuen.

Et alternativ ville være at afinstallere sikkerhedspakken fuldstændigt ved at fjerne tredjeparts sikkerhedspakke fra dit system. Du kan gøre dette ved at følge denne vejledning (her).

Når antivirusprogrammet er taget hånd om, skal du åbne VirtualBox og starte den virtuelle maskine igen. Hvis AV forstyrrede VirtualBox, får du ikke længere det“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl.

Hvis du stadig ser fejlen trods deaktivering af din tredjeparts sikkerhedssuite, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Installation af VirtualBox-kernedriveren

Flere brugere har formået at løse problemet ved at geninstallere VirtualBox sammen med VBoxDrv.inf (VirtualBox Kernel-driveren). Denne tilgang ser ud til at have hjulpet mange anvendelser til at løse problemet for godt.

Nogle brugere har rapporteret, at bare installation af VBoxDRV.inf driver var nok, men det er bedre for dig at geninitiere alle VirtualBoxs komponenter. Her er en hurtig guide gennem det hele:

 1. Præs Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne op Programmer og funktioner.
 2. Inde Programmer og funktioner, rul gennem listen over applikationer for at finde Oracle VM VirtualBox. Når du ser posten, skal du højreklikke på den og vælge Afinstaller. Følg derefter vejledningen på skærmen for at fjerne softwaren fra dit system.
 3. Når softwaren er afinstalleret, skal du genstarte din maskine. Ved næste opstart skal du sørge for, at ingen tredjeparts antivirus kører.
 4. Åbn File Explorer, og naviger til følgende placering:
  C: \ Program Files \ Oracle \ VirtualBox \ drivers \ vboxdrv \ VBoxDrv.inf
 5. Når du er der, skal du højreklikke på VBoxDRv.inf og vælg Installer, og klik derefter på Ja ved UAC (brugerkontokontrol) hurtig.
 6. Når du først ser “Operationen blev gennemført med succes”Prompt, klik Okay og kør den virtuelle maskine igen. Det skal åbnes uden“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl.

Metode 4: Installation af Microsofts opdatering af bug fix (kun Windows 7)

I henhold til forskellige brugerrapporter er der en Windows-opdatering, der bekræftes at forårsage“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl. Som det viser sig, erKB3004394 opdatering vil savne installation af en .cat-fil, der forhindrer VirtualBox i at verificere ægtheden af ​​flere DDL-filer.

Bemærk: Hvis du ikke bruger Windows 7, skal du springe direkte til Metode 5.

Heldigvis er løsningen på det ekstremt simpelt, da Microsoft allerede har udgivet et hotfix til det. Følg nedenstående trin for at løse fejlen (hvis den skyldtes en dårlig opdatering) på Windows 7:

 1. Besøg dette officielle Microsoft-link (her) og download hotfixet til Windows 7 ved at klikke på Download pakken nu.
 2. Klik på på det næste skærmbillede Hent knappen for at starte download.
 3. Når download er afsluttet, skal du åbne den eksekverbare opdatering og følge vejledningen på skærmen for at installere den på dit system. Det fungerer som et fjernelsesværktøj og sletter den dårlige opdatering helt.
 4. Genstart din computer, og åbn den virtuelle maskine igen ved næste opstart, og se om du stadig støder på“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl. Hvis du er, skal du gå over til den endelige metode nedenfor.

Metode 5: Start af maskinen i hovedløs tilstand (midlertidig løsning)

Hvis du er kommet så langt uden et resultat, er der en løsning, som mange berørte brugere har brugt til at omgå“Virtuel maskine er uventet afsluttet under opstart med udgangskode 1 (0x1)”Fejl. Men det har en stor ulempe - det er kun en midlertidig løsning.

Flere brugere har rapporteret, at fejlen ikke opstår, hvis de starter maskinen i hovedløs tilstand og derefter klikker på Vis. Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Åbn VM VirtualBox, og klik en gang for at vælge den maskine, der viser dig fejlmeddelelsen. Klik derefter på pilen ved siden af ​​den valgte maskine Start ikon og vælg Hovedløs Start.
 2. Vent 10-15 sekunder, og klik derefter på At vise for at åbne skærmen.

  Det er alt der er ved det. Men husk at du bliver nødt til at gentage proceduren ovenfor hver gang du starter den virtuelle maskine.

Bemærk:Sørg også for, at der ikke er noget plugin installeret i din browser, der forårsager dette problem med Virtual-boksen. Det er blevet købt under vores opmærksomhed, at IBM Trusteer Rapport-plugin er uforeneligt med Virtual box, så sørg for at afinstallere det, før du prøver at få adgang til det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found