Vejledninger

Fix: VBOX_E_FILE_ERROR (0x80bb0004)

Flere brugere rapporterer at fåvbox_e_file_error (0x80bb0004) fejl når du prøver at vedhæfte en virtuel disk til den virtuelle maskine ved hjælp af VirtualBox. Andre brugere rapporterer, at problemet for dem opstår, når de prøver at eksportere et tidligere oprettet apparat til VM VirtualBox Manager.

Hvad forårsager vbox_e_file_error (0x80bb0004) fejlen

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugere og den metode, som de angiveligt brugte til at løse fejlmeddelelsen. Baseret på hvad vi var i stand til at samle, er der flere ret almindelige scenarier, der vil udløse netop denne fejlmeddelelse:

 • .Vmdk- eller .vdi-filen er korrupt - Denne særlige fejl rapporteres ofte at forekomme, når brugeren forsøger at importere et virtuelt apparat, der er downloadet over internettet. Dette kan forekomme på grund af en ufuldstændig download eller et netværksproblem.
 • vbomxmanage.exe har ikke administratorrettigheder - En anden almindelig årsag, der vil udløse dette problem, er, når en komponent, der er involveret i import- eller eksportprocessen, mangler administratorrettigheder. Dette rapporteres for det meste at forekomme, når brugeren forsøger at vedhæfte en virtuel disk hostet på et USB-drev.
 • Maskinkonfigurationen skal opdateres - Fejlen kan også opstå, fordi en eller anden manuel intervention har ødelagt din nuværende konfiguration af den virtuelle maskine. Nogle brugere i en lignende situation har formået at få løst problemet ved at genskabe den virtuelle maskine fra bunden i VirtualBox.
 • .Vdi- eller .vmdk-filen indeholder dårlige sektorer - Flere brugere har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de brugte CHKDSK-værktøjet til at scanne filen for dårlige sektorer. Dette antyder, at fejlen også kan opstå på grund af filkorruption.
 • Korrupt installation af VM VirtualBox - En beskadiget Windows VirtualBox-installation kan også udløse denne fejlmeddelelse. Nogle brugere har formået at løse problemet ved at afinstallere hele VM VirtualBox-klienten sammen med alle tilknyttede komponenter.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse dette særlige problem, giver denne artikel dig en liste over bekræftede fejlfindingstrin. Nedenfor har du en liste over metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt for at få problemet løst.

For de bedste resultater skal du følge de potentielle rettelser nedenfor i rækkefølge, indtil du støder på en, der er effektiv til din særlige situation.

Lad os begynde!

Metode 1: Download .vmdk- eller .vdi-filen igen

Hvis du får denne særlige fejl, når du prøver at importere et virtuelt apparat til Oracle VM VirtualBox Manager, er det meget sandsynligt, at du har at gøre med en form for korruption.

De mest berørte brugere rapporterede, at det lykkedes dem at løse problemet, efter at de havde downloadet det virtuelle apparat igen eller efter at de udførte en grundig CHKDSK.

Hvis din situation svarer til den ovenfor beskrevne, skal du starte med at downloade .vmdk fil (hvis du har det over internettet). Du kan muligvis beskæftige dig med en afbrudt eller delvist downloadet opdatering.

Når download er afsluttet, skal du prøve at importere Virtual Appliance igen til din VM VirtualBox Manager. Hvis denvbox_e_file_error (0x80bb0004) fejl returnerer, du har lige bekræftet, at fejlen ikke opstår på grund af en beskadiget download.

Hvis du stadig ser fejlen, eller hvis du ikke har downloadet .vmdk-filen fra internettet, skal du gå ned til næste metode nedenfor

Metode 2: Åbning af vboxmanage.exe med administrative rettigheder

Hvis fejlkoden er pakket ind i en Access Denied-fejl, er det meget sandsynligt, at du støder på problemet, fordi du ikke åbner vboxmanage eksekverbar med administrative rettigheder. Nogle berørte brugere har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de åbnede både VirtualBox og vboxmanage.exe som administrator.

Dette er en ganske almindelig begivenhed, når du prøver at tilslutte en virtuel disk (hostet på et USB-drev) til en virtuel maskine. Som det viser sig, kræver RAW-adgang til USB-enheden administratorrettigheder, hvilket er det, der måske ender med at producere fejlen.

Så inden du prøver noget andet, skal du sikre dig, at du bruger administratorrettigheder, når du udfører den administrerende del ved at højreklikke på vboxmanage.exe og vælge Kør som administrator.

Hvis denne metode ikke tillod dig at løse problemet, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Oprettelse af en ny virtuel maskine

Flere brugere, der stødte påVBOX_E_FILE_ERROR (0x80BB0004)fejl ved forsøg på at importere OVA-filen til apparatet til VirtualBox rapporterede, at det lykkedes dem at løse problemet ved at oprette en ny virtuel maskine fra bunden.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Åbn Oracle VM VirtualBox, og tryk på Nyfor at oprette en ny virtuel maskine.
 2. Navngiv din nye virtuelle maskine, og vælg derefter Type og Version af det emulerede operativsystem.
 3. Vælg den tildelte hukommelsesstørrelse ved at skifte og klikke Næste endnu engang.
 4. I det næste skærmbillede skal du vælge at Brug en eksisterende virtuel harddiskfilskal du klikke på mappeikonet og gennemse placeringen af ​​.vdi-filen.
 5. Når den nye virtuelle maskine er genskabt, skal du gentage de trin, der tidligere udløstevbox_e_file_error (0x80bb0004) fejlog se om problemet er løst.

Hvis du stadig ser den samme fejlmeddelelse, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Kørsel af CHKDSK

Flere brugere har rapporteret, at problemet blev rettet, efter at de kørte en CHKDSK-scanning på deres computer. Tilsyneladende CHKDSK utility er perfekt i stand til at finde og rette fejl i .vdi fil.

Hvis fejlen opstår på grund af nogle dårlige sektorer i .vdi-filen, skal følgende procedure løse problemet helt. Her er hvad du skal gøre:

Bemærk: Hvis du støder på dette problem på Linux, kan du bruge FSCK (File System Check) i stedet.

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne et forhøjet kommandopromptvindue.
 2. Inde i den forhøjede kommandoprompt skal du blot køre følgende kommando og trykke på Gå ind for at starte en scanning.
  chkdsk X: / f / r / x

  Bemærk: Husk, at X kun er en pladsholder for volumenbogstavet på det drev, der indeholder .vmdk- eller .vmi-filen. Udskift det i overensstemmelse hermed, så det ser sådan ud: chkdsk c: / f / r / x

 3. Den kommando, du lige har kørt, scanner lydstyrken og forsøger at rette eventuelle fundne fejl ud over at forsøge at gendanne oplysninger fra dårlige sektorer. Når proceduren er afsluttet, skal du lukke den forhøjede kommandoprompt og genstarte computeren.
 4. Ved næste opstart skal du se, om problemet er løst ved at gentage den samme procedure, som tidligere vistevbox_e_file_error (0x80bb0004) fejl.

Hvis du stadig støder på den samme fejlmeddelelse, skal du gå ned til den sidste metode nedenfor.

Metode 5: Geninstaller Oracle Virtual-boksen

Nogle brugere støder på det sammevbox_e_file_error (0x80bb0004) fejlhar rapporteret, at problemet først blev løst, efter at de geninstallerede hele Oracle Virtual-boksinstallationen. Dette synes at antyde, at en beskadiget installation muligvis også er ansvarlig for denne særlige fejl.

Her er en hurtig guide til geninstallation af Oracle VirtualBox:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og tryk på Gå ind at åbne op Programmer og funktioner.
 2. Inde Programmer og funktioner, rul ned gennem listen over applikationer og find Oracle VM VirtualBox. Når du ser posten, skal du højreklikke på den og vælge Afinstaller.
 3. Klik på Ja ved bekræftelsesprompten for at afinstallere Oracle VM VirtualBox.
 4. Når afinstallationsprocessen er afsluttet, skal du genstarte din computer.
 5. Besøg dette link ved næste opstart (her) og klik på Windows-værter for at downloade den nyeste version af VirtualBox til Windows.
 6. Åbn den eksekverbare installation, og følg vejledningen på skærmen for at geninstallere softwaren til dit system.
 7. Prøv at vedhæfte den virtuelle disk til den virtuelle maskine igen, og se om fejlen stadig opstår.