Vejledninger

Fix: Beklager, der var et problem med at montere filen

Flere brugere rapporterer at have modtaget “Beklager, der var et problem med at montere filen”Når man prøver at montere en fil på Windows Server 2012 R2, Windows 7, Windows 8.1 eller Windows 10. Problemet rapporteres kun at forekomme med den indbyggede ISO-tæller.

Hvad forårsager fejlen "Beklager, der var et problem med at montere filen"

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de brugte for at få problemet løst. Baseret på det, vi samlet, er der flere almindelige scenarier, der vil udløse denne særlige fejlmeddelelse:

 • Internet-downloadet ISO-fil er blokeret - Dette er den mest almindelige årsag til, at fejlmeddelelsen i første omgang opstår. Hvis du downloadede filen over internettet, kan en Windows-sikkerhedsfunktion muligvis have blokeret den.
 • ISO-filen er allerede monteret - En anden almindelig årsag til, at denne fejl opstår, er, hvis ISO-filen allerede er monteret af Windows. Husk, at Windows ved visse procedurer muligvis monterer ISO automatisk, så snart downloadingen er afsluttet.
 • MicroSD-kortet forstyrrer monteringen - Et par berørte brugere har rapporteret, at problemet for dem opstod på grund af et MicroSD-hukommelseskort, der blev indsat.
 • ISO-filen er ikke indstillet til skrivebeskyttet - Husk, at det indbyggede værktøj til billeddannelse af disk har problemer med at montere ISO-filen, hvis det ikke har et skrivebeskyttet flag. Rapporter antyder, at de oprindelige verifikationer specifikt leder efter det.
 • Diskbilleddriveren er beskadiget - Dette vides at ske ganske ofte i Windows 7 og Windows 8. Flere berørte brugere har formået at reparere det til en fungerende tilstand ved hjælp af Registreringseditor.
 • ISO-filen har det sparsomme attributssæt - Dette scenario rapporteres typisk at forekomme på Windows 10 og Windows Server 2012. Flere brugere har formået at løse problemet ved at fjerne den sparsomme attribut.

Hvis du i øjeblikket kæmper for at løse problemet "Beklager, der var et problem med at montere filen" fejl, denne artikel giver dig et udvalg af bekræftede fejlfindingstrin. Nedenfor har du flere metoder, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at løse eller omgå problemet.

For at få de bedste resultater skal du følge nedenstående metoder i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der løser problemet i dit særlige scenario. Lad os begynde.

Metode 1: Bekræftelse af, om ISO allerede er monteret

Før du prøver noget andet, er det vigtigt at sikre, at ISO-filen, der udløser fejlen, ikke allerede er monteret. En hel del brugere, der kæmpede med"Beklager, der var et problem med at montere filen" fejl opdagede, at årsagen til, at den ikke fungerede, var, at filen allerede var monteret.

Tilsyneladende med nogle ISO-filer monterer Windows automatisk drevet i slutningen af ​​proceduren. Dette vides at forekomme i Windows 8.1. Så med dette i tankerne skal du åbne File Explorer og se, om ISO-filen allerede er monteret.

Hvis det ikke er tilfældet, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 2: Lav en kopi af ISO og monter den

Den mest populære løsning til denne særlige fejlmeddelelse er at lave en kopi af ISO-filen og montere den ved hjælp af den samme indbyggede Windows-mounter. Flere brugere, der støder på den samme fejl, har rapporteret, at fejlen ikke længere opstår med den nye ISO-kopi.

Så for at omgå fejlmeddelelsen skal du blot højreklikke på den ISO-fil, der giver dine problemer, og vælgKopi. Selvom der ikke er nogen officiel forklaring på, hvorfor denne metode var vellykket for så mange mennesker, spekulerer Windows-brugere i, at det sandsynligvis skyldes, at oprettelse af en ny kopi af ISO-filen slipper af med den blokerede egenskab, der forhindrede ISO i at blive monteret. I det væsentlige undgås det sparsomme flag, når du opretter en kopi af filen.

Højreklik derefter på et tomt rum (et andet eller samme sted) og vælg Sæt ind,vent derefter på, at processen er færdig. Når du har to versioner af samme ISO, skal du højreklikke på den kopierede version og vælge Monter.

Monteringsprocessen skal gennemføres uden"Beklager, der var et problem med at montere filen" fejl.

Hvis denne metode ikke tillod dig at løse fejlmeddelelsen, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Fjern blokering af ISO-filen

En anden måde at gå rundt på at løse dette problem er at fjerne blokering af filen ved hjælp af File Explorer. Flere brugere, der støder på den samme fejlmeddelelse, har rapporteret, at fejlen blev løst i deres sag, efter at de havde blokeret internet-downloadede filer.

Her er hvad du skal gøre:

 1. Åbn File Explorer, og naviger til placeringen af ​​ISO-filen.
 2. Vælg ISO-filen, og tryk på Alt + Enter at åbne op for Ejendomme menu. Du kan også højreklikke på det og vælge Ejendomme.
 3. I Ejendomme vindue til ISO-filen, gå til Generel fanen og tjek Fjern blokering boks forbundet med Sikkerhed og ramte ansøge for at bekræfte ændringerne.
 4. Forsøg at montere filen igen og se om proceduren er vellykket.

Hvis du stadig ser "Beklager, der var et problem med at montere filen”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Fjernelse af microSD-kortet

En anden verificeret grund til, at “Beklager, der var et problem med at montere filen”Fejl opstår er, hvis du har et aktivt microSD-kort, når du prøver at montere en ISO-fil. I Windows 7 og Windows 8.1 rapporteres dette at forstyrre monteringsproceduren og producere fejlmeddelelsen.

Hvis dette scenarie gælder for din nuværende situation, skal du blot fjerne microSD-kortet fra din computer og se, om fejlmeddelelsen er løst.

Hvis du stadig støder på den samme fejlmeddelelse, når du prøver at montere ISO-filen med det indbyggede billedbehandlingsprogram, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 5: Indstilling af ISO-filen til skrivebeskyttet

Nogle brugere, der kæmper for at løse den samme fejlmeddelelse, har rapporteret, at problemet blev løst helt i Windows 7 og Windows 8.1, efter at de havde ændret egenskaberne for ISO-filen for at angive, at den var skrivebeskyttet.

Tilsyneladende vil den indbyggede diskbilleddannelsessoftware specifikt søge efter dette mærke, når det er nødvendigt at montere filen. Hvis tagget mangler, kan du muligvis støde på “Beklager, der var et problem med at montere filen”Fejl.

Her er en hurtig guide til indstilling af skrivebeskyttet tag til din ISO-fil:

 1. Naviger til placeringen af ​​din ISO-fil, højreklik på den og vælg Ejendomme. Du kan også vælge det og trykke på Alt + Enter for at nå den samme skærm.
 2. I Ejendomme skærmbilledet til ISO-filen, gå til Generel fanen og sørg for, at Læs kun afkrydsningsfelt (ud for Egenskaber) er markeret. Klik derefter på ansøge for at gemme ændringerne.
 3. Monter billedet igen, og se om du stadig står over for den samme fejlmeddelelse. Hvis du er, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 6: Reparation af diskbilleddriveren med Registreringseditor

Flere brugere, der støder på den samme fejlmeddelelse, har formået at løse problemet efter at have opdaget, at problemet var forårsaget af diskbilleddriveren (nogle problemer i registreringsdatabasen er relateret til det). Nogle berørte brugere var i stand til at løse problemet ved hjælp af Registreringseditor til at reparere registreringsdatabasenøglernes integritet.

Bemærk: Denne vejledning er kun bekræftet, at den fungerer med Windows 7 og Windows 8.1.

Her er en hurtig guide til, hvordan du gør dette:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “regedit”Og tryk på Gå ind for at åbne Registreringseditor. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), trykke Ja at give administratorrettigheder.
 2. Lad os starte med at oprette en sikkerhedskopi i registreringsdatabasen, bare hvis ting ikke går vores vej. For at gøre dette skal du i Registreringseditor gå til Fil> Eksporter.

 3. Gem derefter din sikkerhedskopi et eller andet sted, giv det et navn og sørg for, at Eksporter rækkevidde er indstillet til Alle.

  Bemærk: Hvis du nogensinde har brug for den sikkerhedskopi, som vi lige har oprettet, skal du gå til Fil> Importer og vælg sikkerhedskopifilen.

 4. Når sikkerhedskopien er oprettet, skal du bruge navigationsruden (venstre rude) for at nå frem til følgende registreringsdatabaseundernøgle:
  HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
 5. Når du er der, skal du gå over til højre rude, højreklikke på Øvre filtre og vælg Slet.

  Bemærk: Slet ikke UpperFilters.bak register.

 6. Højreklik på Nedre filtre og vælg Slet.

 7. Luk Registreringseditor, og genstart computeren.

Ved næste opstart skal du se, om problemet er løst ved at forsøge at montere ISO-filen igen med det indbyggede billeddiskhjælpeprogram.

Metode 7: Fjernelse af den sparsomme attribut

Hvis du er kommet så langt uden et resultat, er det meget sandsynligt, at ISO-filen ikke monteres korrekt, fordi den har det sparsomme attributssæt. Dette rapporteres typisk at forekomme på Windows Server og Windows 10.

Hvis dette scenarie er ansvarlig for “Beklager, der var et problem med at montere filen”Fejl, kan du rette det ved at fjerne den sparsomme attribut. Dette kan gøres ved enten at gøre ting manuelt eller ved hjælp af et freeware-værktøj. Følg den vejledning, der virker mere bekvem for din nuværende situation.

Brug Fjern Sparse til at slette det sparsomme attributssæt

Hvis du beslutter at gå med den rute, der involverer brug af en GUI, skal du følge vejledningen nedenfor for at installere og bruge Fjern sparsom:

 1. Besøg dette link (her) at downloade Fjern Sparse. Uddrag derefter indholdet af .zip fil i en tilgængelig mappe.
 2. Åbn Fjern Sparse.reg og klik Løb ved Sikkerhedsadvarsel.
 3. Efter at have klikket Ja ved UAC (brugerkontokontrol) hurtig, klik Ja ved Registreringseditor hurtig til at foretage de nødvendige ændringer til Registreringsdatabase.
 4. Når handlingen er afsluttet, skal du blot højreklikke på ISO-filen. Du skal nu have mulighed for at Fjern Sparsehvis ISO-filen stadig har det sparsomme attributssæt.

Brug en forhøjet kommandoprompt til at fjerne den sparsomme attribut

En anden måde at gå rundt på og løse problemet er at genskabe den funktion, der tilføjes af .reg-filen ovenfor fra en forhøjet kommandoprompt. Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “cmd”Og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt med administrative rettigheder.
 2. Når du bliver bedt om det af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.
 3. Skriv eller indsæt følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt, og tryk på Gå ind (men pas på at udskifte pladsholderne med dine egne):
  fsutil sparsom sætflag {PathToISO} 0 fsutil sparsom forespørgsel {PathToISO}

  Bemærk: Husk det PathToISO er blot en pladsholder for den faktiske placering af ISO-filen. Udskift det med den fulde placering i din særlige situation.

Hvis denne metode ikke gjorde det muligt for dig at løse “Beklager, der var et problem med at montere filen”Fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 8: Brug af et tredjepartsprogram

Hvis du er villig til at give slip på disk-billeddannelsesværktøjet, kan du bruge et tredjeparts disk-billedbehandlingsværktøj til at montere ISO-filen. Flere brugere, der støder på den samme fejlmeddelelse, har formået at omgå problemet ved hjælp af en ekstern løsning.

Her er en hurtig guide til at undgå fejlfilen ved at montere ISO-filen med Daemon-værktøjer:

 1. Besøg dette link (her) for at downloade den gratis version af Daemon Tools.
 2. Åbn den eksekverbare installation, og følg vejledningen på skærmen for at installere en Gratis licens af Daemon Tools.
 3. Når du bliver spurgt, om du vil installere Storage-controllerne, skal du klikke på Installere knap.
 4. Når installationen er afsluttet, skal du højreklikke på ikonet Daemon Tools i proceslinjen og vælge Monter.
 5. Brug navigationsvinduet til at navigere til placeringen af ​​ISO, som du prøver at montere. Vælg derefter ISO-filen, og klik på Åben.
 6. ISO-filen skal monteres et øjeblik. På denne måde vil du være i stand til at omgå "Beklager, der var et problem med at montere filen”Fejl.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found