Vejledninger

Sådan installeres Popcorn Time på Android TV

Popcorn Time er et gratis alternativ til premium-streamingtjenester som Netflix, Hulu eller HBO Go. Af åbenlyse grunde kommer jeg ikke ind i en debat om de juridiske spørgsmål i forbindelse med brug af Popcorn Time. Hvis du søgte efter en måde at installere denne software på, vil du sandsynligvis bruge den uanset mine meninger.

Popcorn Time er resultatet af, at mange udviklere og designere sætter en masse API'er sammen til et open source-projekt. Resultatet er uden tvivl den mest strømlinede måde at se torrent-film og tv-shows på. Applikationen er stadig i beta, men Android-versionen er stabil nok til at tjene dig godt.

Appen bruger sekventiel download til at streame en video, der er opført på flere forskellige torrentwebsites. Interfacet fungerer på en måde, der ligner Netflix.

Hvis du vil installere Popcorn Time på et Android TV, skal du vide, at der ikke er behov for at installere den originale Android-app. En gaffelversion modificeret til Android TV er allerede ude, og den ser fantastisk ud på enhver Android TV-enhed. Appen er stadig i beta, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke som de skal.

Før vi kommer til installationsdelen, skal du vide, at processen forude er ret lang, men det er det værd i slutningen. Naturligvis er appen ikke tilgængelig på Google Play, men jeg viser dig, hvor du kan få den fra.

Forudsætninger

For at være i stand til at installere Popcorn Time APK er vi nødt til at foretage nogle tilpasninger først. Sørg for at udføre følgende trin, før du installerer den aktuelle APK, ellers mislykkes hele processen.

Aktivering af ukendte kilder

Lad os starte med at aktivere dit Android TV til at acceptere appinstallationer uden for Google Play Butik. Sådan gør du:

 1. På dit Android TV skal du åbneIndstillinger menu.
 2. Når du er inde Indstillinger, rul helt ned til Personlig fane og adgang Sikkerhed og begrænsninger (Sikkerhed på nogle enheder).

  Bemærk: Den nøjagtige placering af Ukendte kilder kan variere fra enhed til enhed.

 3. AktiverUkendte kilder.

Installation af ES File Explorer

For at installere Popcorn Time APK skal vi bruge en Android-filhåndtering. ES File Explorer er langt den bedste mulighed, da den kan installeres direkte fra Android TV-versionen af ​​Google Play.

Du skal blot åbne Google Play Butik på dit Android TV, søg efter ES File Explorer og installer appen.

Installation af Sideload Launcher

Da vi har brug for sideloading af Popcorn-appen, har vi brug for en dedikeret launcher, der er i stand til at køre appen. Som standard vises apps, som du sideloader, ikke på din startskærm, så installation af denne app vil gøre tingene meget lettere. Appen er kompatibel med Android TV, så du kan downloade den direkte via Google Play Butik. Download og installer det herfra.

Find ud af CPU-typen

Dette trin er meget vigtigt, så sørg for at ikke springe det over. Inden du går videre, skal vi finde ud af, om din Android TV-enhed bruger ARM eller x86. Du har brug for dette stykke information for at downloade den rigtige version af Popcorn Time.

Hvis du nu bruger en Nexus Player, er CPU-arkitekturen x86. Hvis du arbejder med en Mi-boks, kører du på ARM. Hvis du ejer en anden Android TV-model, kan du foretage en online-søgning på “* DinAndroidTVmodel + CPU-arkitektur”.

Sådan installeres Popcorn Time på Android TV

Nu hvor du har aktiveret Ukendte kilder, installeret ES File Explorer og fandt ud af din Android TVs arkitekturtype, er vi klar. Følg trinene nedenfor for at installere Popcorn Time-appen på Android TV:

 1. Gå til dette link og download den passende Popcorn Time-version i henhold til din Android-version og arkitekturtype.

 2. Når du har downloadet APK'en, skal du uploade den til din Google Drive-konto. Du kan også bruge Dropbox, hvis det er mere bekvemt.
 3. Åben ES File Explorer på dit Android TV.
 4. Åbn handlingsmenuen og find vej til Netværk> Cloud.

 5. Tryk på Ny knappen øverst til højre på skærmen. Derfra skal du vælge den cloudtjeneste, du tidligere brugte til at uploade APK-filen. Du bliver bedt om at indsætte den e-mail og adgangskode, der er knyttet til den cloud-konto.

 6. Når du logger ind på din cloud-konto, vises alt indholdet fra din cloud-lagring i ES File Explorer.
 7. Tryk på Popcorn Time-appen og Installere det.

 8. Når installationen er afsluttet, skal du bruge Sideload Launcher at åbne Popcorn Time på dit Android TV.
 9. Nyd at se premium-indhold gratis!